bigrafi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Tomy a czy Raptorka zrobiłbyś też DR W tym designie - rewelacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ma ktoś może doświadczenie w tego typu przynętach?W Zoologicznym wrzuciłem szczura do akwarium celem sprawdzenia jak pływa itd.ale woda była chyba zbyt chłodna bo wpadł w lekką panike,po czym zostałem wyproszony-chamstwo!Był kiedyś taki film "Szczurołap". Film mocny, dający do myślenia, a na początku jest fragment, który cię zainteresuje. Szczur pływa w akwarium. Jego zachowanie jest na tyle charakterystyczne, że powinieneś je rozpoznać. Panika nie jest związana z temperaturą wody, tylko brakiem brzegu, na który można się wydrapać. Jaka jest siła nadziei, pokazuje kolejny fragment, gdy szczurowi "pomocna dłoń" podaje na chwilę deseczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Tomy a czy Raptorka zrobiłbyś też DR W tym designie - rewelacja .Nie ma problemu jak mi narysujesz schemat gdzie dać obciążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 2/3 obciążenia przed środkowym mocowaniem, 1/3 tuż za - skupione przy środkowym oczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Hooligansy w tej szacie-rewelka! Na coś takiego właśnie liczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Maciek w realu jeszcze lepiej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Szczurołap dobry film:) Patrzyłeś na zdjęcia? O to Ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Krisu za ciemne.Ja to widzę tylko w pełnym słońcu żeby po zmniejszeniu do rozmiaru np.5cm było ok.Liczy się to że próbowałeś.Poczekamy na lepszą pogode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 ZZ'Rap zmieniony kształt.Rozmiar 8cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ale mixior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Praca przy ściaganiu bardziej stabilna od starszej wersji ale przy podbiciu ma zdecydowanie lepsze odjazdy.No i opad jest miażdżący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja czekam na moje duże mięcho tym będę katował he he wierzę w jego moc oj wierzę i myślę że się nie mylę leviathan tylko czy 10 czy 12 ooooooooj będzie się działo no i czekam na potworki które ukręcisz he he my chętnie je potestujemy he he jest gdzie tym pokręcić wolniutko -a ten zztek lusterkuje jak te wcześniejsze w opadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) ZZ'Rap lusterkuje o niebo lepiej niż te poprzednie.To już jest dopracowana konstrukcja.Jedno ale zgubiłem wzornik i muszę jednego rozpierdzielić.Stary zryty beret niestety.Trza będzie chyba już odpocząć. Edytowane 28 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Piękne , szczególnie podobają mi się te z zielonym grzbietem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Super ileż to można wyciągnąć z jednej uklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) A no można.Jeszcze mi chodzi po głowie coś noweglo ale to nie będę zapeszał. Edytowane 28 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 A no można.Jeszcze mi chodzi po głowie coś noweglo ale to nie będę zapeszał.Nic nikomu nie mów nie pokazuj jak zrobisz dopracuj jak zawsze a potem..........wyślij mi ja rzucę tam gdzie trzeba he he he he i przyślę Tobie pierwszemu zdjęcie he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Wymyśliłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Wymyśliłem.albert-einstein.jpgZnam tego pana z widzenia he he tylko mina jakaś bardziej frywolna-no i zdjęcie to ja miałem przysłać he he Edytowane 29 Grudnia 2012 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Tomy muszę przyznać, że naprawdę kozackie robisz te przynęty! Widać, że to co masz w awatarze Ci służy heh Edytowane 30 Grudnia 2012 przez shorty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Tak to metka i nie palny liść herbaty .Jaziowce Floatery w przygotowaniu. Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tomy, Ty nie śpisz po nocach?Wpis o godz 6 rano w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Hej Tomy - co to za folia, że na okrągłościach itp. kantach się nie wygina tylko jest idealnie gładka? Próbowałem zwykłej alu - na prostych powierzchniach ok, ale na krągłościach już nie ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Lester o 6rano to już byłem po 2kawce.Wobler to jest folia samoprzylepna taka na rolkach.Da się zrobić tak żeby była gładka np. na ciepło i musisz naciągać.Jeszcze można bez podgrzewania.Wstawię step by step może jutro bo już dzisiaj padam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Z tą folią to ciężko dobrą kupić chyba że już masz jakiś dobry model bo albo przyszła ze wzmocnieniem albo się nie klei . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi