Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Kase to i bez sklepu chętnie przyjmę [pisz co potrzeba].Stronka już na dniach ale raczej "koszyka" nie będzie nie ta moc przerobowa i mogły by być z tego kłopoty.Bardziej formularz-zamówienie-.Oczywiście będzie możliwość zakupienia od strzału wobków zależy jak się trafi.Pracuje teraz nad wędkami [firmowymi] które też będą na tej stronce.Głównie castingi.Pierwsze modele dla mnie :) w kolorze blanku białym pod Chronarcha 51E.Kleniowy pod Pampuchy i Hooligansy.Boleniowy pod Raptory i ZZ'Rapy.Design całej konstrukcji projektuje ja i będzie nie zmienialny.Kolor blanku,omotek,pierścieni do wyboru i dowolny.

Edytowane przez Tomy

Jak by coś zostało to

Dzisiaj ustawianie i testy.Panowie po nowym roku wysyłam.Dzisiaj lub jutro ogarnę to i dam znać czy coś jest na stanie czy nie.Następne już polecą w nowym designie ale ten który jest na fotkach też będzie dostępny jak by się ktoś uparł.

attachicon.gifP1070079.JPGattachicon.gifP1070081.JPGattachicon.gifP1070082.JPGattachicon.gifP1070086.JPGattachicon.gifP1070088.JPG

Byle do wiosny :)

attachicon.gifP1070092.JPG

Jak by coś zostało to wziąłbym po jednej sztuce z każdego strzebla,jaziowiec i dwa raptory o więcej nie proszę bo pewnie wielu chętnych.

dane do wpłaty mam ale kwoty nie znam :rolleyes: (proszę na p.w)

ps ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Dzisiaj ustawianie i testy.Panowie po nowym roku wysyłam.Dzisiaj lub jutro ogarnę to i dam znać czy coś jest na stanie czy nie.Następne już polecą w nowym designie ale ten który jest na fotkach też będzie dostępny jak by się ktoś uparł.

attachicon.gifP1070079.JPGattachicon.gifP1070081.JPGattachicon.gifP1070082.JPGattachicon.gifP1070086.JPGattachicon.gifP1070088.JPG

Byle do wiosny :)

attachicon.gifP1070092.JPG

Ale zestaw cukiereczków he he ostatnia fota git  u Ciebie chociaż płynie pozdrówo Krystek jak nie poszalejemy jak tak he he

Edytowane przez Krystekwolf

Tomek 6steczki się robią między innymi dla Ciebie.Czekam na kalkomanię.Wczoraj mi wpadł do głowy nowy pomysł na woblery boleniowe a w sumie na materiał.Praca będzie podobna do woblerów Smaczka.Popisaliśmy trochę,podpowiedział co nie co :)

post-46714-0-57919900-1357041819_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy