Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Płotki 8 i kiełbie 9 po testach.Jest ok. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 No ładniutkiNie przesadzaj, nawet nie ogolony .... Żart oczywiście ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Hehe a miałem robić do 15 stej .Raptor 8BS już prawie gotowy.Dostał przeszczep głowy z real fisch jazia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Udany weekend . Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udany udany i to bardzo hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Na Raptora6BS łowicie klenie.To teraz powstaje wobler właśnie pod ten gatunek.Raptor5BS.Rodzinka się rozrasta-Raptor8BS,Raptor6BS,Raptor5BS a na jesień dojdzie Raptor10BS.Wszystkie rzeźbione tak jak stare raptory z poprawioną fakturą łusek z lepszym malowaniem itd.,żadne odbitki Real Fish to by zgubiło ich klimat. R6BS w nowym malowaniu ale następne wyszły jeszcze lepiej .Za 3-4dni wstawię foto. Edytowane 18 Czerwca 2019 przez Tomy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Płotka 8DS zbrojona w sam hak bez obciążenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Z jednym Raptorem6BS w pudełku trochę nieswojo się czuję nad wodą Tak z z 5 jak jest w zapasie to od razu lepiej.Na poniedziałkowe łowy będą gotowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 ...i parę Uklejek 10cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Super,jakbyś je żywe wieszał na tych drucikach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Wędka RAPTOR 2,40 m cw.6-23g.Ugięcie pełne przy użyciu sporej siły.Bardzo bezpieczne hole,świetna amortyzacja.Dzisiaj naprawdę dostała po "dupie" .Na Agrafce kiełb 9 .Dzisiaj nie miał konkurencji Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Raptor6BS. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Kiełb w pozycji ataku na dżdżownice 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Tak na serio to robię kleniówkę.Długość 6,5cm na konkretne kleksy.Prototyp miesza mega agresywnie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Woblery boleniowe a zwłaszcza seria RaptorBS .Dostępne przez priv tylko dla stałych klientów,którym nie muszę tłumaczyć jak to prowadzić. Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Martin H.Wreszcie poznałem mojego Bro! .Były ryby,super rozmowy biznesowe i potem po tym upale-wiadomo i dołączył serdeczny przyjaciel Andrzej.Super! Mimo bardzo nieładnej wody koloru kawy z mlekiem siadł fajny boleń na kiełbia 9tkę .Temperatura chyba + 50 stopni -masakra! Edytowane 25 Czerwca 2019 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Dobra ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Jeszcze jedno koledzy! Jak nie odpisuje to albo mnie nie ma albo jestem zajęty mocno.Teraz robię gumy na głowatki i tajmienie.Lipienie,pstrągi i głowatki.Takie ryby przyjechały ze Słowacji.Odbitka to jedno ale potem żeby to jeszcze dawało ryby to drugie Na dodatek wracam powoli do formy .Siłka w domu na poddaszu a ja nie cierpię klimy to mam + 35 stopni.To też czas.W odzyskaniu jakiejś tam formy pomógł Mikołaj-nick Pilot. Okonie 11 FT .To nowa guma . Dzisiaj jeszcze opalizacja Kiełbi 9 i Raptorów6BS-woblery i próbny odlew lipienia Edytowane 26 Czerwca 2019 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Lipnik .Guma wyjdzie ok.16-17cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 (edytowane) Słonecznice 7cm. Zanderek na White Fish 12 . Na red head'a 25 cm. Edytowane 26 Czerwca 2019 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Dzisiejszy złowiony na kiełbika. Dobrze że robisz 6BS - został mi tylko jeden. Edytowane 27 Czerwca 2019 przez kanu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Dzisiejszy złowiony na kiełbika. Dobrze że robisz 6BS - został mi tylko jeden. Robisz to za dużo powiedziane. 10 sztuk jest na ukończeniu i 10 kiełbi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Lipnik . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Kiełbie 9 zaliczyły już okrągłe 50sztuk boleni.Moich i klientów. Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 U mnie był kiełb był dzisiaj pierwszy raz na rybach. Pewnie coś jeszcze złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi