wujek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Fajne te kiełbie . Ile mają długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) .............5 centów Wujek.Boleniowe "Górolki9" "tys gotowe" a jutro wstawię Raptory8mki 7mki i 6stki Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Coś kiepsko oczka wklejone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 hahaha!!! na to czekałem.Wiedziałem że Góral nie odpuści i będzie riposta.Są zalane na gładko.Krisu Ty tam już pomału się szykuj na muchowe Bolki.Muchy będą miazga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Pampuchy Floatery. Raptor8 Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Raptor7 Raptor6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Ta czerwonawa plamka fajny klimacik daje :_)Taki szczegulik :-) Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Raptor7 R7 (3).JPGR7 (2).JPGR7 (1).JPG Raptor6 R6 (2).JPGR6 (3).JPGR6 (1).JPG ...cenka opada wspaniałe przynęty; gratuluję.ps. czy są do sprzedaży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Muszę to wszystko ogarnąć co dla kogo i potem coś może wystawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 co tu pisać jak zawsze pełen wypas ,nie da sie zanudzić w twoim wątku pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jaką wagę mają Raptory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 To zależy np.6stki są zrobione w wersji soft na zamówienie i ważą ok.6-7g normalna wersja to około 10-11g.7mka 12 i 14g 8mka.Leviathan12 pod 30g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 ładnie, ładnie @Tomy fajnie by było jakbyś zrobił jeszcze takie woby w kolorze czarny karczek i perełka boczki i brzuszek. Moje bużne rapy kochają takie kolorki oliwka czy tam inne niebieskie już niekoniecznie. Podobnie mam z gumami z tym, że tu perła bije na głowę definitywnie każdy kolor z białym włącznie. No i są jeszcze dni kiedy łowisko potrafi odczarować seledynek fluo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Szokobąsy surówa będzie nowy design. Trochę klasyki Tomy's Bait Vintage. Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 No takie lubie najbardziej. Ale, żeby odrazu vintage ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 tomek szokobąsy ile będą ważyć, mam fajne miejsce pod bolka jest ich tam sporo ale w lipcu żerują tam praktycznie tylko na drobiazgu .właśnie myślę o tych szokobonsach czy by się nie sprawdziły w takiej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 No poleciałem z tym vintage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 tomek szokobąsy ile będą ważyć, mam fajne miejsce pod bolka jest ich tam sporo ale w lipcu żerują tam praktycznie tylko na drobiazgu .właśnie myślę o tych szokobonsach czy by się nie sprawdziły w takiej sytuacji Ok.4g akcja ciut ostra jak na Bolka ale przy wolnym prowadzeniu może przyłożyć.Kryst napewno Ci odpali bo to stadko 15sztuk to dla niego.Jak nie to daj znać opieprze go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 5sztuk z tego moja i tak hehe ale jak nie da to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Bierze go mocno do dna ale ciut musiałem tą łopatę mu podgiąć.Zobaczymy może wyjdzie jakiś DR z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Bardzo fajny, oby zakończony powodzeniem Jaka Długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 4centymetry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Patu one są za małe do Twoich zastosowań.P1070157.JPG..stanowczo :-).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Siemka Tomo Młodemu nie dam tych szoko bo jeszcze się zastanawia he he ale raptor vintage czy vintage to nie wiem ale barwy wojenne fajne he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dasz,dasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi