Pride Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 @Tomy piękne bolki A ten plecak direct action miałem kiedyś na oku ale cena 500 zł skutecznie przyhamowała moje zapędy Ps. na pierwszym zdjęciu widzę przygniecioną sadzonkę pomidora, u mnie jest ich plaga na rzecznych plażach, rosną dosłownie wszędzie.Zaobserwował je ktoś jeszcze na swoich rejonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Pomidory to samosiejki. Są też i na wysepkach na rzece. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) @Tomy piękne bolki A ten plecak direct action miałem kiedyś na oku ale cena 500 zł skutecznie przyhamowała moje zapędy Ps. na pierwszym zdjęciu widzę przygniecioną sadzonkę pomidora, u mnie jest ich plaga na rzecznych plażach, rosną dosłownie wszędzie.Zaobserwował je ktoś jeszcze na swoich rejonach? Jest funkcjonalny a kieszenie idealne pod potrzeby wędkarskie No i nie trzeba się szarpać z zamkami.Działają bez zarzutu.Po za tym jak mało miejsca to można dokupić różne przywieszki.Dobry wyrób i raczej trwały będzie.Robię małą mysze a duża dostanie dwie kotwy bo mnie klenie dzisiaj doprowadziły do szału pustymi braniami . Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Mała mysz 4,5cm w porównaniu z 6cm.Niby tylko 1,5cm ale różnica jest na oko spora .W weekend testy. Ukleja 10cm będzie dostępna w trzech wersjach malowania.To jedna z trzech. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Mikro mysz 4,5cm,Mikro Raptor 4,5cm /7g .Egzemplarze testowe Lipienie 17 FT. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Boleniowa Ukleja 9 slim lipless.Do penetrowania głębszych partii wody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Jest Boleń na mysze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) Dzisiaj testy Raptorów10 z nowym balastem.Pięknie smuży i robi ślad na wodzie taki wężyk.Woda strasznie mała z bolków wiedziałem że będzie lipa.Praktycznie co rzut kleksik.Dobre i to Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Nowe kolorki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) To już ostatki z krasnopiórkami . Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Za ciepło na sesje foto 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Mrówa 4cm.Sprawdzona kosa na kleksy . Herring 10cm .Przynęty na łososie pod system trollingowy VK2 Flasher.Zbrojenie innerline. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Mysz 4,5cm.Ogony wymienialne.Docelowo będą w innym kolorze.Praca ze sterem wzorowa.Ogonek też ładnie merda i myślę że będzie wabił . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 i doleciał !!!! Tak trafionej wędki pod moje Bolenie to dawno nie miałem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 i doleciał !!!! Tak trafionej wędki pod moje Bolenie to dawno nie miałem. 30604664_167610777279035_3209764854281797632_n.jpgKiedy sprzedajesz???? [emoji3] Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Mysz ogarnięta.Jutro robię formy i może jeszcze w tym roku połowią. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Słowacki szczupak 110 cm 10kg na Okonia 11 FT. Dzisiaj powstał nowy wzorek Okoń 8,5 cm FT w wersji jointed.Takie pierwsze odlewy jeszcze formy ne przepalone.Tak dla sprawdzenia pracy. Herring 10 innerline.Ukleje 10 tki boleniowe będą w takim samym designie. Edytowane 1 Września 2019 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) Wieści ze świata.Ukleja 10cm . ...z pracowni.Trochę myszy 4,5cm. Takie bydle łososiowate 18cm-prototyp. Lipienie. Ukleje 10 w nowym designie. Edytowane 8 Września 2019 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Tak przy nudach jak wobki dochodziły- koraliki jeszcze przed kotwą i myślę że klenie będą startować. Taki prototyp. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Jak się nudzisz to breloki możesz robić a nie wiśnie Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) co za człowiek! Ku...wa breloki i breloki.Ja już coś poza bajtami to meble z motywami .Breloki to temat oklepany jak świńskie uszy o beton! Wobka kupujesz,zapinasz do kluczy i masz brelok który jest przydatny i potrzebny jak koszula w dupie. Edytowane 9 Września 2019 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Hehe. W sumie dosadnie się wyraziłeś. Niestety , ale pozbyłem się wszystkich Twoich woblerów , no i huk nie mam co przyczepić do tych cholernych kluczy .Kwestia czasu i znajdę Twórcę który ogarnie ten "oklepany" temat. W myszy i wiśnie więcej nie wtrącam się Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Pech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) . tyle . Edytowane 10 Września 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Taki warsztacik do kręcenia streamerów sobie robię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi