Tomy Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Sandacze 11 New 2019.W Niedziele nowe okonie .Tu nie trzeba lampek i świrowania.Fotka i tyle .I ja się dopiero rozkręcam z nowym designem.Wszystko Edytowane 1 Lutego 2019 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Konkretne, te mi się na prawdę podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Konkretne, te mi się na prawdę podobają.mi też. Edytowane 2 Lutego 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 pintail 8. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Raptor7BS i 6BS-reaktywacja.Poprawiona struktura łuski a malowanie to już zobaczycie jak będą gotowe. .Praca przynęty po staremu będą też wersje z totalnie zgaszoną pracą ale to już bardziej dla koneserów i tylko na zamówienie. Tomek, jeśli totalnie zgaszona praca oznacza drobno machający przy przyspieszeniu w ściąganiu, ale bez merdania na boki, to poproszę. A i jeszcze coś, ale to priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Tomek, jeśli totalnie zgaszona praca oznacza drobno machający przy przyspieszeniu w ściąganiu, ale bez merdania na boki, to poproszę. A i jeszcze coś, ale to priv. nic nie macha! No może pod mikroskopem.Wobler lekki.Ponoć to działa.To już klient chce.Klient ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Płoć 12 Ripper.Próbny odlew. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Płoć 12 Ripper.Próbny odlew. P1670626.JPG Tomy, zrób mi prezent na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Tomy, zrób mi prezent na urodziny ...podwijam kiece i lece ! . Sandacze 13 fish tail. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Teraz trochę odpoczynku bedzie. Edytowane 4 Lutego 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Nowy model .Okoń 11 fish tail. Rippery już przygotowane do malowania.Lekko przerobione.Teraz mierzą 9,5 cm i mają perfekcyjną pracę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Okonie 9,5 Ripper. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 i wzdrążki Wine red. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Ja bym rzekł że Różanka .Foto moje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) no jakby tak kratę odbić na mini wzdrążce Dało by radę .Spróbuję Tymczasem Sweet Home . Edytowane 5 Lutego 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Ja bym rzekł że Różanka .Foto moje.Pewnie warto było te dwa okazy zamrozić bo dzięki temu zdjęcie wyszło kozackie ! :-( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Na płotkę 11 ripper. Niedługo okonie 50 + . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Dzisiejsze.Pstrągi 7,5 cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Jutro pierwsze odlewy Raptora BS .Powraca z lepszymi detalami.Na końcach zestawów boleniowych już od 6 lat.Raptorowe ryby wybiórczo. Edytowane 6 Lutego 2019 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Mikro wzdręgi,cierniki,słonecznice wielkość 4cm .Niedługo na sklepie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Pewnie warto było te dwa okazy zamrozić bo dzięki temu zdjęcie wyszło kozackie ! :-(Kolego "Inspektorem" jerkbaita nie zostaniesz, bo nie masz zadatku ani talentu. Ryby z foty wróciły do wody całe i zdrowe, tylko dlatego że uratowałem im życie(zresztą nie tylko tym). Notabene Różanka jest pod całoroczną ochroną. Fota zrobiona jakieś 10 lat wstecz, podczas spaceru nad Wisłą zwykłym telefonem N95. Edytowane 7 Lutego 2019 przez vako 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Nowy wzorek Okoń 8,5cm Mikro dzisiaj odlane i pomalowane.Zaraz będą w sklepie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander78 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Zaczekam na okonie I sandacze ale dzięki że tu dajesz znać ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Lakier do gum -Mistrza Irasa.Mi już to niepotrzebne mam tego z 5 albo 4 flaszki.Obiór osobisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Jaka cena za lakier? No proszę...Do takich pytań służy priv. Wątek Autora to nie jest bazar! Edytowane 7 Lutego 2019 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi