kanu Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Są już u mnie. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Są już u mnie. Pozdrawiam.klasyczne skurwesyny!!!Dają radęi nie ma czym ich zastąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 klasyczne skurwesyny!!!Dają radęi nie ma czym ich zastąpić Dają, dają zwłaszcza w tym malowaniu. Małą szarą rybkę wszystko zeżre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Dają, dają zwłaszcza w tym malowaniu. Małą szarą rybkę wszystko zeżre.Wypraszam sobie .Srebrną rybkę!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Mój człowiek,przyjaciel prawie brat.Zander 11 w akcji wersja white.Słowacja.Na przyszły rok tam właśnie będą długie wakacje.Niedaleko 3 godziny drogi to przy mojej ciężkiej nodze to pewnie w 2 godziny dojadę.Pięknie! Piękny kraj i piękne kobiety a najważniejsze że startuje z czystą kartą.Praktycznie bez przeszłości i bez plotek chorych na mój temat,które mogą zniszczyć życie choćbyś nie wiem jak dobry był dla ludzi-zrobią diabła z Ciebie. Edytowane 21 Listopada 2018 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Mikro płotka 4. jak ktoś w potrzebie zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/116332-s-tomys-bait-soft-lures-cierniczki-4-i-inne/page-7#entry2487210 Edytowane 22 Listopada 2018 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Ukleje 16 stki .Różne wersje kolorystyczne.Kawał gumy!Odlewy na 3 kolory. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 No!!! Stadko gotowe.Całość dla Claudio na Hiszpanię. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Nie walcze z wiatrakami,,nie wytępie ciemnoty,usiądę tam gdzie znajdę spokój!.Mam na to wszystko-wyjebane,mam na to wszystko wyjebane!!!!Jak można pierdolić o małpowaniu jak ja to wszystko zacząłem .No jak? No kogo miałbym małpować sam siebie? Edytowane 24 Listopada 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 To nie są najlepsze czasy dla tradycyjnego mężczyzny. Zresztą.. Idziesz zawsze sam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) To nie są najlepsze czasy dla tradycyjnego mężczyzny. Zresztą.. Idziesz zawsze sam.. Lubię Cię czytać.Czasem pokulony i okopany przeż życie.Nie było nikogo wtedy.Różne historie na mój temat,których sam bym się przestraszył.Byle co! i o byle co awantura .A ja siedzę sobie tu sam w mojej twierdzy.Tu się urodziłem i tu pewnie zgaszę światła kiedyś ostatni raz.Wiesz ! Kiedyś chciałem pogodzić się z całym światem.Tak ad hoc.Nie wyszło!Przepraszam - nie sorry!!! postrzegane jest jako słabość w 90% przypadków choć dla tych 10% było warto,tak uważam. Edytowane 25 Listopada 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Stoliczku-nakryj się Edytowane 25 Listopada 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Dobrze ! Ładnie posprzątane.Ja wiem kto to był ale olać to....Prawda o mnie-mam no może nie mam ale jestem z kobietą 49 lat.3 miesiące mocno pracowałem żeby mieć na operację oczu dla niej .Już miałem tu prosić ale jednak dałem radę .Pyta mnie-czemu mi tak pomagasz-ja odpowiadam -po prostu głupio by było ślepą babę zostawić! Oglądam z nią te k...wa durne programy-taniec z gwizadami,mam talent itd.Pyta Mnie lubisz to prawda~!? Ta!!! ogladam to pasjami ! Zostawiłem dla niej wszystko .No Fakt może i troche pajacowałem tutaj po pijaku czy dragach ,za co was przepraszam szczerze.Kasie kocham i tylko ona jest i tylko ona liczy się jej oczka teraz ! Jak była u mnie ostatnio to chciała pocałować w tej swojej czapeczce i nie mogla trafić .Nie chciała pokazać że jest źle! Dzielna jest! Ja kasę dzięki Bogu mam ! i nie proszę o wsparcie.Choćbym mał bank opierdolić w razie co!Ale jest na tą chwilę ok. Taki ze mnie amorozo! Edytowane 25 Listopada 2018 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jesteś Gość z jajem(dużym) i to lubię.Pozdrowienia dla Niej???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Trzymaj się tego. Bądź dobrym człowiekiem. Urodziłem i wychowałem się na Warszawskiej Pradze północ . Nigdy nie byłem grzeczny , napierdalałem się i ze wszystkimi . Duży, mały, mafijny czy fajfus . Ale po 40 [emoji24] doszedłem do wniosku że nie ma sensu lać byle zasrańca. Unikam komfratacji bo albo gość nie wstaje albo ja nie jestem wstanie wstać [emoji848]. To że w głębi duszy jestem prawie normalny , przy takiej akcji odbierają jak bandziora to normalne [emoji6]Wszystkiego co najlepsze. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) Kiełbiki od poniedziałku. Edytowane 25 Listopada 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) Trzymaj się tego. Bądź dobrym człowiekiem. Tu nie ma wyboru.Mam dobre serce choć potrafię być zły tam gdzie trzeba,ale nie lubię takich sytuacji . Edytowane 25 Listopada 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Kiełbiki 7 czas zacząć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Klenie 10 tki już mają pierwsze ryby na koncie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Dzisiaj trochę mikro.Sandacze 8 i Okonie 12 tzw.miśki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Kiełbiki 7 mki. jak ktoś w potrzebie zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/116332-s-tomys-bait-soft-lures-cierniczki-4-i-inne/page-7#entry2489943 Edytowane 27 Listopada 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 nowe kolory Sandaczy 11 stek.Wszystko "oczojeby" Fluo na fotce,będzie jeszcze róż i pomarańcz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Niezłe mi się archiwum kurcze zrobiło.Formy których już nie używam i wzory których już nie odlewam.Jeszcze stare rozwiązania ale dają radę.Trzeba będzie to albo zutylizować albo pogonić. 150 sztukasów. Edytowane 27 Listopada 2018 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) wrzuć na giełdę na pewno ktoś przytuli sam się zastanawiam czy bym nie był zainteresowany jakimś oldschoolowym okoniem czy jazgarzem ... daj cynk jak byś się zdecydował Edytowane 27 Listopada 2018 przez PLnK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 wrzuć na giełdę na pewno ktoś przytuli sam się zastanawiam czy bym nie był zainteresowany jakimś oldschoolowym okoniem czy jazgarzem ... daj cynk jak byś się zdecydowałNarazie to ja się zastanawiam czy sprzedawać a do przytulenia jest sporo chętnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi