Tomy Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Dzisiaj wielkie malowanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Kurde, jak na targu rybnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Chętnych jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Chętnych jest.Ta! Wszystko pod jeden adres.To kończę i do woblerków!!! Muszę sobie przerwę od gum zrobić z tydzień i od jutra pracuje do 15 stej!!! Edytowane 29 Listopada 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Kurde, jak na targu rybnym No prawie. Edytowane 29 Listopada 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Ta! Wszystko pod jeden adres.To kończę i do woblerków!!! Muszę sobie przerwę od gum zrobić z tydzień i od jutra pracuje do 15 stej!!! 10847401_356446871209043_1886386637934599791_o.jpgJak będziesz robił raptorki 6bs to poproszę dwa, dla odmiany w miodowym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Jak będziesz robił raptorki 6bs to poproszę dwa, dla odmiany w miodowym kolorze A jakbyś robił Raptory 8bs to wziałbym 5 sztuk (w kolorze miodowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Jak będziesz robił raptorki 6bs to poproszę dwa, dla odmiany w miodowym kolorze A jakbyś robił Raptory 8bs to wziałbym 5 sztuk (w kolorze miodowym) ...zaczyna się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 ...zaczyna się Ano zaczyna, ale chyba szybciej na giełdzie używkę, a nawet nówkę trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 pakowanie . i następne się robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Bierz ten towar i dawaj nad jeziorko Czerniakowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Słonecznice 7-odlewy.Jeszcze nie tknięte pędzelkiem.Dzisiaj będą na giełdzie.Po malowaniu oczywiście i takie rzeczy będą dostępne tylko na jerkbait.pl. No! Wreszcie jest to co chciałem uzyskać.Fluo z brokatem + róż z domieszką 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Gotowe. jak ktoś w potrzebie zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/116332-s-tomys-bait-soft-lures-cierniczki-4-i-inne/page-8#entry2493075 Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 To zdjęcie jest spektakularne! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) To zdjęcie jest spektakularne!Jak na "wariat camera" ok.W realu mi się bardziej podobają ale to jest jeszcze dreptanie w sumie w miejscu.Na FB to już przestałem odpisywać.Zrobiły wrażenie.Ja tego nie czuje .Chciałem lepiej .Fajne ale daleko do tego żebym napisał -to jest to! Z resztą każdy widzi że zamówień nie przyjmuje.Na 100% są to łowne wzory ale dalej nie mogę złapać designu tego co bym chciał.Czegoś mi tu brakuje! i chyba tak już zostanie .Mi zawsze będzie czegoś brak i zawsze będę chciał zrobić lepiej. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) No dość tak wyszły Edytowane 3 Grudnia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 jak tak ustaliliście , to tej wersji będziemy się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Zandery w intensywnych kolorach będą dostępne w takim designie. Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Kiełbie 7cm . 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 @Tomy, Czy będzie szansa kupna zanderów 11 róż + fluo/brokat na giełdzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Kiedy kiełbie na giełdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Kiedy kiełbie na giełdzie ???Będę się starał wrzucić na giełdę w sobotę kiełbie7,słonecznice 4 i cierniczki 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Tommy zrobił byś jakiegoś krumpia? Chyba że już zrobiłeś, a ja nie widziałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Tommy zrobił byś jakiegoś krumpia? Chyba że już zrobiłeś, a ja nie widziałem?Na tym wzorku maluje krąpie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Będę się starał wrzucić na giełdę w sobotę kiełbie7,słonecznice 4 i cierniczki 4.Dzisiaj po południu wstawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi