Tomy Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) Masz Sławek rację, że prawie każdy autorytet, guru, trendsetter czy lider to niekoniecznie skończone doskonałości, ale ja uważam, że z każdą niedoskonałością można chociaż spróbować zawalczyć ... To czy się ma na to ochotę czy też nie to już kwestia charakteru albo wielu różnych wypadkowych przypadków.Z tego co widzę to Ty jesteś taki życiowy teoretyk który to na wszystko ma receptę.W moim świecie byś poprostu poległ i nawet nikt by Cię nie słuchał Wszyscy by przyjeli fakt-najebał się i pier....li .Wiesz Sławek pisze jak dla mnie zawile dość i musze to poczytać parę razy żeby pojąć ale da się .Tym bardziej że zawsze jest tam drugie dno w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Ciebie czytam i oprócz zamotania tematu który można pchnąć w 3 słowach to nic nie widać.Starasz się ! Ja wiem to .Widać od razu,tak po prostu do strzału że jesteś z siebie zadowolony na maxa .Zazdroszczę w sumie pewnie robisz to co lubisz,nic ! do przodu broń Boże .To co robisz tak jest dobrze i płyniesz jak padlina z nurtem. Edytowane 23 Lipca 2019 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) Aleś dał Sławek Nikt....... Znaczy się nie patrzmy na wielkie zasługi ale czepiajmy się małych potknięć? Theodore Roosevelt - mało znany ale wybitny prezydent USA... "...Nie krytyk się liczy, nie człowiek, który wskazuje, jak potykają się silni albo co inni mogliby zrobić lepiej. Chwała należy się mężczyźnie na arenie, którego twarz jest umazana błotem, potem i krwią, który dzielnie walczy, który wie, co to jest wielki entuzjazm, wielkie poświęcenie, który ściera się w słusznych sprawach, który w swych najlepszych chwilach poznał tryumf wielkiego wyczynu, a w najgorszych, gdy przegrywa, to przynajmniej przegrywa z odwagą, nie chcąc, aby jego miejsce było wśród chłodnych i nieśmiałych dusz, które nigdy nie poznały ani smaku zwycięstwa, ani smaku porażki..." do Tomy'ego ten cytat tak zajebiście pasuje - że nie wiem ile flaszek z Rooseveltem obalili razem i w porozumieniu....No z nim nie piłem-chyba? .Pracownia to dla mnie cały świat i guzik mnie to obchodzi czy ktoś w to wierzy czy nie,ale przekaz rozumiem spoko dziewczyny No i Panowie. Edytowane 24 Lipca 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Myszka Top Water się robi. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 .... i styneczka wierna kopia/odbitka.Będzie to guma typu Fish Tail.Długość 11,5cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 (edytowane) Dzień triumfu.Prawda zawsze górą.Dzisiaj mała dyspensa.Była fota ale forum tak ścina jakość że nie ma sensu. Edytowane 26 Lipca 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Wzdręga 7.Tam gdzie licznie występuje jest prawdziwą kosą na okonie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Czym się zajmujesz zawodowo? To ważne w tym temacie.Przykładowo -malarz! Jeden maluje ściany,drugi obrazy a to całkiem inne drogi są. Czasami maluję ściany, a nawet sufity i wcale się tego nie wstydzę. Z tego co widzę to Ty jesteś taki życiowy teoretyk który to na wszystko ma receptę.W moim świecie byś poprostu poległ i nawet nikt by Cię nie słuchał Wszyscy by przyjeli fakt-najebał się i pier....li .Wiesz Sławek pisze jak dla mnie zawile dość i musze to poczytać parę razy żeby pojąć ale da się .Tym bardziej że zawsze jest tam drugie dno w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Ciebie czytam i oprócz zamotania tematu który można pchnąć w 3 słowach to nic nie widać.Starasz się ! Ja wiem to .Widać od razu,tak po prostu do strzału że jesteś z siebie zadowolony na maxa .Zazdroszczę w sumie pewnie robisz to co lubisz,nic ! do przodu broń Boże .To co robisz tak jest dobrze i płyniesz jak padlina z nurtem. Ciekawy temat poruszyłeś i gdyby nie fakt, że dodałeś do tego niesamowicie ważne słowa o płynięciu jak padlina z nurtem to pewnie bym to olał i nawet miałem tak zrobić, ale stwierdziłem, że po raz ostatni się wytłumaczę, a zatem po kolei. Pozwól jednakże, że niekoniecznie ze wszystkiego się będę tłumaczyć.Teoretyzuje każdy, Ty jak widzę także skoro z przekonaniem twierdzisz, że w Twoim świecie bym poległ ..., może tak, a może nie ...Chyba nie pisałem na tym forum po więcej jak 2 czy 3 piwach bo poza alkoholem nie doktoryzuję się z innych używek, a jak pisałem po tych browarach to wtedy baaardzo uważałem na to jakie klawisze wciskam.Płynięcie jak padlina z nurtem jednoznacznie kojarzy mi się z rynsztokiem, w którym nigdy nie byłem i mam nadzieję, że nie stanie się nic co mnie skłoni do zrobienia rzeczy dzięki którym mógłbym do rynsztoka trafić także pozwól, że i w tym stwierdzeniu nie zgodzę się z Tobą.Na koniec tej przydługiej wypowiedzi życzę Ci miłego wieczoru, jutrzejszego dnia i kolejnych lat spędzanych na ulubionych czynnościach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) Czasami maluję ściany, a nawet sufity i wcale się tego nie wstydzę. Ciekawy temat poruszyłeś i gdyby nie fakt, że dodałeś do tego niesamowicie ważne słowa o płynięciu jak padlina z nurtem to pewnie bym to olał i nawet miałem tak zrobić, ale stwierdziłem, że po raz ostatni się wytłumaczę, a zatem po kolei. Pozwól jednakże, że niekoniecznie ze wszystkiego się będę tłumaczyć.Teoretyzuje każdy, Ty jak widzę także skoro z przekonaniem twierdzisz, że w Twoim świecie bym poległ ..., może tak, a może nie ...Chyba nie pisałem na tym forum po więcej jak 2 czy 3 piwach bo poza alkoholem nie doktoryzuję się z innych używek, a jak pisałem po tych browarach to wtedy baaardzo uważałem na to jakie klawisze wciskam.Płynięcie jak padlina z nurtem jednoznacznie kojarzy mi się z rynsztokiem, w którym nigdy nie byłem i mam nadzieję, że nie stanie się nic co mnie skłoni do zrobienia rzeczy dzięki którym mógłbym do rynsztoka trafić także pozwól, że i w tym stwierdzeniu nie zgodzę się z Tobą.Na koniec tej przydługiej wypowiedzi życzę Ci miłego wieczoru, jutrzejszego dnia i kolejnych lat spędzanych na ulubionych czynnościach.A to nie ma się czego wstydzić że malujesz ściany i sufity.Padlina z nurtem to stwierdzenie na to że nie tworze nic nowego i jest dobrze jak jest.Nie ma nic wspólnego z rynsztokiem itp. Słonecznica 7cm w planach wersja z własnym obciążeniem. Edytowane 29 Lipca 2019 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Czasami maluję ściany, a nawet sufity i wcale się tego nie wstydzę. Ciekawy temat poruszyłeś i gdyby nie fakt, że dodałeś do tego niesamowicie ważne słowa o płynięciu jak padlina z nurtem to pewnie bym to olał i nawet miałem tak zrobić, ale stwierdziłem, że po raz ostatni się wytłumaczę, a zatem po kolei. Pozwól jednakże, że niekoniecznie ze wszystkiego się będę tłumaczyć.Teoretyzuje każdy, Ty jak widzę także skoro z przekonaniem twierdzisz, że w Twoim świecie bym poległ ..., może tak, a może nie ...Chyba nie pisałem na tym forum po więcej jak 2 czy 3 piwach bo poza alkoholem nie doktoryzuję się z innych używek, a jak pisałem po tych browarach to wtedy baaardzo uważałem na to jakie klawisze wciskam.Płynięcie jak padlina z nurtem jednoznacznie kojarzy mi się z rynsztokiem, w którym nigdy nie byłem i mam nadzieję, że nie stanie się nic co mnie skłoni do zrobienia rzeczy dzięki którym mógłbym do rynsztoka trafić także pozwól, że i w tym stwierdzeniu nie zgodzę się z Tobą.Na koniec tej przydługiej wypowiedzi życzę Ci miłego wieczoru, jutrzejszego dnia i kolejnych lat spędzanych na ulubionych czynnościach. Sławku, odnośnie Tomka i nie tylko to proszę byś zważył zasadę... czasem lepiej pomyśleć to co che się powiedzieć, niż mówić to co się myśli... Nie komentuj, nie dyskutuj... proszę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Mikro rybka 4 cm w akcji Bolki żerowały na sieczce.Nie dawało rady nic-wobki,większe gumy itd. Mikro Rybka otworzyła wodę.Taką relacje dostałem.Wyjechało 7 ryb w ciągu niespełna godziny. Ja miałem podobny przypadek przy zastosowaniu cierników 4cm. Ciernik dostał też swoją szanse od Jazi-relacja od chłopaków/klientów. O okoniach nie piszę bo wiadomo że są na ten gatunek wybitnie skuteczne.Ale to już nakręcimy film z kolegą.Ostatnio łowiliśmy w nocy oksy na te gumki.Efekty były kosmiczne. Odnośnie zakupów-gumki micro produkuje mój serdeczny kolega Andrzej.Robi je sam.Ma swoją firmę.Ja trochę pomogłem na początku i tyle.Robi je za moim przyzwoleniem a ich jakość nie odbiega od moich . Edytowane 30 Lipca 2019 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Jumper 10 w trakcie tworzenia. Raptor6BS malowane na strzeble. Zbrojenie Słonecznicy 7 FT do łowienia powierzchniowego.Polecam-świetna zabawa.Od góry trzeba założyć mały stopperek na linkę.Prosty montaż,linka idzie przez rurkę z tworzywa która jest zamontowana w rybce.Widać ją na foto. Edytowane 30 Lipca 2019 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) https://oswiecim.naszemiasto.pl/grozne-rakotworcze-pierwiastki-wykryte-nad-wisla/ar/c1-7274671?fbclid=IwAR2Z9zPsLuFhNmhl2g-HjlVYrdFKeVG04c8sRjDg15Pk9DinUIH_uMZr5Eo Głównie śmietnisko w bliskim sasiedztwie załatwiło tą wodę.Na oko woda czysta ale ryb zero!!!! Wszystko padło już dawno.Co do jakości wody w tym rejonie Wisła,kanał dwory to wiadomo że to syf ale jeszcze coś tam pływa.Ja to tylko życzę smacznego ludkom którzy te rybki beretują i konsumują.BON APPETIT!Wisła jeszcze kilka lat temu w tym rejonie była naprawdę rzeką rybną.Złowienie 10-15 boleni na jeden wypad nie było wynikiem oszałamiającym.Teraz jest to "sport" tylko dla wytrwałych.Mi już cierpliwość się powoli kończy.Żwirownia kilka lat temu dostała karę i uwaga !!!! 1000zł . Teren żwirowni cały obity tabliczkami-WSTĘP WZBRONIONY.Ale z ciekawości porzucałem tam gumką za okoniem.Guzik złowiłem za to trzeba było agresywnego ciecia postawić do pionu bo się ciskał jak wesz na sznurku. Edytowane 31 Lipca 2019 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Stadko wzdręg 7 cm. Kiełbie 10 cm. Sandacze 13 FT. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Tomek zapodaj małego śledzia łowię bolenie w morzu i cwane są skurwenseny Do nóg po dwa nawet takie 80+ przychodzą,ogonem chlapną i ci pa Jak coś to na priva proszę Ps"Na Shiryu tego od Ciebie to wiele się działo i zostaje u mnie na dożywocie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Tomek zapodaj małego śledzia łowię bolenie w morzu i cwane są skurwenseny Do nóg po dwa nawet takie 80+ przychodzą,ogonem chlapną i ci pa Jak coś to na priva proszę Ps"Na Shiryu tego od Ciebie to wiele się działo i zostaje u mnie na dożywocie "To były patyki Megabassa !!! Dzieła sztuki.Teraz tak jak nowe samochody,różnią się tylko znaczkiem firmowym od innych wędek.Na Bolenie preferuje woblery,nie łowię ich na gumy.Jak biorą w morzu z powierzchni to przyszły jumper 11 może dać radę . ....z gum do śledzia jest nieco podobna Ukleja 14 FT.Dużo różnych gatunków już zaliczyła ale o boleniach nie słyszałem. Można spróbować Uklejki 10 .Bolenie ma na koncie.Praca bardzo regularna,stabilna itd. Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Weekendowo. Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Wszystkiego najlepszego i zdrówka życzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Wszystkiego najlepszego i zdrówka życzę .dzięki.Jest i torcik urodzinowy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Wszystkiego najlepszego sto lat ,torcik ciekawie wygląda aż sam nabrałem ochoty na coś słodkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor1710 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Wszystkiego Najlepszego Tomku ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 ???? lat ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Wytrwałości w swoich dążeniach i zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Stu fajnych lat. I Taaakiej ryby w każdy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Takie próbne myszory 6cm.Przestraszone ! No ale jak mysz wpadnie do wody to jest w panice i ma duże oczy haha. Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi