Mariusz54 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Coś jest do wzięcia? Zamawiałęm , ale usunąłęś nasz wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Coś jest do wzięcia? Zamawiałęm , ale usunąłęś nasz wątek.Ty usunąłeś Bro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Niech Ci będzie że ja. Ponawiam priva w takim razie. Zaraz Cię poczta o tym poinformuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Płotka 15cm .Takie próby sił w jerkach . Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Tomy 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Ty usunąłeś Bro! No może i ja. Niech Ci będzie. Także korzystając z okazji nasz priv jest aktualny. Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Mariusz54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) No może i ja. Niech Ci będzie. Także korzystając z okazji nasz priv jest aktualny.ok. Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Coś dla fanów produkcji woblerów z 2 połówek.Odlew żywica pływająca FC52+Mikrobalon DT84.Pigmenty brokat itd,zatopione w masie.Kiełb 8-9. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) C.d. Na szarej bazie tym razem.Kolory i brokaty zatopione w masie.Można to ruszyć jedynie papierem ściernym . Snake 9. Edytowane 12 Kwietnia 2019 przez Tomy 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Ukleja 14 FT. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Kosy .Okonie 8 jointed. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Tomek, zrób mi i Krzysiowi coś na mongolskie tajmienie... ile można na Twoje przynęty bolenie łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Tomek, zrób mi i Krzysiowi coś na mongolskie tajmienie... ile można na Twoje przynęty bolenie łowić? W planach jest guma imitacja lipienia na Słowacje.Mój kolega co ma tam sklep z moimi gumami,rzucił taki temat.Lipienie ma mi przywieźć z hodowli.Może coś z tego będzie.Jak będzie dobra odbitka to w sumie woblera można też zrobić i ja bym był bardziej za wobkiem Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Raptory 9. Płoć 15 jerk.Czeka do maja i po testach postanowie czy wchodzę w tego typu przynęty czy nie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Tomku a jakies sumowe wobki robisz/robiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Tomku a jakies sumowe wobki robisz/robiles?Głównie boleniowe które czesto sprawdzają się na większych okoniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zandery dla Claudio Spain. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Przed chwilą listonosz przyniósł. Wykonanie jak zwykle Dziękuję i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Do mnie również dotarłyi już poznały swoją rodzinkę. Jeszcze tylko z bolkami muszę je poznać. Ale to dopiero w maju. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Ukleje 16cm/30g. Okonie 10 naturalne. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Do mnie również dotarły b1.jpgi już poznały swoją rodzinkę. Jeszcze tylko z bolkami muszę je poznać. Ale to dopiero w maju. b2.jpg b3.jpg b4.jpgTo już jest k....a zboczenie Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 To już jest k....a zboczenie Nie przesadzaj. Po prostu lubię mieć zapas. Zresztą to tylko boleniówki. Łowię jeszcze oczywiście na Twoje Hardbaity i kleniówki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Nie przesadzaj. Po prostu lubię mieć zapas. Zresztą to tylko boleniówki. Łowię jeszcze oczywiście na Twoje Hardbaity i kleniówki d1.jpg d2.jpg d3.jpg d4.jpgTo ja to wszystko zrobiłem? .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Wiza jest! Jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Czy to jest projekt - wizualizacja - 2 Wieże w Warszawie.... , to zapraszamy bez wizy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Czy to jest projekt - wizualizacja - 2 Wieże w Warszawie.... , to zapraszamy bez wizy.haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi