Tomy Opublikowano 6 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) Witam powiedz jak ten iqos się sprawdza rozumiem że paliłeś normalne papierosy chodzi o to czy da się wytrzymać przestawić.Bardzo zbliżony do normalnych papierosów tyle że nie ma żadnej,smoły .Czysta nikotyna.Pierwsze trzy dni jak przebrniesz to już zwykłych nie za bardzo Ci się będzie chciało.Raz zapomniałem ładowarki uzupełnić i zapaliłem zwykłego,tak po tygodniu.Zgasiłem ,nie smakował.Tak jak z przejściem na gorzką kawę.Trzy dni ! wydaje sie nie do wypicia.Po jakimś czasie ciężko wypić z cukrem. Edytowane 6 Października 2019 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) Jak chcesz sobie połowić oksów po kokardy Edytowane 8 Października 2019 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Będą dostępne??? W sensie... Na giełdzie, czy priv??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Będą dostępne??? W sensie... Na giełdzie, czy priv???Podbijam pytanie.Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 będą,będą Robaki 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Fajna kluska na ZZ'Rap 9. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Wieści z pracowni i co nowego strzebelki 7cm tymczasem na korpusie mikrokiełb.Słonecznice 7,5 cm slim. ... i kolorki. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Głowacze 9cm odlewy próbne . Gumy mają bardzo mocnego kopa w ogonie.Praca jest po całości .Cała rybka się trzęsie a kopyto pyka tak że jest odczuwalne na kiju.Działa również w nocy.Niedługo testy na pstrągach. Edytowane 27 Października 2019 przez Tomy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Płotka 13 cm to nowy model .Niedługo fotki tej przynęty.Wchodzi do stałej oferty.Tymczasem takie złotawe .Nie mogę się dokopać do fotek tych srebrnych ale jutro odlewam to wstawię.Kiełb 11cm .Bardzo dobra guma opadowa.Niebawem wersja na rzekę bo to sa dwa różne tematy Edytowane 27 Października 2019 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Tomek masz dostępne od reki te kiełbie 11??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Podbijam z tym samym pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Tomek masz dostępne od reki tekiełbie 11??? Podbijam z tym samym pytaniem.Nie ma problemu z dostępnością. Edytowane 30 Października 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) Głowacze 9cm. Płotki 13cm Ripper. Edytowane 31 Października 2019 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Mikro kiełbie 7cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Słonecznica 7,5 cm kolor-ghost recon. Wzdręga z piekła rodem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Słonecznica 7,5 cm Prototype. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Patrze na te twoje gumy i dla mnie to jakies czary. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Mikro Ślajzurki 7cm. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Mikro Ślajzurki 7cm. P1770274.JPG P1770280.JPG P1770276.JPGNooooo ????, "miszczuniu" ????. Odwzorowanie z oryginału pierwsza klasa.Znam parę "ciurków" na których występuje ta rybka. Myślę że jakiś okoniasty nawet nie spostrzeże podmianki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Nooooo , "miszczuniu" . Odwzorowanie z oryginału pierwsza klasa.Znam parę "ciurków" na których występuje ta rybka. Myślę że jakiś okoniasty nawet nie spostrzeże podmianki.Ten model akurat mój ulubiony makaronik zawsze działa A tak przy okazji-wyprzedaż Megabass w sezonie 2020 głównie -okoń i sandacz na lekko .Przechodzę na grafiteledera.Na weekend może wystawię wędziorki Ceny będą dobre! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Kiełbie 11 .Gumy spoczko i skuteczne .Tak w miarę pod natural ogarnięte . Edytowane 6 Listopada 2019 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 wyprzedaż posezonowa boleniówek.http://jerkbait.pl/topic/133415-s-woblery-boleniowe-posezonowa-wyprzeda%C5%BC/#entry2664277 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Głowacze 9cm-natura. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Wędzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Wędzone?w niektórych rejonach mają takie kolory.Jutro wersja jaśniejsza.U mnie w górze soły są marmurkowe,w potoku np.kacwinianka czarne jak diabły z pomarańczową kreską na płetwie grzbietowej.Choć miejscowi mówią na nie "głuce" są to głowacze.Na konkretne pstrągi i na klenie też bym zaryzykował-myślę że polubią.Szczupaki przy testach wcięte 3 sztuki choć głowaczy w tym zbiorniku nie ma na 100% .Są za to sumy które się wytarły i narybek jest czarny i wygląda jak duża pijawka.Myślę jednak że to nie miało znaczenia,tym bardziej że dwa zebrały w nocy i to na kolor czarny.Po prostu praca im mocno spasowała.Pracę gumy czuć na kiju ma konkretny power w ogonie i chodzi cały korpus a ogon prawo lewo-jak to u prawdziwej ryby . Edytowane 10 Listopada 2019 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi