Tomy Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Już po modyfikacjach grubości,kształtu itd.Jeszcze trochę pracy i forma próbna.Będzie to 12 stka.Taka w sam raz płotka na Polskie wody. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Może i guma będzie. Zdecydowanie lepiej rzeźbie niż rysuje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) Ukleja 16 Ripper 16cm waga ok.30g. i zdecydowanie duże gumy to moja bajka Edytowane 29 Marca 2019 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Moje blaszki od Eli.Krasnopióry 30 + już się oblizują 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 A już myślałem, że obrotówki zacząłeś klepać zarówno powyższe gumy jak i powyższe wirówki - I klasa Zresztą nic poza I klasą nie jest w tym wątku prezentowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) Ja już czuje jak te moje łowy UL się skończą haha .Kijek cudem wytrzymał.A Amortyzacje przejęło ramię bo wędka szła od rękojeści tak jak linka .Troutino UL 0,7-9g w akcji. Edytowane 29 Marca 2019 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 W przygotowaniu robaluchy na kleniuchy.Na użytek własny.Drewno samba. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Dlaczego,,na użytek własny" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) Dlaczego,,na użytek własny" ?No dlatego bo potrzebuje ich na klenie. Edytowane 30 Marca 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Próbne odlewy-Kiełb 11. Kotlety sandaczowe 15cm ..i nowy wzorek dużo masywniejszy od powyższych. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Małe porządki w szafie.Zapraszam.http://jerkbait.pl/topic/124357-s-ko%C5%82owrotkimultiplikatory-porz%C4%85dki/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ukleje FT.Nowy kolor.Rozmiar 14cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 "Biołego" trochę przyszło ???? .Raptor 7 chodzi,no chodzi ale to nie to!.Powrót do 6stki i mniejszy się szykuje 5tka.Nowy wypełniacz-mikrosfera da radę .Jestem pod wrażeniem.Całe wiadro 20 L na stanie i jadę z woblerami.Będą dostępne w e spinning.pl. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Śledziki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancio Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Te śledziki to jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Te śledziki to jaki rozmiar?Zakąskowy .Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać.Edit:P.s. Bardzo uprzejmie proszę moderatorów o powstrzymanie palca bożego nad moją skruszoną głową. Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez kogut1982 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Ukleje 14 FT. Ukleje 16cm / 30g Ripper. Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) od MEFISTO FISHING SHOP ALICJA HAWRYLUK zostanie dzisiaj do Państwa doręczona przez kuriera DHL Parcel.Przewidywane godziny doręczenia 13:00-15:00.Przewidywane godziny doręczenia zostały określone na podstawie historycznych godzin doręczeń przesyłek w Państwa okolicy.Wskazany adres doręczenia: TOMASZ CZEŚNICKI - KATAKUMBY, .......................................................................................Prosimy przygotować kwotę pobrania za transport i/lub towar w wysokości 1253,00 pln. Leci Twinpowerek 5000 do federka . Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Czy duże gumulce,tak jak te powyżej na przykład,będą gdzieś dostępne do zakupu na sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Leci Twinpowerek 5000 do federkaDo federka ??? To spinningowa bestia przecież . Do federka widziałem fajne shimano baitrunner x-aero fa . Chyba , że ma być lżejszy sprzęt to wtedy mniej więcej rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Do federka ??? To spinningowa bestia przecież . Do federka widziałem fajne shimano baitrunner x-aero fa . Chyba , że ma być lżejszy sprzęt to wtedy mniej więcej rozumiem Do tego federka ! A Aero optycznie "mnie" nie pasuje do tego patyka. Miałem zapięta Ultegrę 5500 do niego ale za duża.Tym nowym aero kręciłem i dzięki ale to nie dla mnie Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 W każdym razie SHIMANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 W każdym razie SHIMANO Praca Twinka mnie zaskoczyła bardzo pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Praca Twinka mnie zaskoczyła bardzo pozytywnie.Fajnie kręcą to fakt . No i ten Twój ponad metr linki za jednym obrotem . Szybko ryby będą w podbieraku lądowały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Fajnie kręcą to fakt . No i ten Twój ponad metr linki za jednym obrotem . Szybko ryby będą w podbieraku lądowały Głównie nastawienie na leszcze.Rekord żwirowni ok.90 cm.Jest na co polować.Najlepiej łowić na lekkie koszyki.Jak już ryby wejdą brania są z opadu .Prawie jak spinn . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi