Tomy Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Ukleje. Edytowane 8 Lutego 2019 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Tak sobie wspominam.To był najlepszy zestaw na Bolenie jaki miałem .CTS 2,40m /Ryoga 1016 -tuning. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Wrócą też Raptory 100 Diver.Ja osobiście nie preferuje takich woblerów z oczkiem w łebku przy boleniach.No ale działają i ludzie chcą to będą.Idą w poziomie. Pracuję tęż nad wersją hybrydową .Hard bait/Soft bait.3/4 soft reszta głowa hard bait.Gumowa część wymienna.Taki plan a czy coś wyjdzie z tego ? Sam jestem ciekaw.Na szczupaki,sandacze i okonie to na 100% będzie ok ale Bolenie to już muszą one zweryfikować. Edytowane 9 Lutego 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Wzdręgi 7. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Tak rozrywkowo przy niedzieli parę wobków w tym nowe boleniowe Raptor 6.Raptor 9 i Raptor 10.W podkładzie.Jutro malowanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) Porządki w formach i szykowanie paki. Edytowane 10 Lutego 2019 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Raptor 6 .Nowa wersja na sezon 2019 w trakcie malowania itd. Raptor 9.Nowa konstrukcja na seon 2019.Kto raz spróbuje na to połowić nie uwolni się po lakierowaniu i detalach efekt będzie tak x 10 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jak zwykle z rozmachem...ciekawe co jest zaklęte w nowym sticku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Pewnie sam diabeł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jak zwykle z rozmachem...ciekawe co jest zaklęte w nowym sticku.Wszystko!Jak kundel! Wszystkie najlepsze cechy pozbierał ze wszystkich ras.Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Szykuje się prawdziwa jatka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Szykuje się prawdziwa jatka...To już reszta na stronie i na mail . Edytowane 11 Lutego 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Tomek, Ty mi Eli nie stresuj jakimiś mikro obrotkami, tylko weź mi zrób coś na tajmienia... szczura.., mysz czy susła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Tomek, Ty mi Eli nie stresuj jakimiś mikro obrotkami, tylko weź mi zrób coś na tajmienia... szczura.., mysz czy susła. Ja Eli nie stesuje.Po prostu myślę że to super kobieta i byłaby super teamem dla mnie.To by było coś! Lubię ją ! No i nie spotkałem jeszcze kobiety o takich zdolnościach manualnych.Ma przebicie i bardzo ją za to szanuje.Chętnie poznam,pogadam .Nie ma sie czego bać.Nawet troszke oko zrobiłem i brwi .No tak wiesz ! Spoczko co by wygladać i mniej przejmująco. Edytowane 11 Lutego 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 ehh... masz rację... utalentowana ze skilem w rękach i... nie zmieniaj tematu... jak wyżej poproszę szczura, mysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) ehh... masz rację... utalentowana ze skilem w rękach i... nie zmieniaj tematu... jak wyżej poproszę szczura, mysz. Nie zmieniam tematu. Dokladnie nie zmieniam . Edytowane 11 Lutego 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Nie wybaczy! Sie zacięła.Już widze że mam przejeban,Ups to nie tu. Edytowane 12 Lutego 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Szykuje się prawdziwa jatka...Dokładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 ehh... masz rację... utalentowana ze skilem w rękach i... nie zmieniaj tematu... jak wyżej poproszę szczura, mysz. Wyjątkowa kobieta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Ja Eli nie stesuje.Po prostu myślę że to super kobieta i byłaby super teamem dla mnie.To by było coś! Lubię ją ! No i nie spotkałem jeszcze kobiety o takich zdolnościach manualnych.Ma przebicie i bardzo ją za to szanuje.Chętnie poznam,pogadam .Nie ma sie czego bać.Nawet troszke oko zrobiłem i brwi .No tak wiesz ! Spoczko co by wygladać i mniej przejmująco. Tomku,bardzo dziękuję za słowa uznania.Musisz wiedzieć jednak,że podobnie jak koty chadzam swoimi drogami,bardzo cenię sobie indywidualizm i wolność Oko bardzo dobrze Ci wyszło,czy ta brew to permanentny makijaż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Tomku,bardzo dziękuję za słowa uznania.Musisz wiedzieć jednak,że podobnie jak koty chadzam swoimi drogami,bardzo cenię sobie indywidualizm i wolność Oko bardzo dobrze Ci wyszło,czy ta brew to permanentny makijaż? o permanentym makijażu mi nie wspominaj!.Nie uderzaj w to .Koty nie koty ja też samotny wilk a jednak parę razy poszło i było ok! Ciebie po prostu szanuje,lubię i to szczere jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) Odpowiem zbiorczo.Woblery będą dostępne w kwietniu może wcześniej.Na tą chwilę mam po dwie formy a to jest za mało żeby się wygłupiać ze sprzedażą.Formy są już trakcie i za tydzień powinny być gotowe.Woblery będą tylko w detalu tak więc raczej nie zabraknie.Pozdrawiam.Na 100% Raptor 9 i Raptor 6 ale to jeszcze tworzę i pewnie coś dojdzie na sezon boleniowy.Tomy. Edytowane 13 Lutego 2019 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Boleniowe Ukleje 10 cm.Po pierwszym lakierze. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ale piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi