Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Mój człowiek,przyjaciel prawie brat.Zander 11 w akcji wersja white.Słowacja.Na przyszły rok tam właśnie będą długie wakacje.Niedaleko 3 godziny drogi to przy mojej ciężkiej nodze to pewnie w 2 godziny dojadę.Pięknie! Piękny kraj i piękne kobiety a najważniejsze że startuje z czystą kartą.Praktycznie bez przeszłości i bez plotek chorych na mój temat,które mogą zniszczyć życie choćbyś nie wiem jak dobry był dla ludzi-zrobią diabła z Ciebie.

post-46714-0-44394900-1542799869_thumb.jpg

post-46714-0-98254000-1542799900_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 12

Nie walcze z wiatrakami,,nie wytępie ciemnoty,usiądę tam gdzie znajdę spokój!.Mam na to wszystko-wyjebane,mam na to wszystko wyjebane!!!!Jak można pierdolić o małpowaniu jak ja to wszystko zacząłem  :D .No jak? No kogo miałbym małpować sam siebie? 

post-46714-0-19604200-1543021891_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

To nie są najlepsze czasy dla tradycyjnego mężczyzny. Zresztą.. :) Idziesz zawsze sam.. :)

Lubię Cię czytać.

Czasem pokulony i okopany przeż życie.Nie było nikogo wtedy.Różne historie na mój temat,których sam bym się przestraszył.Byle co! i o byle co awantura .A ja siedzę sobie tu sam w mojej  twierdzy.Tu się urodziłem i tu pewnie zgaszę światła kiedyś ostatni raz.Wiesz ! Kiedyś chciałem pogodzić się z całym światem.Tak ad hoc.Nie wyszło!Przepraszam - nie sorry!!! postrzegane jest jako słabość w 90% przypadków choć dla tych 10% było warto,tak uważam.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Dobrze ! 

Ładnie posprzątane.Ja wiem kto to był ale olać to....

Prawda o mnie-mam no może nie mam ale jestem z kobietą 49 lat.

3 miesiące mocno pracowałem żeby mieć na operację oczu dla niej .

Już miałem tu prosić ale jednak dałem radę .

Pyta mnie-czemu mi tak pomagasz-ja odpowiadam -po prostu głupio by było ślepą babę zostawić! 

Oglądam z nią te k...wa durne programy-taniec z gwizadami,mam talent itd.

Pyta Mnie lubisz to prawda~!? Ta!!! ogladam to pasjami ! 

Zostawiłem dla niej wszystko .No Fakt może i troche pajacowałem tutaj po pijaku czy dragach ,za co was przepraszam szczerze.

Kasie kocham i tylko ona jest i tylko ona liczy się jej oczka teraz ! Jak była u mnie ostatnio to chciała pocałować w tej swojej czapeczce i nie mogla trafić .Nie chciała pokazać że jest źle! Dzielna jest! Ja kasę dzięki Bogu mam ! i nie proszę o wsparcie.Choćbym mał bank opierdolić w razie co!Ale jest na tą chwilę ok.

Taki ze mnie amorozo!

Edytowane przez Tomy
  • Like 12

Trzymaj się tego. Bądź dobrym człowiekiem. Urodziłem i wychowałem się na Warszawskiej Pradze północ . Nigdy nie byłem grzeczny , napierdalałem się i ze wszystkimi . Duży, mały, mafijny czy fajfus . Ale po 40 [emoji24] doszedłem do wniosku że nie ma sensu lać byle zasrańca. Unikam komfratacji bo albo gość nie wstaje albo ja nie jestem wstanie wstać [emoji848]. To że w głębi duszy jestem prawie normalny , przy takiej akcji odbierają jak bandziora to normalne [emoji6]

Wszystkiego co najlepsze.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• Like 2