Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Dzsiaj expres na 160 jazgarzy 7.Przy okazji kielbiki 7 z próbnej formy.Wymiatają!

post-46714-0-90224100-1542060215_thumb.jpg

Sporo nowych modeli się szykuje na następny sezon.Raptor 9 to jest moc ! i podstawa!

Dużo siły pójdzie jednak w woblery.Ciągnie mnie do tego.Może i mniej kasy ale mi na tym nie zależy.Robię to co lubię a jak jest kesz to ok.ale to nie jest warunek .Formy do samodzielnego odlewania gumek też wejdą i zobaczę w którą stronę iść.

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Zawsze jak oglądam te formy to zastanawiam się jak to działa :D Czy one są potem rozcinane? Czy może materiał z którego wykonałeś formę jest elastyczny? I jak tą "rybę w płynie" tam aplikujesz, strzykawką? Czarna magia :D

Edytowane przez Kwach

To już na przyszły sezon.Forma próbna .Wobler boleniowy Raptor 9.Jak Bóg da dożyć będzie dostępny dość szeroko.Będzie w nim wszystko.Całe moje doświadczenie związane z tym gatunkiem.20 lat łowienia tylko boleni.Dostępny tylko przez stronę www.która się tworzy i ruszy początkiem roku 2019.Jeszcze jedna kwestia-niecierpię mięsiarzy!!! Nie jestem ortodoksem no kill! Rozumię jak ktoś od czasu do czasu "klepnie" rybkę na kolację,która jest jadalna [okoń,sandacz itd.]Ja tego nie robię ale nie pluje na takich ludzi,ale zabijanie boleni to jest dla mnie niepojęte i nie chcę żeby tacy ludzie kupowali moje woblery.

Po prostu nie cierpię mięsiarstwa ,mam na to alergię.Również zabijania ryb okazowych okoni 40 + czy sandaczy 90+ .Jak zobaczę taką fotkę u jakiegoś klienta będzie mógł kupić przez kolegę moje przynęty.Ja takich pieniędzy nie chce.Jak dojdzie do mnie że kolega kupuje dla mięsiarza moje przynęty to i kolega zostanie zbanowany na amen.

post-46714-0-34137000-1542704994_thumb.jpgpost-46714-0-16406800-1542705008_thumb.jpgpost-46714-0-36113600-1542705029_thumb.jpg

• Like 20