Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 No i myszory + inne woblery w trakcie prac.Niektóre na ukończeniu . Lipień 16cm FT.Próbne odlewy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Pachnie tymiankiem ten lipień? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Pachnie tymiankiem ten lipień? ;-) To jest próbny odlew Docelowe będą ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Stu fajnych lat. I Taaakiej ryby w każdy rok 5760bd7d6588235256b36ec3f975591f.jpgNawet fajna foczka ! Taka od "bidy" .Ucho słabe,brzuch super,noga chłopa,kolano straszne ,łyda horror.No ale wiadomo liczy się charakter ! Napewno ma fajny . Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Wnętrze ma pikne podobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Wnętrze ma pikne podobno...W sumie jest to najważniejsze.Z moich obserwacji gatunku wynika jedno-wnętrze każda ma fajne-do ślubu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Od poniedziałku płoć 13 ripper - nowość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 info od klienta.Takie biorą na Ukleje10tki wieczorową porą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Myszy 6cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Tomy już jakiś czas temu chciałem zapytać o breloki do kluczy . Myszki robisz to czemu nie breloki Miałem swego czasu salmo ale to lipa była , rozwalił się . Taki przykład poniżej , w necie znalezione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Np: Breloki Boleniowe aż lepiej by się odpalało auto jadąc na ryby . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) W sumie jest to najważniejsze.Z moich obserwacji gatunku wynika jedno-wnętrze każda ma fajne-do ślubu Bo mężczyzna myśli, że kobieta po ślubie się nie zmieni a kobieta myśli, że facet po ślubie się zmieni.(ona go zmieni) Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez migdau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Tomy już jakiś czas temu chciałem zapytać o breloki do kluczy . Myszki robisz to czemu nie breloki Miałem swego czasu salmo ale to lipa była , rozwalił się . Taki przykład poniżej , w necie znalezione trout-and-grayling keyring.jpgTa ! Na tą chwilę nie narzekam na brak zajęć.Myszki dzisiaj popływały ładnie pracują,Te uszy działają jak usterzenie crawlerze.Złowiłem dwa okonie ale drobne ok.20cm.Trzeba jechać z tym nad Wisłę .Fotek oksów nie robiłem bo kotwa nr 5 plus mocna dość wędka zrobiły im z paszczy firanę.Narazie pozostanę przy woblerach i gumkach . Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Ale miej na uwadze breloki . Obciażenia nie trzeba , stelaż też nie potrzebny , tylko jedno ucho . Chodzi o to , że wszystko co zrobisz jest trwałe , ładne i lipy tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Ale miej na uwadze breloki . Obciażenia nie trzeba , stelaż też nie potrzebny , tylko jedno ucho . Chodzi o to , że wszystko co zrobisz jest trwałe , ładne i lipy tu nie ma Narazie mysz mniejsza 4cm w trakcie tworzenia.Dzisiaj druga tura na Wiśle. 5 wyjść żaden nie wcięty ale intersuje je myszor.Chyba za mała kotwa .Klenie też raczej nie za wielkie,ale to taka miejscówka słaba gdzie nieraz z typowymi kleniówkami próbowaliśmi i na zero a tu przynajmniej wyjścia były.Myszory 6 cm lecą na testy ale nie tylko za granicę.W Polsce chłopak łowi kleksy na ukleje 10 tki i tam poleci jeden egzemplarz na testy.Jestem pewny na 99% że będą na to efekty,tam gdzie duże kleksy są.Mocno się podjarałem tym nowym tematem.No i lotność myszora jest po prostu powalająca.Nawet najecięższa boleniówka tak nie zapieprza a wobler jest pływający!!! .To też ma znaczenie na dużej rzece gdzie nie zawsze jest jak brodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Myszowate jak cukiereczki.. Dawno, dawno temu - po stanie wojennym wyrzeźbiłem sobie na biegu, nad wodą kilka imitacji myszy ze słoniny. Bardzo nietrwałe były, ale łowiły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Myszowate jak cukiereczki.. Dawno, dawno temu - po stanie wojennym wyrzeźbiłem sobie na biegu, nad wodą kilka imitacji myszy ze słoniny. Bardzo nietrwałe były, ale łowiły.. w życiu bym na to nie wpadł . Mysz otworzyła nowe koncepcje.Działa a na podobnej bryle można zrobić różne rzeczy.Czy warto? Napewno tak z punktu widzenia,tworzenia.Czy warto dla kasy ? Nie! w porównaniu do gum proces produkcji jest zdecydowanie dłuższy itd.No i tu ciśnie się pytanie-czy Ty aby jesteś normalny Tomy? Oczywiście że nie! No i niech tak zostanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Stadko Uklejek 10 w trakcie ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Smakosze Uklejek 10cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Raptor 8BS. Wczoraj przyszły, dzisiaj połapały. Były jeszcze dwa mniejsze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 U mnie również raptor dał piękną rybę: 85 cm 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Filip, ryba i fota...cios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) Dzisiaj dwa konkrety 85cm i 80cm na Ukleje 10cm z brokatem.Przy czym ten większy upasiony i dał tak po piczy że wędkę musiałem trzymać oburącz momentami.Zapięty na tylną kotwę,strzał przy podbiciu uklejki z powierzchni z pięknym gejzerem.Drugi już klasycznie wpięty na kotwę brzuszną.Sprzęt jak na fotkach+uklejka 10cm . Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 U mnie również raptor dał piękną rybę: 85 cmPięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi