Marek1969 Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Chętnie przetestuję obie wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Płocie 10R. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Ciężarki gruntowe też mogą być fajne .Wersja do feder bomb L -10g. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Powiem tak że jak by dołożył hak do tych ciężarków to okonie mogły by zasysać , bardzo naturalnie wyglądają .Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Okoń 7 "anorektyk"Płoć 8Wirujące ogony.Nowa boleniówka Raptor 8-testowe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Ten model latał najdalej, choć najwięcej połapałem na miodowe i szare 6BS. Jaka waga i praca tej nowej boleniówki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Raptor 9 LONG CAST 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Ten model latał najdalej, choć najwięcej połapałem na miodowe i szare 6BS. Jaka waga i praca tej nowej boleniówki?Na małe Raptory 6 i 8 masz najwięcej ryb tam gdzie jest czebaczek amurski.Tam bolki mają w nosie uklejki W miejscach gdzie żeruje na Uklejce Raptor 9 jest skuteczniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Z miejscówki "czebaczkowej" na Raptora 8BS.Przygotowania do konkretnego łowienia gdzie dominuje uklejka jako ryba "paszowa" Raptor 10 long cast [10cm-17g] Powrót narybku 3,5 cm soft bait . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Okoń 10 jerk. i powrót Raptorów Wiry 8cm długość z paletką waga 12g!!!Gumy niebawem sklep firmowy Tomy's Bait 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Stynka 12 FT 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Tomku , bardzo zainteresował mnie Twój nowy projekt który kilka dni temu zaprezentowałeś na fejsie czyli robal Jumbo.Jeżeli jest szansa przetestować (pewnie już w nowym sezonie) skuteczność tego robala na wiślanych przelewach to proszę, odezwij się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 O tego robala konkretnie mi chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 O tego robala konkretnie mi chodzi. FB_IMG_1662234306138.jpgTo będzie ze sterem .Dostępne w 2023r.Teraz nie ma sensu już się w to bawić -jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Baby shad 5,5cm .Dość dobrze testy wróżą 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Sandacze.Uczę się tego gatunku i w miarę idzie . 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Karpie na Baby shad 5cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Gratulacje właśnie czytam na insta że Wastin nawiązał z Tobą współpracę ???????????? nie wiem tylko komu tak naprawdę powinienem pogratulować chyba firmie Westin że trafili na Ciebie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Eso 26P- 26cm/32g.Do werta i nie tylko . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Gratulacje właśnie czytam na insta że Wastin nawiązał z Tobą współpracę ???????????? nie wiem tylko komu tak naprawdę powinienem pogratulować chyba firmie Westin że trafili na Ciebie ????Tak jest co nie co na rzeczy .Raczej dla mnie gratulacje .Cieszę się dla mnie to mega wyróżnienie .Pozdrawiam -Tomy . 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Wszystkiego najlepszego z okazji świąt od Tomy'$ Bait dla Jerkbaita. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Tak jest co nie co na rzeczy .Raczej dla mnie gratulacje .Cieszę się dla mnie to mega wyróżnienie .Pozdrawiam -Tomy . Duża rzecz, ale wypracowana nie w jedno popołudnie na fb, tylko przez lata spędzone w pracowni, GRATULACJE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Słonecznica 7,5 FT . Design 2023. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Tobie również wszystkiego najlepszego z okazji świąt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi