Tomy Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Z gumek dzisiaj.Mikro płotki 4cm i kiełbie 7 cm. ...reszta woblerów .Raptor 6 i Raptor 9. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Raptorki się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Kiedy gumy będą w sklepie ( MICRO PŁOTKI I KIEŁBIE ) ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Woblery Okonie i Raptory. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Tomy, a tego Raptora9 to można nabyć? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Tomy, a tego Raptora9 to można nabyć? ;-)w sezonie.Teraz musi przejść testy a za bardzo jeszcze pizga żebym kijem wymachiwał nad wodą.Na 99.9% będą dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Próba malowania przed gumami typowo na bolenie.Okonie 8 nowe .Z płetewką ogonową akcja naturalna,po odcięciu praca turbo.Tylko nie pytajcie jak to odciąć bo się załamie!!! Jutro wstawię foty tego skomplikowanego narzędzia.Teraz nowy plan obmyślam .Przy okazji zrzucając kamienie.Już poszło wszystko.4 dni grzania piwa i po problemie.Lepsze to niż ketonal i inne pierdoły.Lekarz mi kazał skakać po schodach.Gdzieś Ty się uczył ? Młocie? Dawaj szprycę żeby ból jakoś przeżyć reszta to sobie poradzę .No i elegancko.Nic nie wiedzą! 5 lat studiów! Wzrok zjebany od książek i dalej nic nie umie.Stoi i patrzy.Przez te bryle to ku....a nic nie widzi chyba! Szkła jak denka od słoika.Nie wiem ! Lupy ma na gałach? Takie specjalne może żeby chorobę widział? .Nie wie co robić ! To mu mówię co mi ma podać żebym nie łaził po ścianach z bólu.Do kobiety mówię że zaraz mu przy....ie! Jeszcze troszke! Edytowane 18 Lutego 2019 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Co tu taka cisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Czasem trzeba sobie odpocząć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Czasem trzeba sobie odpocząć Zdecydowanie za długo, może to te kamienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Chyba pojechał na te wakacje, do Köln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Na fejsie gdzieś coś publikował niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Boleniówki robię.Sezon niedługo.To raczej ostatni mój post.Nie ma co w kólko wstawiać fotek tych samych przynęt a nic nowego się nie szykuje.Po za tym za dużo tu "hejtu " było.Ale jak na 2.244.782 TO W SUMIE SPOKO. Tak samo jak wypada się przywitać to też pożegnać wypada się. Edytowane 14 Marca 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Szkoda, że odpuszczasz forum Nuda będzie w wątku o lurebulidnigu... Jako że nie jestem fejsbukowy, nie bede mógł śledzić twoich poczynań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 To zależy panie co jako hejt traktujesz i co hejtem nazywasz ... Jeśli hejtem jest dla Ciebie możliwość wyrażenia własnego zdania to na fejsie dopiero się przekonasz, że raczej własnego zdania mieć tam nie bedziesz, a na pewno nie bedziesz mieć żadnego zdania z przecinkami ☺ Jeden gościu kiedyś powiedział: źle zrobiliśmy, że daliśmy wszystkim ludziom sieć ... Jakiś czas później powiedział, że jednak lepiej zrobić nie można było ... Miłego odpoczywania od forum j.b. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 ... to raczej chwilowe zwątpienie spowodowane zbyt małą ilością słońca... depresja? poza tym posty wysyłane po północy się nie liczą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Szkoda, że odpuszczasz forum Nuda będzie w wątku o lurebulidnigu... Jako że nie jestem fejsbukowy, nie bede mógł śledzić twoich poczynań. Ja też nie za bardzo fejsbukowy.Teraz więcej wędkarstwa,życia itd.Mniej neta.Konta nie likwiduje przecież i na priv.można pisać.Niedługo maj i wieści z nad wody-wreszcie tam wrócę. To zależy panie co jako hejt traktujesz i co hejtem nazywasz ... Jeśli hejtem jest dla Ciebie możliwość wyrażenia własnego zdania to na fejsie dopiero się przekonasz, że raczej własnego zdania mieć tam nie bedziesz, a na pewno nie bedziesz mieć żadnego zdania z przecinkami ☺ Jeden gościu kiedyś powiedział: źle zrobiliśmy, że daliśmy wszystkim ludziom sieć ... Jakiś czas później powiedział, że jednak lepiej zrobić nie można było ... Miłego odpoczywania od forum j.b. A widziałeś kiedyś żebym ja wyrażał własne zdanie w czyimś wątku? No właśnie nie. ... to raczej chwilowe zwątpienie spowodowane zbyt małą ilością słońca... depresja? poza tym posty wysyłane po północy się nie liczą....Może i tak.Wakacje potrzebne i złapać oddech. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 wróć jako "aptekarz " wolałem to wcielenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Czy ta ukleja ???? pracuje jak stary lewiatan?Ile ma gram? Jedną na pewno bardzo chętnię zakupię. Edytowane 15 Marca 2019 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Czy ta ukleja pracuje jak stary lewiatan?Ile ma gram? Jedną na pewno bardzo chętnię zakupię.Tak praca podobna do leviathana.Waga napewno pow.20g ale dokładne pomiary zrobię jak przyjdzie nowa waga bo moją zalałem acetonem i świruje. i takie zielonki. Okonie 7 . ZZ"Rap 9 WTD płotka. Będzie niedługo ukleja 8 i jazgarz 6 wtd. Edytowane 16 Marca 2019 przez Tomy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Okonie miażdżą system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Okonie miażdżą system Jazgarzyki ładniejsze .Fajnie było wrócić do woblerów.Gumy też będą ale bez szaleństw z ilością modeli bo już sam się pogubiłem.Te najlepsze modele udoskonaliłem .Bez szaleństw z malowaniem.To co trzeba i tyle.Przykładowe fotki paru modeli. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Można zamówić 5 okonków o 10 uklejek Kolego, to jest wątek autorski. Zamówienia to na giełdzie, a lepiej na priv. Edytowane 16 Marca 2019 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Jazgarz 6 .Powierzchniowy chlapak.Typ pracy anorektyków. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Czy Raptor 6BS i nowy Raptor 9 się zrobią na sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi