Tomy Opublikowano 20 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 (edytowane) Tomi, mam pomysła ! sprzedawaj te rybki w słoikach, w zalewie ....To są próbne odlewy z formy na wzorki .Takie konkretne będą za ok.tydzień.Akurat na otwarcie nowej pracowni.Został jedynie montaż tego wszystkiego Coś dla fanów SUL,XUL.Mikro raczki 3cm.Też są to odlewy próbne z formy na wzorki.Myślę że za ok.tydzień trafią do oferty. Edytowane 20 Września 2020 przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Tomy do tego wentylatora dobrze miec falownik z mozliwoscia plynnej regulacji.Uzywam takie dwa, wyciag super ale nie zawsze trzeba na maxa i tu ustrojstwo pomaga.PS. Raczki klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Tomy do tego wentylatora dobrze miec falownik z mozliwoscia plynnej regulacji.Uzywam takie dwa, wyciag super ale nie zawsze trzeba na maxa i tu ustrojstwo pomaga.PS. Raczki klasaBędzie i falownik! Dobrze brzmi.Powiem e! młoda!!! przełącz tam na falowniku!!! haha! Teraz urlop muszę w tym trochę połazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Nowa pracownia na ukończeniu i nowe tematy.Wracam na początku 2021r. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) Taka 16cm .Imitacja wyrośniętego głowacza. Kiełb 9tka. Edytowane 18 Października 2020 przez Tomy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Pstrągowe Głowaczyki 7,5cm. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Zarąbiste ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Różanka 7R. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Pstrągowe Głowaczyki 7,5cm. P1870056.JPG P1870083.JPG P1870050.JPG Minął rok od pomysłu głowaczyka . Mam nadzieję, że pamiętasz o mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Minął rok od pomysłu głowaczyka . Mam nadzieję, że pamiętasz o mnie .Też bym chciał takiego głowacza w pudełeczku ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mytmp Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Na pewno była odpowiedź w tym temacie, pewnie i zdjęcia, ale przez prawie 1000 stron nie mam motywacji się przeklikiwać Tomy jakie i z czego robisz formy do gum? Czy wtryskujesz plastisol do formy twardej 2 częściowej, czy lejesz z dzbanka do miękkiej formy 1 częściowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Raptor 6 R HardBait [6cm/11g].Do głębszego łowienia Boleni,okoń też nie pogardzi.Po lakierowniu będzie jeszcze lepszy efekt 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Głowacze 16cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mytmp Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Dziękuję Tomy za odpowiedź. Na prawdę mi pomogłeś i w 100% wyczerpałeś moje pytanie. Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Dziękuję Tomy za odpowiedź. Na prawdę mi pomogłeś i w 100% wyczerpałeś moje pytanie. Jeszcze raz dzięki Ale wydziwiasz. Kilka postów bys przewinął i masz fotkę form ale ciężko. Widzisz że Tomy zapierdziela z nowym warsztatem i bankowo ma czas na takie pierdoły. Formy 1 częściowe do lania z dzbanka z materiału xiameter, wbij do postu w tematach technicznych wszystkiego się dowiesz. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mytmp Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Cięzko widząc prawie 1000 stron. Skąd mam wiedzieć że fotki są na 2, 500 czy na 786 stronie. Wiem, że Tomy ma brak czasu bo robi świetne przynęty i pewnie nie wyrabia z zamówieniami, ale będąc w temacie, dodając nowe posty, 3 słowa odpowiedzi mógłby napisać, chyba że nie chce zdradzać to też mógłby to napisać że to jego know how i mam się gonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Ja polecam przeczytać tę 1000 stron. Naprawdę wiele ciekawych rzeczy i inspiracji ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Tak na szybko, wystarczy kliknąć "wyszukiwanie - ten temat" "formy" na górze wątku.... http://jerkbait.pl/topic/12539-tomys-bait-tomy-hand-made/?p=2481380 Sorry za oftop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Raptor 7 HB.Praca podobna do Raptora z klasycznym oczkiem z przodu.Nie ma nic wspólnego z cykadą.Pracuje jak R6BS tyle że idzie głębiej.Przy podbiciu lekkie odejścia na boki.Miejscówki z bardzo mocnym uciągiem to jego żywioł jeśli chodzi o Bolenie.Żaden nurt go nie wytrąci,wyłoży itd.Na wodzie stojącej jak poprzednie HB sprawdzi się na okoniach-sposób łowienia,dokładnie tak samo jak gumą-podbijanie i opad. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Sezon na salmony już trwa .Nowe innerliner 10 się szykują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Raptor 7 HB.Praca podobna do Raptora z klasycznym oczkiem z przodu.Nie ma nic wspólnego z cykadą.Pracuje jak R6BS tyle że idzie głębiej.Przy podbiciu lekkie odejścia na boki.Miejscówki z bardzo mocnym uciągiem to jego żywioł jeśli chodzi o Bolenie.Żaden nurt go nie wytrąci,wyłoży itd.Na wodzie stojącej jak poprzednie HB sprawdzi się na okoniach-sposób łowienia,dokładnie tak samo jak gumą-podbijanie i opad. P1870515.JPGIle waży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Sezon na salmony już trwa .Nowe innerliner 10 się szykują. P1870590.JPG P1870591.JPG P1870595.JPG Może takie malowanko na morskie sreberka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Ile waży ?11g Może takie malowanko na morskie sreberka . losos.JPGNa śledzia będzie malowanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Śmignięte . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iksmen Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Gdzie można kupić Pana woblery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi