madpaw Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 No a jest jakieś inne wyjście Niestety nie ma. Trzeba mieć dystans. Cysorzem... Hmm chciałbym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 hehe Paweł WOBLER-W1 został cysorzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Tomku a nie potzrebujesz testera w koncu tyle juz ich robisz ze niedlugo sam nie ogarniesz a ja tylko 3000-4000 zł miesiecznie + premia i 13tka hahaMi to się chce takiej firmy na miarę Salmo co najmniej ale do tego trzeba paru kumatych ludzi.Gadam ostatnio z takim jednym "Niemiaszkiem" może co z tego będzie.Mam mieszkanie w Koln i trzeba je jakoś wykorzystać.Na wiosnę 2013 jadę do fatherlandu i może uda się spiąć temat.Rozmowy będą na temat wędek i woblerów hand made ale też odnośnie większej produkcji.Jak wypali to wszystko jest możliwe Rafale!.Stronka niebawem rusza i myślę na niej skupić ludzi którzy robią fajne wobaski.Potem będzie-shop-nie tylko z moimi woblerami a w efekcie finalnym forum-takie mini forum na tematy-Boleń,Jaź,Kleń- Big Water Game- Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Podziwiam Twój zapał i zaangarzowanie w tworzenie wobków. Życzę Tobie jak najwięcej czasu na to. Kiedy w wątku pojawią się kleniowo jaziowe wobki bo jak na razie prym wiodą boleniowe - też ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Oj tam są parę postów wyżej.Za jakiś czas przenoszę się do pomieszczenia bardziej cywilizowanego z pracownią.Salon psi zebrał na tyle klienteli że mogę go śmiało przerzucić do jednego z pomieszczeń sklepowych na parterze.Pracownia będzie ściana w ścianę z moim apartamentem który sobie zorganizowałem w tym roku.Maszynki wszystko Proxxon docelowo.Profesjonalna wentyalcja i wyciąg przy maszynkach.Jednym słowem-cywilizacja.Właśnie ciągnę ogrzewanie do tych pomieszczeń.Do tej pory nie było bo żonka tam ogarniała temat a żon nie ma co za bardzo rozpieszczać bo się mogą popsuć od luksusu hehe.Calość to będie jakieś 50m2.Za drzwiami jest jeszcze jedno pomieszczenie i będzie przeznaczxone tylko do lakierowania. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zapowiada sie profesjonalnie za niedługo rapala i salmo beda miały konkretnego konkurenta hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Paweł widzę żeś Cysorzem został.Gratulejszyn.Ja Tomek , dostołech mietła cobych trocha pozamiatoł , co by w lure. więcej cugu było . Jak tak patrzę na te fotki to będziesz miał dużo światła , żeby nakręcić filmik do tematu filmiki . Tylko nie mów , że nie potrafisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Nie potrafię-hehe.Dostanie cugu mi się wydaje że relacja foto step by step jest lepsza.Na wszystkie tajniki jednak nie ma co liczyć z mojej strony ale dużą część wiedzy obiecuje przekazać.Tak szczerze to robię to cały czas.Po fotkach można się bardzo szybko zorientować w jakiej kolejności wyciskam łuskę itd.kolejność malowania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Logiczne Tomku , że tajniki są tylko Twoje , ale coś tam zawsze z jakimś opisem możesz dołożyć aby temat się zagęszczał i kipiał wiedzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Takie coś wydumałem ostatnio 9cm 20g praca drobna poosiowa kolebiąca.Idzie przy powierzchni i zagarnia od czasu do czasu bąble sterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Wieści z pracowni Tomy's Bait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Wieści z pracowni Tomy's Bait.Coś Ty Tomku znowu wykombinował he he nie dasz się nudzić he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Świetnie wyglądają te miętowe Raptory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Świetnie wyglądają te miętowe Raptory Miętowe strona wcześniej he he te to już złotko he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Przed uszczelnieniem sterów.Powrót Hooligans 2,5cm waga pow.3g.Mikro wobki na Jazie,Klenie,Okonie i bywały pstrągi jako przyłów.Nowa szata.Będą jeszcze imitacje innych gatunków na tym korpusie.Praca bardzo mocna,bardzo stabilne w każdym uciągu.Występować też będzie w zestawach do samodzielnego montażu.Cena woblerów będize oscylować w okolicach 25zł/szt.Zestawy-Luremaker-na 10sztuk w ok.40zł. Edytowane 11 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Oj ładnie wyszły ,ładnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 No i to co lubię robić.Leviathan10tka w kalko,folii itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ładnie wyszły-pierwsze zdjęcie klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Tomku, czy te Lewiatany 10 maja juz wlascicieli? bo bardzo mi przypadly do gustu i jak sa 3 wolne to poprosze.daj znac na priv i podlicz od razu a ja podam Ci adres tym razem do polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 A jak by taki Hooligans wyglądał w szacie graficznej Leviathan ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Tomku, czy te Lewiatany 10 maja juz wlascicieli? bo bardzo mi przypadly do gustu i jak sa 3 wolne to poprosze.daj znac na priv i podlicz od razu a ja podam Ci adres tym razem do polski Tak te 10tki mają właściciela.Zapłacone już z 2tygodnie temu.Zamówienie przyjmę jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 A jak by taki Hooligans wyglądał w szacie graficznej Leviathan ??Do kitu by wyglądał w tej szacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Tomy mam pytanie o kalkomanię i lakier jaki może być stosowany.Pytam bo chciałem na szybko zrobić sztukę maczając w kaponie i kalkomania popłynęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Tomek kolejny zestawik "małego majsterkowicza"dotarł szczęśliwie! Jak zwykle 100% zadowolenia. Nawet papier ścierny najwyższej jakości Polecam absolutnie każdemu! P.S. Te Leviathanki miazga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Tomy mam pytanie o kalkomanię i lakier jaki może być stosowany.Pytam bo chciałem na szybko zrobić sztukę maczając w kaponie i kalkomania popłynęłaCoś ty kurna narobił Milupa!!!Capon to idzie pod kalkomanie w sumie to na gołę drewno.Na kalke Poliuretan np.Domalux nie ma szans się pogryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi