Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Będzie tego sporo.Teraz zainspirowany mocno ołówkiem R.Hamera robię konstrukcję ale wg.pierwowzoru kolegi Smaczka z forum.Trochę to odchudziłem bo u mnie to jest trochę inna bajka z Bolkami i tak ciężkie klocki słabo się sprawdzają.Zrobiłem inny przód inny tył itd.Jak skończę to wstawię.Tym czasem taka migawka.9cm waga ok.20g.Konstrukcja coś z ołówka coś z mojego Jumpera.

waga fajna i konstrukcja też w kilku miejscach będzie można poszaleć jak będą do łyknięcia

Coś tam mam ale nie wiem czy 100 metrów jeszcze jest.Ja wiem czy dobry-drut jak drut.Ja wybrałem sobie taki dość sprężysty.Bdb.na stelaże ale oczko też można skręcić.Przy pierwszych obrotach trzeba jedynie uważać,najlepiej wolno 2-3skręcenia żeby załapał temperaturę.

Zestawy Luremaker spakowane.Dogrywam sprawę pudełek firmowych.Następna partia lipy będzie jeszcze lepsza.Wszystkie odcinki z sękami itd.są wycięte.itp.Listwy będą też o przekroju okrągłym i eliptycznym.Mogą być poddane konserwacji podciśnieniowej na życzenie.Cena 3-4zł/metr w większych ilościach pow.1000mb 2zł/m.Kalkomania większe ilości pow.100kartek 18zł/szt możliwość naniesienia nazwy firmy na odbitki.A!dochodzą jeszcze wałki ołowiane o średnicach 3-4 i 5mm cena od metra to zależy od wagi.Raptorki7 wchodzą w wersję ekonomiczną po 25zł/szt.w mocno okrojonym designie ale napewno dadzą radę.Wersja wypasiona jak najbardziej ciągle będzie dostępna.Potem dojdą Leviathany po 30zł/szt tu szukam kompromisu żeby został fajny design a cena spadła.Wersja wypasiona jak powyżej też będzie dostępna.

post-46714-0-12806100-1352704863_thumb.jpgpost-46714-0-45077100-1352704838_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1