TERMOS Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ladne i estetycznie wykonane .Fajna stronka tak przy okazji .pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Leviathany12 seryjka w takim designie.Mniej więcej tło i miejsce na skrzela.Na gotowo za ok.tydzień. P1070523.JPGP1070524.JPGP1070543.JPGP1070550.JPG Tomy zostaw jednego dla mnie. Surowe Pchły 16-19 mm podsyłam za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ok.Odłożony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Pomysł z ubiegłego roku,doczekał się realizacji.Sandaczówka Floater.Typowy wobek na rzeczne,nocne sandacze z powierzchni i nie tylko.Będą dwa typy.Powierzchniowiec i schodzący na około metr.Długość 12cm waga dość taka jutro sprawdzę.Przy wolnym prowadzeniu spokojnie na Bolenie też się nada. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Cacko Ten firmowy kubek też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Leviathany12 seryjka w takim designie.Mniej więcej tło i miejsce na skrzela.Na gotowo za ok.tydzień. P1070523.JPGP1070524.JPGP1070543.JPGP1070550.JPG A znajdzie się z jeden wolny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Za 2tygodnie będą taka próbna seria z 20sztuk w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 OK...poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Pomysł z ubiegłego roku,doczekał się realizacji.Sandaczówka Floater.Typowy wobek na rzeczne,nocne sandacze z powierzchni i nie tylko.Będą dwa typy.Powierzchniowiec i schodzący na około metr.Długość 12cm waga dość taka jutro sprawdzę.Przy wolnym prowadzeniu spokojnie na Bolenie też się nada. P1070555.JPGP1070557.JPGP1070558.JPGTyle Cię musiałem prosić, a tu masz no ładnie .Myślę że będzie wielu chętnych na tego słodziaka he he.Ciekawe jak się będzie poruszał ,jutro powiesz nie? jeszcze jedno -drewno ma jedną piękną cechę ,można z niego wystrugać prawie wszystko ,zależy tylko od tego kto się za to weżmie . Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Pomysł z ubiegłego roku,doczekał się realizacji.Sandaczówka Floater.Typowy wobek na rzeczne,nocne sandacze z powierzchni i nie tylko.Będą dwa typy.Powierzchniowiec i schodzący na około metr.Długość 12cm waga dość taka jutro sprawdzę.Przy wolnym prowadzeniu spokojnie na Bolenie też się nada. P1070555.JPGP1070557.JPGP1070558.JPGJeżeli będzie pracować tak jak myśle to będzie super kosa Zrobiłem wcześniej podobną konstrukcję tyle, że 5cm i jej pracy się zakochałem Nieźle CI idzie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Praca podobna do Stinga Salmo.Idę w ten temat.Typowy Boleniowiec też się pokażę na tym korpusie.Zgaszę trochę ogon i dorzucę mu z 5g ołowiu.Będą takie Sandaczówki i Boleniówki.Nazwa-narazie niech mu będzie Stinger.Teraz pracuje nad modelem korpusu do odbicia w formie,więc rzeźbienia mam troszeczkę.Zobaczymy powinno to wyjść konkretnie.Robal z żywicy już w trakcie tworzenia.Woblery będą z żywicy Feather Lite.Postaram się zadbać na maxa o detale. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tomek jak już będą robale to daj znać Ja się piszę na 3 albo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) To jeszcze z Tomim muszę obgadać.Bo będą dość podobne choć praca mocniejsza.Ale wygląd tak na oko Mrówa jak w pysk strzelił.Ręcznie bym tego nie robił nawet za 100zł/szt. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ostatnie prace eleganckie. Te Leviathany 12 jak by takie fajniejsze od poprzednich Leviathanów - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tomek, mrówy z bardzo łagodną pracą też by się przydały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Pomysł z ubiegłego roku,doczekał się realizacji.Sandaczówka Floater.Typowy wobek na rzeczne,nocne sandacze z powierzchni i nie tylko.Będą dwa typy.Powierzchniowiec i schodzący na około metr.Długość 12cm waga dość taka jutro sprawdzę.Przy wolnym prowadzeniu spokojnie na Bolenie też się nada. P1070555.JPGP1070557.JPGP1070558.JPGDzięki Tomek że nie zapomniałeś ,- czekam bardzo na nie i uzupełnię wcześniejsze zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ok.Zadzwoń Arku w weekend.Pogawędzimy.Dzisiaj była u mnie normalnie wiosna za oknem.Przetarłem już wędeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tomek, mrówy z bardzo łagodną pracą też by się przydały...Kwestia wielkości steru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Będziemy rozmawiać jak już będziesz robił konkretnie. Ale wersja o delikatnej pracy na pewno będzie potrzebna. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Realizacja zamówień w trakcie.Proszę czekać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Tomy, odloz z dwa stingery dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Realizacja zamówień w trakcie.Proszę czekać spokojnie P1070559.JPGCzekamy z niecierpliwością *_* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Tomy, odloz z dwa stingery dla mnie Dzisiaj z nimi działam Patu.Maniek Twoje to już na dniach będziesz miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Ladne i estetycznie wykonane .Fajna stronka tak przy okazji .pozdr Termos to jest stronka taka na szybko.Ta konkretna jest już w robocie.Wejdzie razem z moimi nowymi woblerami w innym designie niż dotychczas.No chyba że się nie spodobają to wrócę do tego co teraz.Będzie kolorowo Szperam właśnie za oczkami 3D do nowych wzorków. Edytowane 1 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Wieści z pracowni.Wersje ekonomiczne w trakcie. Szokobąsy po kolorkach Ukończone R7 i ta imitacja łuski wydaje mi się najlepsza folia+malowanie. Edytowane 2 Lutego 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi