madpaw Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 No Tomasz jestem w szoku Gratulacje )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ten lipień jest zaj*bisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Rzucaj pod prąd i sprowadzaj wachlarzem minimalnie tylko zwijaj i opad.Jak Ci się nie sprawdzą dasz cynk i wyślesz komuś kto daje rade.Patu też poległ na tych wobkach-to nie wstyd.Ja łowię nimi w Jesień na wolniakach.Może masz tam mocny uciąg u mnie nie wywalały się po powierzchni a szły ciut pod nią-bez wykładania.Popróbuj spiny nie ma Tomy, co miejscówka to obyczaj.... na moich się nie sprawdziły w przeciwieństwie do innych...Woba trzeba czuć, Leviatan mi nie podchodził...Raptor LC już tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Patu no przecież ja wiem o tym doskonale.Jest pewien podział na tych co lubią bezstery ten za nic w świecie nie chce Raptora l.C. czy innego wobka o podobnej konstrukcji i vice versa.Ja wolę bezsterowce ale u mnie Wisła to jest strumyczek i najlepiej sprawdzają mi się ZZ'Rap.Jedyny warunek to krótki patyk 2,40m o dość szybkiej akcji który zdecydowanie ułatwia prowadzenie.Raptorami łowię głównie wtedy jak walą w zupe sieczki przy opasce.Wystarczy go tam postawić a wędkę można by dać na widełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Pięęękne JAZICE Gratulejszyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Dzięki za gratki.To jest nic.Poznałem spoko kolesia na rybach ostatnio z bardzo pozytywnym nastawieniem.Odpaliliśmy fajkę pokoju i widziałem fotki/filmy Jazi 68-70cm.Dzisiaj może znajdę trochę czasu i jadę.Normalnie w nocy mi się śniły te lorbasy.Muszę jakiś podbierak połatać bo już z tymi był kłopot.Kurde ta doba jest zdecydowanie za krótka.Jeszcze jaziówki muszę sklecić jakieś.Przydałyby się jakieś DR lub SDR ale to na przyszły rok odkładam i najprawdopodobniej będą to wobki z pianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Leviathan10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 jak dla mnie to Ty jesteś artysta, REWELACYJNIE podrobiona imitacja rybiej łuski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Który dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 z zielonym.Od razu mi rzuć dane do wysyłki bo ciężko się dokopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Leviathany10 i 13 w spokojniejszym jesiennym designie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 A który jest mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 yyyy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 No bez kombinacji mi tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 10tka jedna z tych właśnie dostały czarnym na łebki.Dwie warstwy i leeeci do Ciebie.Dzisiaj wziąłem się za imitacje łuski powiedzmy kleniowej.Korpus zastępczy na nim ćwiczę.Potem będą imitacje Kleni ze sterem i bez w rozmiarach tak z 12cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 No i slicznie ,ja tez bede robił w kolorach klenia ale sumowe baryły, korpusy juz prawie gotowe 200szt teraz frezowanie na ołów i komore,a potem --własnie kombinowanie z malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 To tylko zarys tego co będzie a czy wyjdzie zobaczymy .Taka następna opcja dla majsterkowiczów o de mnie.Oczka wkręty do woblerów-drut nierdzewny 0,8mm-przeznaczony do konstrukcji woblerów Boleniowych itp.Pakowane będą po 100 i 300sztuk.Na fotce pierwsza opcja.Zawsze będzie dodane parę oczek na wszelki wypadek jak bym się machnął w liczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Żona patrząc mi przez ramię powiedziała co to kolczyki ? Tomek może dorób zgrabną kolię to mnie namówi . A tak zupełnie poważnie jest możliwość zobaczenia gdzieś wszystkiego co sprzedajesz z myślą o 'dłubaczach ' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Rejestrują mi domenę czy jak to tam zwą.Stronka niebawem.Jaka będzie taka będzie.Ważne że już jest w trakcie ukończenia.Będą-oczka,kształtki lipowe,stery-to już Konkentbit ale będzie wiedział jaki do którego wzoru,ołowie no kolega z forum obiecał jak ogarnie temat to będzie.Sam z tym materiałem nie będę robił.Może farby Motip i inne do aero,siatki do malowania łuski.Na pewno jeszcze coś dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Raptor7 i Raptor6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Raptory po testach.Tylko jeden wymagał małej korekty oczka.Tak mniej więcej się prezentują pod wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Extra siateczka do malowania rybiej łuski.Tak w sam raz do woblerów 6-8cm imitujących Ukleje,Jelca itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Tomy, to taką siateczką odbijasz te łuski na foli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ta siateczka to tiul.Nie odbija ,tylko maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Właśnie próbuje z tym tiulem odbicia na foli, niestety ale słabo odbija, takie płytkie te luseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi