Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek, przejrzałem prawie 100 stron wątku i muszę przyznać, że zmiażdżyłeś cały świat jeśli chodzi o produkcje gum i woblerów  :o Twoje przynęty to jest po prostu kosmos  :wub:  Muszę jak najszybciej uzbierać trochę $ i zaopatrzyć się w bolenióweczki na cały sezon  :) Normalnie w szoku jestem  :lol: Jakbym miał kupe hajsu to bym wziął pełną naczepę hahaha  :D MISTRZ ŚWIATA  :clappinghands: Chyba nawet jakieś super samochody nie są zrobione tak perfekcyjnie  :)

Tomek, przejrzałem prawie 100 stron wątku i muszę przyznać, że zmiażdżyłeś cały świat jeśli chodzi o produkcje gum i woblerów  :o Twoje przynęty to jest po prostu kosmos  :wub:  Muszę jak najszybciej uzbierać trochę $ i zaopatrzyć się w bolenióweczki na cały sezon  :) Normalnie w szoku jestem  :lol: Jakbym miał kupe hajsu to bym wziął pełną naczepę hahaha  :D MISTRZ ŚWIATA  :clappinghands: Chyba nawet jakieś super samochody nie są zrobione tak perfekcyjnie  :)

jeszcze łubu dubu na koniec zanucisz i masz raptora w gratisie  ;)

• Like 7

jeszcze łubu dubu na koniec zanucisz i masz raptora w gratisie  ;)

Hahaha nigdy jeszcze nie miałem przynęty od Tomka, ale po przejrzeniu wątku muszę to zmienić  :) Naprawdę jestem zafascynowany. Może faktycznie zabrzmiało to trochę zbyt nachalnie  :lol: Trzeba na jakieś fuchy pochodzić i zrobić porządne zakupy  :P  Bo się zakochałem w tych przynętach  :wub:

• 2 tygodnie później...