kanu Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Cieszy mnie to bardzo. Edytowane 7 Maja 2019 przez kanu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Z niecierpliwoscia czekam na ten poperowy model. Pewnie nie tylko ja???? filmik z pracy bylby super. Ale jak opiszesz czy jest tak jak bylo w zalozeniach i mniej wiecej czego sie spodziewac bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Tomek, kiedy Raptory 9 i jakiś Anorketyk będą dostępne dla szerszego grona? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Dzisiejszy, ryba z drugiego rzutu. Branie w momencie zetknięcia się woblera z wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 płoć 11-design Lara Croft. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Tomek, kiedy Raptory 9 i jakiś Anorketyk będą dostępne dla szerszego grona? ;-) Tu raptor 9 jest dostępny https://espinning.pl/firm-pol-1502292366-Tomys-Bait.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) Tu raptor 9 jest dostępny https://espinning.pl/firm-pol-1502292366-Tomys-Bait.htmlAle to już ostatnie sztuki.Następne małe stadko z brokatem poszło na Słowacje a teraz przerwa z m-c .Trzeba się brać za gumy no i trochę czasu wygospodarować na wędkowanie. Edytowane 8 Maja 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Słonecznice Rippery. ....i pintail'e. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Słonecznica 7,5cm odlew próbny.Praca super .Wzorki,formy i za ok.1,5 tygodnia powinny być dostępne. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Pierwsze Gobio 8,5 BS w trakcie malowania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Oby latał tak daleko jak Raptor10. I było ich więcej niż ten jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) Oby latał tak daleko jak Raptor10. I było ich więcej niż ten jeden.Lata równie dobrze jak Raptor 9 ale tu jeszcze można lotność podnieść jest gdzie upchać więcej obciążenia.Bandzioszek kiełbik ma spory.Tyle że jak dostanie więcej balastu to będzie mocniej pracował i będzie bardziej przewidywalny i schematyczny jeśli chodzi o pracę. Taki nowy kolorek na próbę -herbata z zieloną opalizacją.Odlew na dwa kolory a wygląda jakby był lany na 3. Płocie 11 z niebieskim grzbietem. Przez weekend Snake 10 polecą na mistrzostwa świata Francja-Metz. Edytowane 10 Maja 2019 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Paczka doleciała, dziękuję za gratisa. Dam znać jak coś się uwiesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Paczka doleciała, dziękuję za gratisa. Dam znać jak coś się uwiesi.Ok.c.d. zabawy z kiełbiami.Już prawie jestem zadowolony .Jeszcze dojdą detale i lakierowanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) ooooole!!! Edytowane 10 Maja 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 "leże sobie na łące,A na de mną wielkie czerwone słońce .Niezidentykowana tlusta blodyna polewa mnie z konewki ...nie ukrywam że jest to fantastyczne ! Tylko dlaczego tak mocno szarpie mnie przy tym za ramię!!!! Cześnicki,cześnicki dwie stówy za izbe i spier....laj do chaty!." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Byłem bandytąwzdłuż żelaznych gnałem tras.Koltem i sztyletem siałem strach haha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Formy na Raptory 6 BS gotowe .Jest to ten sam wobler-długość,ciężar i praca.Poprawiona została faktura łuski itd.To tyle odnośnie wersji podstawowej.Będzie też wersja lżejsza o bardzo delikatnej pracy.Dostępne tylko i wyłącznie przez forum .Parę fotek z R6BS celem przytpomnienia.Jak ktoś ma fotki z tym woblerem w akcji można wstawiać. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Strzebla 7. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Kiełbie 8,5 gotowe.Narazie do własnego pudełka.Będą dostępne za ok. miesiąc. Snake 10 Design-Ghost. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) Raptory 6 BS już niedługo w ofercie.Powrót tego woblera stał się faktem .Z uwagi na fakt że na tą konstrukcje "padło" sporo kleni i pstrągów a niektórzy łowią w/w gatunki na R6BS z premedytacją.Będzie wersja malowania na strzeble. Edytowane 14 Maja 2019 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Nowe Raptory6BS.Dzisiaj wodowanie. Kiełbie 8,5 j/w. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 To te moje?Są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 To te moje?Są Raptory tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 W końcu będę miał zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi