spidi Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Chyba w twoich rejonach Www moich pstrąg 30cm to już niezła rybka a takim robakiem to by się udławiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca A czaje bazę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Okoń 8cm "anorektyk" powierzchniowy chlapacz o sporej wadze i dużej lotności .Używany często do połowu Boleni.Przeznaczenie okonie z powierzchni z dużego dystansu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca Raptor 8cm i 6cm "banan" Boleniowe na wodę stojącą i nurt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca Żaba kleniowo/pstrągowa-pływająca[soft bait] .Można gdzieś kupić te żabki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja Sezon sandaczowy tuż,tuż.Ukleja 16 cm fish tail -Natura-.Do werta ale nie tylko .Ja łowię tym z rzutu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Świeża partia mikrorybek 4,5-6cm na okonie i nie tylko . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja (edytowane) Moje TOP przynęty na oksy tylko jeszcze dodał bym tutaj Kiełbie, czasami potrafią być istnymi killerami ????????????Moje TOP przynęty na oksy tylko jeszcze dodał bym tutaj Kiełbie, czasami potrafią być istnymi killerami ???????????? Edytowane 14 Maja przez roobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja Moje TOP przynęty na oksy tylko jeszcze dodał bym tutaj Kiełbie, czasami potrafią być istnymi killerami ????????????Kiełbik 6cm. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja Stynka 13cm FT -brzydka ale mega naturalna 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Baby Shad 5,5cm . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Nowy Jazgarz 10cm-natura- 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Wyglądają pierwsza klasa ???? mikrusy robią robotę to i te dadzą radę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Świeża partia mikrorybek 4,5-6cm na okonie i nie tylko . 495381379_3969743383298248_4456020290402591757_n.jpg 495375322_3969743293298257_7510525083799527862_n.jpg 497566136_3969743519964901_2541023976682031916_n.jpg 495381471_3969743603298226_4531054752790720441_n.jpgDo kupienia coś tutaj z tych z czerwonym ogonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Do kupienia coś tutaj z tych z czerwonym ogonkiemRusza sklepik mój na jerkbaicie od czerwca Głównie mikro 3-6cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Rusza sklepik mój na jerkbaicie od czerwca Głównie mikro 3-6cm.To się posypią zamówienia ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja W sumie to replikę okonia robię na puchary ale odlałem skoro już zrobiłem forme, sobie takie sztywniaki softbait floater 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja Ja pier.....jak by był tle trawy, wody....nie do odróżnieninia ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Twoje real fish-e są bezkonkurencyjne nie dość że wyglądają to jeszcze łowią, ale to co tu zrobiłeś to już przesada [emoji1787][emoji1787][emoji1787].Petarda [emoji2962][emoji2962][emoji2962] Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Raptor 7,5cm /12g -long cast- Boleniowe. zbrojenie BKK nr 6 / Kamatsu HyperStrong 3,5mm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Okonie 22cm/105g. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Nowość-Okoń/mikro 5cm ripper.Praca bardzo energiczna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca (edytowane) W sobotę rusza podwieszony sklep/wątek Tomy's Bait na Jerkbaicie.Głównie mikro rybki CNC 3,8-6cm i larwy CNC 3,5-4,5cm. W PL dostępne tylko i wyłącznie na Jerkbaicie przez mój sklep. Edytowane 3 Lipca przez Tomy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Super ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca (edytowane) Glizda 9cm Edytowane 3 Lipca przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi