OlekD Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Nie... Teraz to mu musi być żart... One są żywe... Prawda..? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 (edytowane) Nie... Teraz to mu musi być żart... One są żywe... Prawda..?A widziałeś żeby Tomy kiedy kolwiek żartował? 6cm ze szczypcami? Edytowane 14 Lutego 2020 przez Maniekzns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 A planujesz zrobic wieksze raki? Powiedzmy 10-12cm????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 A planujesz zrobic wieksze raki? Powiedzmy 10-12cm?????Nie planuje. Natomiast pełną rozmiarówkę uklejek fish tail i ripper owszem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Transparent na grzbiecie robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Ślajzurek,kiełbik 7cm i takie raczki. Edytowane 19 Lutego 2020 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Pintail 8cm-Płotka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) Finalna wersja kolorystyczna raczków. Edytowane 24 Lutego 2020 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 kupic mozna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 kupic mozna ?Mała kontuzja.Niedługo wracam do gry .Raczki myślę że już są dopracowane i nie będę już nic zmieniał .Teraz bawię się z żabką 5cm. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Cierniki 4cm R [sUL] natura.parę zestawów na giełdzie.http://jerkbait.pl/topic/134336-s-tomys-bait-soft-lures-cierniki-4-cm-uls/page-4#entry2723378 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń 1977 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Jak żywe.Pzdr A.S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Biała Ryba 12 FT-innerline.Taki dead fisch na zębate z powierzchni i do wolnego opadu.Na tą chwilę jadą na testy polatać za "flaszerem" . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Okonie 11 FT .Okonie 10 R.Okonie 6R i 6FT.Wzdręgi 7 FT i 7R 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Powiem ci udało mi się "przejrzeć" cały twój wątek od początku trochę mi to zajęło. Twoje prace są świetne szczególnie gumy.Przyznaję się miałem bezczelnie kopiować twoje gumy, ale już zmieniłem zdanie własnoręczna praca da mi więcej satysfakcji choć na pewno pochłonie czasu. Jednak z pewnych twoich rozwiązań jest mus skorzystać (takich jak sposób lania gum czy ogonek do góry) te rozwiązania przejdą do historii. Tak więc postaram się być godnym naśladowcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) Powiem ci udało mi się "przejrzeć" cały twój wątek od początku trochę mi to zajęło. Twoje prace są świetne szczególnie gumy.Przyznaję się miałem bezczelnie kopiować twoje gumy, ale już zmieniłem zdanie własnoręczna praca da mi więcej satysfakcji choć na pewno pochłonie czasu. Jednak z pewnych twoich rozwiązań jest mus skorzystać (takich jak sposób lania gum czy ogonek do góry) te rozwiązania przejdą do historii. Tak więc postaram się być godnym naśladowcą.Nigdy nie byłem na tym punkcie przeczulony.Powiem więcej.Jak ktoś bierze ze mnie przykład w jakimś tam stopniu w tym temacie,to nie mam negatywnych odczuć,wręcz odwrotnie. Edytowane 11 Marca 2020 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) Wszystkie moje wątki sprzedażowe na giełdzie twórców zostają z dniem dzisiejszym zamknięte/zawieszone. Edytowane 14 Marca 2020 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocajek Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Wysłałem privPzdrMK Edytowane 24 Marca 2020 przez kocajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Nowe Ukleje boleniowe długość 9cm w trakcie malowania. Zestaw boleniowy na rok 2020. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Płotki 13 R . Raczki Fluo. Szczupak 16R. Woblery Snake 10BS,Raptor 9BS Żabka 5cm-forma gotowa.Niedługo pierwsze odlewy. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Tomy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Raczki wgniatają w glebę Model żaby wykonany z masy polimerowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Śliczności tu widać , będą wymiatać jak je się wrzuci do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Raczki wgniatają w glebę Model żaby wykonany z masy polimerowej?to jest masa chavant -coś tam.Model jest rzeźbą,nie odbitką z żabki.Tu już gumka ,tak na szybko pomalowana.Zbrojenie będzie w systemie innerline.Kotwiczka od dołu wystarczająco ustabilizuje tą gumę.Ciężar plastisolu jest niewielki i bez problemu przy powierzchni będzie się dało spławiać+jakieś delikatne podbicia. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Tomy 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zakąski sandaczowe .Ukleje 14FT. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Raptor 8BS [long cast]Kiełb 9.Ukleja 9. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi