Tomy Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Malujesz i ściągasz farbę z góry,zostaje w rowkach.Powrót Hooligans'a w takim designie.Miętowe Raptory7-tło i to i to.Na gotowo za tydzień. Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Tak wyglądają zestawy Luremaker -Tomy's Bait- Zestaw Ukleja6 Zestaw Ukleja8 W przygotowaniu Zestaw Hooligans-jaziowy-obrabiam kalkomanię. Zawartość zestawów widać na zdjęciach.Jest w nich wszystko co potrzebne do stworzenia 10 woblerów w sposób prosty i przyjemny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Super pakiety dla młodych wykonawców ,fajowe na maxsiora :-)Powinien być jeszcze rysunek instruktażowy :-) coś jak w modelach do sklejania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Strzeble shalow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ślicznotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) No stery im zmieniłem i lekko podgiąłem i teraz praca jest ok.Tzn.w tamtych była też ale ja jakoś nie lubię wobków wyprawiających cuda w wodzie.Wobek ma iść jak po szynach z lekkimi odskokami w silnym uciągu a wszelkie myki mają być zależne ode mnie a nie że on robi "se" co chce.Czas pokaże czy coś na to będzie gryzło.Na 100% pewne i tym designie będą Hooligans'y.Mogę śmiało napisać że są to bardzo łowne wobki. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Trochę sprzętowo będzie.Wreszcie doszedł mój kolorowy multik do niebieskich/kobaltowych patyków.Nie jest to off top ani nic takiego wszak wiadomo że coś tam działam z K.Zielińskim a bardziej trafne będzie określenie że narazie to się tam szwędam gdzie nie gdzie w jego tematach.Patyki co prawda nie były projektowane pod ten multi ale tak się zbiegło że pasują wręcz idealnie-optycznie i technicznie.To takie moje zestawy po Bolenie które będzie obsługiwał właśnie ten multik. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Strzeble shalow pikne:-),da się nimi smużyć?Nadają się na płytkie przelewy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 tomy a pletka jaka bedzie? niebieska czy czerwona?? bo chyba nie biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 tomy a pletka jaka bedzie? niebieska czy czerwona?? bo chyba nie biala Właśnie biała bo tylko na taką łowię i będzie pasować do opisu na wędkach .Kielo one są do płytkiego łowienia.Próbowałem ze sterem DR je robić ale to nie to.Nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Tomy,ile ma ta strzebelka? Fajowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 5 centymietrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Tomek,- dostałem dzis lewiatany, to, że są zajebiste to ty wiesz W niedzielę wpadną do wody, jak wyjda sandały na blat to zobaczę je w akcji...10-tka podoba mi sie najbardziej i pasuje do mojej wody! Edytowane 7 Grudnia 2012 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 No to mam tu nadzieje jakieś fotki zobaczyć.Bacznie obserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 No to mam tu nadzieje jakieś fotki zobaczyć.Bacznie obserwuje Zobaczysz w przyszłym roku co z młodym zrobimy na razie tylko dla użytku własnego robiliśmy i format nie taki chciałem coś wczoraj wrzucić ale jakoś nie mogę ale w przyszłym przede wszystkim będziemy mieli czym te naprawdę duże potrzebują konkretnej przynęty teraz będzie dzięki Tobie jak pokombinuję ze zmniejszeniem to wrzucę takie małe coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ok.Miętowe Raptory będą w kategorii-wypasione-Jeszcze dojdą malowane łuski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dzienna norma odhaczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Panie toż to już armia . Fajnie , że umiesz zorganizować sobie tyle czasu na tą pasję , która w przyszłości może nawet przerodzić się w zawód . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja mam wiele zawodów a lurebulding to jeden z nich i dodatkowe zdrowotne ZUS.W szpitallu to powinni mi się w pas kłaniać hehe.Tanatokosmetolog to było fajne zajęcie i człowiek się podszkolił w malowaniu.Co ważne klientela nie marudziła.Raz jak babkę odpicowałem to żal było chować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ok.Miętowe Raptory będą w kategorii-wypasione-Jeszcze dojdą malowane łuski.Mam nadzieję że polubią miętuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 no to niezle...humoru to Ci nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) No a jest jakieś inne wyjście Edytowane 8 Grudnia 2012 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) Paweł widzę żeś Cysorzem został.Gratulejszyn. Edytowane 8 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Rewelacyjnie wyglądają te miętowe Raptorki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tomku a nie potzrebujesz testera w koncu tyle juz ich robisz ze niedlugo sam nie ogarniesz a ja tylko 3000-4000 zł miesiecznie + premia i 13tka haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi