Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj opijaliśmy kotrakt.......

....co masz na kolanie ? Co mam ?! Ale na moim ? Nie kur,,,a na mamy kolanie!!!! Popatrz tu! Fakt ! dziwne to !? Co to jest kochanie ? No właśnie! nie mam pojęcia!!!!! Ale kotek to twój ząb???? Co to kur,,,,a jest?! No nie mam wszystkie a Ty!? Może mnie wkurwilaś wczoraj! ? Albo coś ugryzłaś no skąd to się wzięło w moim kolanie? Tomek ! to trzeba iść na sor! to jest kość wbita w kość! Ty chesz żebym kur,,,,a zemdlał!? Jak kość w kość!? Znalazła sie kur,,,,a poetka!!!! Kość w kość tra la lala! To ledwo wbite jest ! Pewnie Take leżał na ulicy!? Tak i skoczył i wbił Ci sie w kolano!?Nie wiem !!! Jego spytaj! Sam jestem kur,,,a w szoku! !!!!

Edytowane przez Tomy

Wczoraj opijaliśmy kotrakt.......
....co masz na kolanie ? Co mam ?! Ale na moim ? Nie kur,,,a na mamy kolanie!!!! Popatrz tu! Fakt ! dziwne to !? Co to jest kochanie ? No właśnie! nie mam pojęcia!!!!! Ale kotek to twój ząb???? Co to kur,,,,a jest?! No nie mam wszystkie a Ty!? Może mnie wkurwilaś wczoraj! ? Albo coś ugryzłaś no skąd to się wzięło w moim kolanie? Tomek ! to trzeba iść na sor! to jest kość wbita w kość! Ty chesz żebym kur,,,,a zemdlał!? Jak kość w kość!? Znalazła sie kur,,,,a poetka!!!! Kość w kość tra la lala! To ledwo wbite jest ! Pewnie Take leżał na ulicy!? Tak i skoczył i wbił Ci sie w kolano!?Nie wiem !!! Jego spytaj! Sam jestem kur,,,a w szoku! !!!!

Tomy wentylacja w pracowni przestała działać?  :D bo widzę, że żywica albo silicon weszły za bardzo  :P  :D

• Like 3

Tomy wentylacja w pracowni przestała działać?  :D bo widzę, że żywica albo silicon weszły za bardzo  :P  :D

Nie! jest ok! Ot taka zabawna sytuacja.To był sarkazm! To wiesz pisz! Bo ja nie zawsze łapię ale dobre,dobre! Żólta kartka Pride .Mało tu zaglądam  !Wiadomo hm....co by tu zrobić z Tobą .Aj  tam nieważne! zartowałem  hahahaha! Dobranoc.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Tak mniej więcej będą wyglądały Okonie 10,5 FT.Malowanie na odlewie próbnym docelowo będzie duuuużo lepiej.

post-46714-0-98655500-1560073094_thumb.jpg

Wzorek jest ścieniony w sekcji tylnej,zbrojony przez bok ładnie gra.Jednak nie jest to żyletka po całości i można rzucać śmiało.Nie plącze się itd.Zbrojenie klasyczne w jiga jak najbardziej a najlepiej w sam hak bez żadnego obciążenia i łowienie z powierzchni tam gdzie warunki na to pozwalają.

• Like 3

Przetestuj Calcuttę,nie będziesz żałował :wub: Tylko trzeba pamietac że jak na multik BFS ma dość konkretna wagę.Niektórym to przeszkadza ;) 

Ten Stream Custom od jakiej skupionej gramatury zaczyna dobrze pracować?

W sumie to ja rzucam tym samą gumką czasem a wiadomo do lotnych przynęta taka nie należy no i ciernikami mikro na główce 3g to już komfotowo.

Raptor6BS i wszystko w temacie :) .Kilka konkretów parę mniejszych.Grzało piekielnie! W słońcu chyba +50 stopni.Szybka fotka i do wody.Nie było czasu na kadrowanie :) 

post-46714-0-74575700-1560274588_thumb.jpgpost-46714-0-17355200-1560274673_thumb.jpg

Chudy ale byk! Uświadomił mi że chyba większy podbierak muszę sobie kupić.Choć ten jest spory,mała baba by wlazła.

post-46714-0-90097300-1560274623_thumb.jpgpost-46714-0-54840000-1560274638_thumb.jpg

Sprzęcior-MB super eiger/MB black jungle.To nie wymaga korekty jest ok.

post-46714-0-78502200-1560274653_thumb.jpg

Natomiast agrafki ular do kosza.Rozpięła się dwa razy a to mi starczy,kotwice owner to już chyba nie to co kiedyś.Może jakieś podróbki trafiłem  ale też zmiana.

post-46714-0-87579500-1560275094_thumb.jpg

Mordęga trochę w tym upale ale mimo wszystko fajnie było.

post-46714-0-55494300-1560275147_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 12