havy Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Fajne,ale....mało osiągalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Lepsze robiłeśSą gusty i guściki Po za tym strasznie tu kosi jakość zdjęć. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Fajne,ale....mało osiągalne.No no Secik dla kolegi.Wczoraj zamówione-dzisiaj gotowe .Jazgarz9/Jazgarz7/Sandacz8/Kiełb7. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Trzeba trochę luzu złapać.Przyszło od klienta Trzeba było tylko przepitkę zakupić . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Czy to żywiec czy mi się wydaje ... ? Jeśli tak to: Tomek jest masa ciekawszych przepitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Czy to żywiec czy mi się wydaje ... ? Jeśli tak to: Tomek jest masa ciekawszych przepitek Wóda dla gości .Ja już tylko na przepitkach lecę.Nie ma czasu na twardy alkohol. Mnie by taka flaszka zabiła! No i nie cierpię wódy ani jej działania. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jak dobrze odpuścić gorzałę .Rozmowy poszły w dobrym kierunku i tak na 99% woblery w 2019r będą dostępne.Dogadaliśmy się. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Nowe stadko kiełbi 7. Ukleje 15 cm -natura. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 A nie została jakaś nadwyżka tych 15-tek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Byłbym zainteresowany Ukleją 15cm - Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 A nie została jakaś nadwyżka tych 15-tek? Byłbym zainteresowany Ukleją 15cm - Natura To priv.w wątku nie handlujemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Okonie 8.Finalne malowanie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Przygotowałem trochę Cierniczków 4 i Strzebelek 4 na 1wsze-go pod kropki.Schnie lakier.Potem wstawię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Na początek sezonu pstrągowego.Cierniczki 4 i Strzeble 4. ktoś chętny zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/119083-s-tomys-bait-soft-lures/page-3#entry2506413 Edytowane 25 Grudnia 2018 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomad Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Tomek, podobno krowa nie zmienia zdania... i ja to rozumiem, ale Ty jesteś, jak chorągiewka na wietrze. Ileś tu nam naobiecywał... w zeszłym roku w grudniu, pisałeś, że podwiesisz nam, po Nowym Roku, wątek ze sklepem, bo "będzie nam i Tobie łatwiej", rok czekamy i kiblel. Przez zaledwie, ostatnie 3 tygodnie, jak namieszałeś... Edytowane 26 Grudnia 2018 przez tomad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 A pamiętasz sprawę z tenkarami, które miałeś produkować w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Tomek, podobno krowa nie zmienia zdania... i ja to rozumiem, ale Ty jesteś, jak chorągiewka na wietrze.Ileś tu nam naobiecywał... w zeszłym roku w grudniu, pisałeś, że podwiesisz nam, po Nowym Roku, wątek ze sklepem, bo "będzie nam i Tobie łatwiej", rok czekamy i kiblel.Przez zaledwie, ostatnie 3 tygodnie, jak namieszałeś... no napisałem o wątek do Remka i pewnie będzie .A pamiętasz sprawę z tenkarami, które miałeś produkować w Polsce?Tak pamiętam ale Krzysztof ocenił że to nie ma sensu.Sam blanków nie będę robił.Działo się działo.Teraz stanęło na tym co powyżej i wszystko w temacie. Edytowane 26 Grudnia 2018 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Teraz wobki .Tak rozrywkowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Tomy były czasy (w Twoim wątku można poczytać), że troszkę inne podejście do tematu miałeś ... Może tak to podsumuję: miast czekać, aż coś tam się trafi u źródła wolę śledzić wątki w dziale sprzedam i zdarza się, że coś tam kupić się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Tomy były czasy (w Twoim wątku można poczytać), że troszkę inne podejście do tematu miałeś ... Może tak to podsumuję: miast czekać, aż coś tam się trafi u źródła wolę śledzić wątki w dziale sprzedam i zdarza się, że coś tam kupić się uda No cóż jestem coraz starszy w sumie już dziadek! Życie trochę poukładałem ostatnio .Wcale mi to nie pasuje! Chciałbym być młody i szalony non stop ale lekarz powiedział-Panie Tomku stop! Cieszę się że dałem inspirację a czy ktoś mnie lubi czy nie lubi na forum czy FB to są sprawy które są kompletnie nieistotne! Ja żyje w realnym świecie i opinie realnych ludzi mnie interesują .Oni mnie znają i szanują.Po za tym wątek ma być merytoryczny i proszę moda o usuwanie postów nie zwiazanych z lure Edytowane 26 Grudnia 2018 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Na początek sezonu pstrągowego.Cierniczki 4 i Strzeble 4. P1650246.JPG P1650227.JPG P1650280.JPG P1650290.JPG ktoś chętny zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/119083-s-tomys-bait-soft-lures/page-3#entry2506413nie mogę otworzyć linku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 No cóż jestem coraz starszy w sumie już dziadek! Życie trochę poukładałem ostatnio .Wcale mi to nie pasuje! Chciałbym być młody i szalony non stop ale lekarz powiedział-Panie Tomku stop! Cieszę się że dałem inspirację a czy ktoś mnie lubi czy nie lubi na forum czy FB to są sprawy które są kompletnie nieistotne! Ja żyje w realnym świecie i opinie realnych ludzi mnie interesują .Oni mnie znają i szanują.Po za tym wątek ma być merytoryczny i proszę moda o usuwanie postów nie zwiazanych z lure Usuwaj co chcesz !!! W końcu to Twój wątek. Ja napiszę króciutko: Dałeś słowo ? To go raczej dotrzymuj ... z naciskiem nie na raczej, ale na zdecydowanie dotrzymuj. Tyle ode mnie. Pozdrawiam świątecznie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Usuwaj co chcesz !!! W końcu to Twój wątek. Ja napiszę króciutko: Dałeś słowo ? To go raczej dotrzymuj ... z naciskiem nie na raczej, ale na zdecydowanie dotrzymuj. Tyle ode mnie. Pozdrawiam świątecznie jeszcze wiesz co? Ja napiszę jeszcze krócej.Nie kupuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 wiesz co? Ja napiszę jeszcze krócej.Nie kupuj!Jak to mówią już Ci co byli przede mną brawo Ty ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Kilka słów jakie jestem winny autorowi, winny nie za cokolwiek a za wkład jaki wniósł w moją pasję... tak naprawdę dotyczy to całego grona wędkarzy...Tomy bardzo wcześnie rozpoczął pracę nad bezsterowcami, przynętami jakie zmieniły możliwości łowienia ryb, które wcześniej nie dawały się złowić lub nie dawały się złowić w innych niż "typowe", miejscach. Powstawały kolejne modele a wraz z nimi kolejne możliwości. Początkowo wielu z nas a ogromna ich liczba do dziś, nie była w stanie wykorzystać potencjału jaki skrywają. Mocno osamotniony z racji miejsca zamieszkania jak i brak sposobności obcowania z innymi wędkarzami, sam długo dojrzewałem do sukcesywnie gromadzony przynęt Tomka i technik posługiwania się tymi narzędziami... Obecnie, wykorzystując dawno temu, zdobytą wiedzę Tomy wykonał modele, które są niezwykle skuteczne i które dają mi ogromną frajdę podczas łowienia... owe egzemplarze, wcześniej i dziś nieco wyprzedzają epokę i to co do tej pory jest akceptowane... Tu powstaje pewien szkopuł nad którym niewielu z nas nie chce się pokłonić...mianowicie Kto jest tym człowiekiem, osobą, która na przeciw istniejącym trendom, tendencjom cały czas uparcie i bez większego poparcia doskonaliła prace nad czymś co większości wydawało się być bezużytecznym kawałkiem, ładnie pomalowanego plastiku??? To jest Osoba, która musi być szalona, przekorna, uparta, stanowcza ale i też na swój sposób "pojechana" bo inaczej nic ciekawego by z tej całej mozaiki nie wyszło... Pomijam już wiele, różnych i nowych technik jakie autor wątku wniósł czy przeniósł do polskiego LB, które jego wielcy przeciwnicy starają się mniej lub bardziej udolnie naśladować... Kończąc widzę, że za wszystko doczekał się wsparcie aż huczy... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi