Tomy Opublikowano 31 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Gdzie można kupić Pana woblery?No i to jest temat trudny.Szykuje pracownię pod woblery .Narazie to praca na "kolanie" a nie lubię tak pracować .Pracownia na gumy gotowa a z tą na woblery zejdzie trochę.Po za tym jestem Tomek .Na pan to się do mnie piszę w interesach .Na forum jestem Tomek .Czasem Kama odpisuje jak mnie nie ma.Teraz przez Covida jestem na miejscu.Mam Mamusie 72 lata i dostała szlaban .Tak więc robimy zakupy i jesteśmy na miejscu.Życzę wszystkim dużo zdrowia i żebyśmy się tu spotkali w przyszłym sezonie . Piona! Elo!... Edytowane 31 Października 2020 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Dziękuję Tomy za odpowiedź. Na prawdę mi pomogłeś i w 100% wyczerpałeś moje pytanie. Jeszcze raz dzięki Tobie się nie chce wątku przeglądać a mi się ma chcieć Tobie udzielać wskazówek?. Edytowane 31 Października 2020 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iksmen Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 (edytowane) Tomek, chciałbym kupić woblery (boleń, sandacz) czy są jakoś skatalogowane? Z czego wybrać?Ja mam na imię Sławek. Edytowane 1 Listopada 2020 przez iksmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 No i to jest temat trudny.Szykuje pracownię pod woblery .Narazie to praca na "kolanie" a nie lubię tak pracować .Pracownia na gumy gotowa a z tą na woblery zejdzie trochę. 120997214_2726286170977315_9154043740857308614_o.jpg P1870184.JPG P1870220.JPGPo za tym jestem Tomek .Na pan to się do mnie piszę w interesach .Na forum jestem Tomek .Czasem Kama odpisuje jak mnie nie ma.Teraz przez Covida jestem na miejscu.Mam Mamusie 72 lata i dostała szlaban .Tak więc robimy zakupy i jesteśmy na miejscu.Życzę wszystkim dużo zdrowia i żebyśmy się tu spotkali w przyszłym sezonie . 123384599_829602407855941_1071720764623216273_n.jpg 106559744_2640094436263156_1367382125126835444_o.jpg Piona! Elo!... Tomku, super wygląda twoja pracownia Sam robiłeś wyciąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Tomek, chciałbym kupić woblery (boleń, sandacz) czy są jakoś skatalogowane? Z czego wybrać?Ja mam na imię Sławek. No i jak tu odmówić X-menowi!? Sławku pracownia do tworzenia woblerów w trakcie .Montuje za ok.tydzień i na przyszły sezon woblery powinny być dostępne.A może i ten-późna jesień.Tomku, super wygląda twoja pracownia Sam robiłeś wyciąg? No ja zaprojektowałem a wykonał P.Zygmunt vel złota rączka.Działa elegancko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Głowacze 16 .Teraz kolej na 7 mki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 No ja zaprojektowałem a wykonał P.Zygmunt vel złota rączka.Działa elegancko. Możesz podpowiedzieć jakiego wentylatora użyłeś? (moc, wydajność) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Możesz podpowiedzieć jakiego wentylatora użyłeś? (moc, wydajność) To jest turbina jak w odrzutowcu.Jutro popatrzę na pudełko co tam piszą,a le ciągnie jak głupi drzwi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Ślizy 11R. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Marmurek świetnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Śliz 7R. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Śliz 7R. P1870849.JPG P1870871.JPG P1870872.JPG Tomy nakładasz jakąś bezbarwna warstwę farby, lakieru jeszcze na te gumy czy jest to wynik zanurzenia w plastisolu a może jeszcze coś innego. Jeśli będziesz chciał odpowiedzieć na to pytanie to dziękuję jeśli nie zrozumiem bo wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Tomy nakładasz jakąś bezbarwna warstwę farby, lakieru jeszcze na te gumy czy jest to wynik zanurzenia w plastisolu a może jeszcze coś innego. Jeśli będziesz chciał odpowiedzieć na to pytanie to dziękuję jeśli nie zrozumiem bo wiadomo. Lakier bezbarwny do plastisolu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Ku..... zawsze takie chciałem ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Ku..... zawsze takie chciałem ! coś ala św.Franciszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) coś ala św.Franciszek Franciszek.jpg Ta! wykapany... Ze mnie to jest straszny Franciszek! Choć ze mną od dziecka jest HWDP kiedyś HWDM i tyle ! Nie chce czuć ! Choć mam paru znajomków w tej branży .Taka sprzeczność.No ale staram się do tego świata jakoś dopasować .Jeszcze troszkę i mój plan wejdzie w realny świat .Życie w środku miasta w samym centrum !!! A! jednak w całkowitej izolacji ale przy tym ugoszczeni koledzy i kontrahenci i ja,nic nie słyszymy .Na zewnątrz rewolta! U mnie spokój i cisza.Widzimy to ! Edytowane 9 Listopada 2020 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Tak mniej więcej będą wyglądać Raptory 10 w sezonie 2021. Edytowane 10 Listopada 2020 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 To proszę mnie zapisać na ze 2-3 szt. Pozdrawiam W Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) Kiełb 9R.Innerliner -śledzie i szproty przed lakierowaniem Śliz 11R finalna wersja malowania. Edytowane 13 Listopada 2020 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Smakowity kolorek . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 To zostaje .Reszta Ląduje na giełdzie niebawem!!! Za dobre pieniądze a ceny będą naprawdę koleżeńskie mocno.Parę wędek z Fishing Art.Megabassy,Coś z tematu federowym Sphere browning,Match acolyte .Niedługo wstawię .Szykujcie kasę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) Elo,elo!!! Dzisiaj melanż u Dzikiego -jebie bassem jak z rybnego -sialala,sialala! To dzięki blok ekipie ten czas przeżyłem ! Kuwa 41 gorączki .Wszystkie odcinki od dechy do dechy zero snu przez prawie tydzień. Edytowane 14 Listopada 2020 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) Takie rybki .Od jutra ruszamy z pracownią do tworzenia woblerów!!! Rzecz jasna boleniowych ale też spokojnie skutecznych na inne gatunki. Edytowane 15 Listopada 2020 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Lunamis to chyba lekko stuningowane Dialuna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Lunamis to chyba lekko stuningowane Dialuna ? No może.Niedługo zobaczę bo dialuny będą dwie ta najlżesza w wklejką i ta armata do 56g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi