kanu Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) W tym kolorze 6BS przypadkiem nie zrobiłeś? Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez kanu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 W tym kolorze 6BS przypadkiem nie zrobiłeś?Narazie cisnę ten design co w 8 mkach bo mi się strasznie podoba . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Takie mam, przydałoby się kilka niebieskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Łowne były też takie szaraczki, to moja ostatnia sztuka, jeszcze ze starą fakturą łuski. Dał wiele ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ghost 8. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Żyletki szczupakowe. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Te żylety to chyba pod big drop wg. mnie obsłuży. Zajefajna przynęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Te żylety to chyba pod big drop wg. mnie obsłuży. Zajefajna przynęta. Na tą chwilę lecą na testy w różne strony świata.Zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Ukleje 10cm.Raptory 8BS. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Sezon boleniowy na dniach.Jakby ktoś coś chciał ode mnie zapraszam na giełdę. http://jerkbait.pl/topic/140543-s-tomys-bait-woblery-boleniowe-ukleje10ukleje9raptor8bs/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Na jakiś czas żegnam was Nie na długo! Ten sezon nie ma w sumie sensu i czas na inne kierunki w biznesach.Pozdrawiam.Na tą chwilę może będą formy i materiały.Zobaczymy !Zmiana branży choć nie całkiem .Czas! Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Na jakiś czas żegnam was Nie na długo! Ten sezon nie ma w sumie sensu i czas na inne kierunki w biznesach.Pozdrawiam.Na tą chwilę może będą formy i materiały.Zobaczymy !Zmiana branży choć nie całkiem .Czas! To może pora na pisanie książki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) zdrowie ! Edytowane 5 Maja 2020 przez Tomy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 https://m.youtube.com/watch?v=4zjT1Hjy45shttps://m.youtube.com/watch?v=5jTmbqzM1gkTak mi się skojarzyło ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 No to powierzchnię oporową niezłą zrobiłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 No to powierzchnię oporową niezłą zrobiłeś .Nie oporowa ! Wobler nie stawia praktycznie żadnego oporu w wodzie.To jest skos i wybija wobler nad powierzchnie przy podbiciu.Wogóle fajny wobek do zabawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) https://m.youtube.com/watch?v=4zjT1Hjy45shttps://m.youtube.com/watch?v=5jTmbqzM1gkTak mi się skojarzyło ...Nie rób sobie jaj z pogrzebu .Kac morderca!!! Herbatka z cytrynką dzisiaj haha Edytowane 6 Maja 2020 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Jumper 10. Długość 10cm waga 17g.Myślę że ten design będzie najodpowiedniejszy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Na ukleje 12cm 28g .Pięknie przypierdzielił Teraz w temacie woblerów.Wszystko będzie dostępne .Wycofałem sprzedaż hurtową przynęt twardych .Po prostu po narzutach sklepowych vatów ,marż itd. ciut wysoka była cena.Sam też byłem zblokowany i taniej nie za bardzo wypadało sprzedawać.Raptory 8 i 6 -40zł/szt reszta Ukleje 9/10 i inne w tym rozmiarze 50zł/szt.Uzbrojone odpowiednio .Dostępne tylko i wyłącznie u mnie-bezpośrednio.Niebawem będzie strona .Bez pośredników itd. Edytowane 8 Maja 2020 przez Tomy 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Jumper 10cm z "nutko" niebiewskiego . Jalčok na hlaváča 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dovzhenko Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Jumpery 10 standardowy design. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Raptor6BS.Jumper9. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 6BS to jest kanałowy zabijaka na całego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi