Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Ukleje 16 fluo. Ukleje 16 natura. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Dzisiaj dotarły balszki micro od Eli.Po prostu jestem pod wrażeniem. Wszystkie piękne ale 4 zero to mnie już zszokowały w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 no pokaż te cukiereczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mytmp Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Gdzie kupiłeś mikrosfere i jakie ma właściości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Gdzie kupiłeś mikrosfere i jakie ma właściości?http://www.modelarnia24.pl/wypelniacze-mineralne/283-wypelniacz-mikrobalon-dt-84-1l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 no pokaż te cukiereczki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Szkoda,że pokazałeś jakiejś skali porównawczej typu moneta, ale biorąc pod uwagę, że widać na zbliżeniu makro, fakturę papieru, jest to zegarmistrzowska robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Szkoda,że pokazałeś jakiejś skali porównawczej typu moneta, ale biorąc pod uwagę, że widać na zbliżeniu makro, fakturę papieru, jest to zegarmistrzowska robota czekaj.Cykne fotkę tych 4 zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 no dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 no dawaj...Masz Precyzja normalnie szok w szoku ! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 no to nie..., nie spodziewałem się ,że to aż takie maleństwa... szacun dla Pani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 no to nie..., nie spodziewałem się ,że to aż takie maleństwa... szacun dla Pani...Mi chodziło głównie o małe na wzgręgi.Nie wiem tylko jak w to agrafką trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Mi chodziło głównie o małe na wzgręgi.Nie wiem tylko jak w to agrafką trafię zostaje "supełek" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Snake 10 .Brokat w masie.Sam jestem ciekaw efektu finalnego. 11 stki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Piękne te płocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Piękne te płocie.Niedługo wersja ciut większa i bez dzielenia.Praca również agresywna Sandacze 13 FT. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Niedługo wersja ciut większa i bez dzielenia.Praca również agresywna Trzeba szykowac miejsca w pudełkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Snake 10 .Tym razem malowanie na uklejkę bez udziwnień 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 No ito jest to! Wreszcie zestaw działa jak trzeba ! Narazie miśki na leszcze trzeba poczekać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Kruki... Fenomenalnie przejrzysta woda. A miśki tam fajne plywają, zresztą nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Kruki... Fenomenalnie przejrzysta woda. A miśki tam fajne plywają, zresztą nie tylko.lata temu było barddzo dużo sandacza i takie 90-100 to były na porządku dziennym.No ale wytłukli.Okoń uratowany po tym jak wprowadzili rozmiar ochronny 18cm i limit-nie znam bo nie biorę oksów.Moim zdaniem powinni przywalić na oksa jeszcze górny rozmiar 30cm a dolny podnieść do 20cm.Są potężne sumy które biorą głównie na kulki.Mają raj na A komorze Tam lecą do wody tony zanęty-kulki itd.łowisko karpiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Pamiętam, kilka lat temu uwielbiałem tam łowić...pajki, oksy, zedy. Suma nigdy nie trafiłem, ale karpie i leszcze, a właściwie leszczyska na odległościówkę, albo z gruntu. Miło wspominam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 lata temu było barddzo dużo sandacza i takie 90-100 to były na porządku dziennym.No ale wytłukli.Okoń uratowany po tym jak wprowadzili rozmiar ochronny 18cm i limit-nie znam bo nie biorę oksów.Moim zdaniem powinni przywalić na oksa jeszcze górny rozmiar 30cm a dolny podnieść do 20cm.(...) Dolny wymiar okonia wynosi 20, górny 35. Limit max 10 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Dolny wymiar okonia wynosi 20, górny 35. Limit max 10 sztuk.No muszę przeczytać ten ich regulamin No to super.Wrócą dobre czasy.Już w zeszłym roku było dobrze z oksem.Byle do maja Nowy Jazgarz 15 cm.No wreszcie praca jest jak trzeba .Jak żywa rybka zamiata. Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Klenie 10 fiolety. Snake 10 na ukończeniu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi