Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Okonie 10 ripper,za dwa tygodnie będzie dostępna wersja fish tail. Edytowane 2 Czerwca 2019 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Na nieruchmą rybkę.Tyle że widział jak opadała.Opłynął od strony łba i bęc!!! A potem to sobie na rybki pod 20 kilo popatrzyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Kiełbie już przetestowane.Formy są coś tam poodlewam i wrzucę na giełdę.Ci co łowili pstrągi i klenie na Raptory BS powinni być zadowoleni.Bolenie też reagują zwłaszcza na tzw.wolniakach. Edytowane 2 Czerwca 2019 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Ty mienia szłyszysz? No słyszu,słyszu! Ale to nie tak . Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Wczoraj opijaliśmy kotrakt....... ....co masz na kolanie ? Co mam ?! Ale na moim ? Nie kur,,,a na mamy kolanie!!!! Popatrz tu! Fakt ! dziwne to !? Co to jest kochanie ? No właśnie! nie mam pojęcia!!!!! Ale kotek to twój ząb???? Co to kur,,,,a jest?! No nie mam wszystkie a Ty!? Może mnie wkurwilaś wczoraj! ? Albo coś ugryzłaś no skąd to się wzięło w moim kolanie? Tomek ! to trzeba iść na sor! to jest kość wbita w kość! Ty chesz żebym kur,,,,a zemdlał!? Jak kość w kość!? Znalazła sie kur,,,,a poetka!!!! Kość w kość tra la lala! To ledwo wbite jest ! Pewnie Take leżał na ulicy!? Tak i skoczył i wbił Ci sie w kolano!?Nie wiem !!! Jego spytaj! Sam jestem kur,,,a w szoku! !!!! Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Wczoraj opijaliśmy kotrakt...........co masz na kolanie ? Co mam ?! Ale na moim ? Nie kur,,,a na mamy kolanie!!!! Popatrz tu! Fakt ! dziwne to !? Co to jest kochanie ? No właśnie! nie mam pojęcia!!!!! Ale kotek to twój ząb???? Co to kur,,,,a jest?! No nie mam wszystkie a Ty!? Może mnie wkurwilaś wczoraj! ? Albo coś ugryzłaś no skąd to się wzięło w moim kolanie? Tomek ! to trzeba iść na sor! to jest kość wbita w kość! Ty chesz żebym kur,,,,a zemdlał!? Jak kość w kość!? Znalazła sie kur,,,,a poetka!!!! Kość w kość tra la lala! To ledwo wbite jest ! Pewnie Take leżał na ulicy!? Tak i skoczył i wbił Ci sie w kolano!?Nie wiem !!! Jego spytaj! Sam jestem kur,,,a w szoku! !!!! Tomy wentylacja w pracowni przestała działać? bo widzę, że żywica albo silicon weszły za bardzo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Tomy wentylacja w pracowni przestała działać? bo widzę, że żywica albo silicon weszły za bardzo Nie! jest ok! Ot taka zabawna sytuacja.To był sarkazm! To wiesz pisz! Bo ja nie zawsze łapię ale dobre,dobre! Żólta kartka Pride .Mało tu zaglądam !Wiadomo hm....co by tu zrobić z Tobą .Aj tam nieważne! zartowałem hahahaha! Dobranoc. Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Okonie 9 żyletki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Okonie 8 hardbait 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Sandacze 13 FT i okonie 8,5 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Słonecznice 7,5 cm . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Okoń 10,5 cm FT.Za dwa tygodnie wejdzie do oferty.Do miesiąca nowa Płoć 12 cm ripper i Płoć 13 FT.Woblery na tą chwilę odłożyłem.Nie ma możliwości zakupu.Po prostu trzeba wrzucić trochę na luz.Od poniedziałku praca tylko!!! do 15stej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Tak mniej więcej będą wyglądały Okonie 10,5 FT.Malowanie na odlewie próbnym docelowo będzie duuuużo lepiej. Wzorek jest ścieniony w sekcji tylnej,zbrojony przez bok ładnie gra.Jednak nie jest to żyletka po całości i można rzucać śmiało.Nie plącze się itd.Zbrojenie klasyczne w jiga jak najbardziej a najlepiej w sam hak bez żadnego obciążenia i łowienie z powierzchni tam gdzie warunki na to pozwalają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Trochę sprzętu w nienagannym stanie do wzięcia W bardzo atrakcyjnych cenach.http://jerkbait.pl/topic/127487-s-wyprzeda%C5%BC-sprz%C4%99tu-stacjonarnego-i-nie-tylkoshimanoblacck-catabubrowning-sphere-zapraszam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Dzisiaj UL i obrotki micro Eli.Były też klenie ale małe to nie wstawiam.Za to ukleje i wzdręgi, waliły w każdym rzucie . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Big congratulations Martin Zur See for awesome huge pike over 15kg and 108cm. Chubb RD 10cm is beast. ®???????? Tomy's Bait go! Największy ryb na mojego softbajta.Kleń 10 orange/blue. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Kiełbie 11 odlewy 3 wersje kolorystyczne.Bedzie nowe malowanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Były czystki w sprzęcie i będzie ciąg dalszy chyba.Alphas streem custom chyba pójdzie do ludzi.Multik super ale tak chodzi mi po głowie w jego miejsce Calcutka BFS Edytowane 11 Czerwca 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Przetestuj Calcuttę,nie będziesz żałował Tylko trzeba pamietac że jak na multik BFS ma dość konkretna wagę.Niektórym to przeszkadza Ten Stream Custom od jakiej skupionej gramatury zaczyna dobrze pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Przetestuj Calcuttę,nie będziesz żałował Tylko trzeba pamietac że jak na multik BFS ma dość konkretna wagę.Niektórym to przeszkadza Ten Stream Custom od jakiej skupionej gramatury zaczyna dobrze pracować?W sumie to ja rzucam tym samą gumką czasem a wiadomo do lotnych przynęta taka nie należy no i ciernikami mikro na główce 3g to już komfotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 W sumie to ja rzucam tym samą gumką czasem a wiadomo do lotnych przynęta taka nie należy no i ciernikami mikro na główce 3g to już komfotowo.Ok,dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Raptor6BS i wszystko w temacie .Kilka konkretów parę mniejszych.Grzało piekielnie! W słońcu chyba +50 stopni.Szybka fotka i do wody.Nie było czasu na kadrowanie Chudy ale byk! Uświadomił mi że chyba większy podbierak muszę sobie kupić.Choć ten jest spory,mała baba by wlazła. Sprzęcior-MB super eiger/MB black jungle.To nie wymaga korekty jest ok. Natomiast agrafki ular do kosza.Rozpięła się dwa razy a to mi starczy,kotwice owner to już chyba nie to co kiedyś.Może jakieś podróbki trafiłem ale też zmiana. Mordęga trochę w tym upale ale mimo wszystko fajnie było. Edytowane 11 Czerwca 2019 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Dzisiaj c.d. na ukleje 10tki .Jutro start o świcie . Edytowane 13 Czerwca 2019 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 No ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) I takiego Cię właśnie lubimy ????Brakowału tu Twoich rybsonów... Edytowane 14 Czerwca 2019 przez salmon1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi