Kielo Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Rzeczywiście ciężki temat z takim jerkiem ,gdzieś tam widziałem że można zrobić nawet takie na rzekę :-). Moja żonka natomiast mówi mi czasem tak : "co się tak miotasz ,denerwujesz weź wędkę i idź sobie porzucaj" :-)Złoto mam w domu :-) Edytowane 4 Lutego 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) .....mam troszkę latek i wiem jedno że jak kobita jest zbyt dobra to trzeba zacząć uważać. Edytowane 4 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Tomku dobrze prawisz Jak kobita za miła to znaczy że pan Jasio już w ogródku Swoją drogą to wszystko w życiu Tomku robisz rewelacyjnie Pociecha piękna lecz wobki jeszcze piękniejsze Jednej rzeczy tylko nie zazdroszcze przyszłemu zięciowi - teścia Musi chłopaczyna mieć się na baczności Tomku kiedy mozna się spodziewać ZZ i Leviatanów 10??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 .....mam troszkę latek i wiem jedno że jak kobita jest zbyt dobra to trzeba zacząć uważać. Czyli u mnie wszystko w porząsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Tomku dobrze prawisz Jak kobita za miła to znaczy że pan Jasio już w ogródku Swoją drogą to wszystko w życiu Tomku robisz rewelacyjnie Pociecha piękna lecz wobki jeszcze piękniejsze Jednej rzeczy tylko nie zazdroszcze przyszłemu zięciowi - teścia Musi chłopaczyna mieć się na baczności Tomku kiedy mozna się spodziewać ZZ i Leviatanów 10???Karol masz na giełdzie twórców ZZ'Rapki.dostępne od ręki.Coś popieprzyłem z liczeniem i po wysyłkach został komplecik.Leviathan 10 za ok.tydzień.Teraz trochę takich działam. Edytowane 4 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ładne surówy,po prawej przynęty na BIG-MAMA he he tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 .....mam troszkę latek i wiem jedno że jak kobita jest zbyt dobra to trzeba zacząć uważać. P1070608.JPG Zgadzam się z Tomkiem w 100 %.Bo jak kobieta cię sama na ryby zachęca, to albo szykuję ci niespodziankę albo nie może na ciebie więcej patrzeć.Suma summarum i tak, i tak masz przerąbane zapisuje się na te pampuchy z dworcowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 zapisuje się na te pampuchy z dworcowym Tu to nie wiem o co chodzi .Nowa "tapeta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 No, no - ciekawie i naprawdę super efekt, a to tylko puzelek całej układanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Pampuchy z dworcowym to te kluski w sosie z mięsem Jak zrobisz te swoje grubaski na klenie to odłóż dla mnie 2 sztuki. Te z niebieskim akcentem na grzbiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dobra.Tym czasem lecą Leviathany.Raptory L.C i ZZ'Rapy Nowa łuska w Stingerach sandaczowych i maluchy w wygniatanej łusce w trakcie Leviathany 12 na ukończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Tomku a jak tam moje "perełki" robią się....? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nowa łuska wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Tomku a jak tam moje "perełki" robią się....? pzdrJasna sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Drobne pyatnko odnosnie folii-ona posiada warstwę papieru po odklejeniu którego dopiero sie listek klei na jakiś element czy od razu na szpuli z klejem jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Folia alu jest już z klejem , przyklejona na papierze woskowym . Wycinasz , wytłaczasz , przyklejasz . Albo wycinasz , przyklejasz , wytłaczasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Dziekowac , dziękować Ja używam sreberek spod masła,taka folia wydaje się byc całkiem dobrą latrnatywą. Edytowane 5 Lutego 2013 przez judo 1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Na priv.sobie podyskutujcie może.Jak tam forma pod Raptora Judo,którą jakiś koleś zamówił.?.Taka taśma jest w miarę dobra. Edytowane 5 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Powitać.Czekam w dalszym ciągu na dostawę żywicy,miała byc już dwa tygodnie temu...Dzwoniłem dziś do firmy i chyba końcem tego będzie.A co do formy to powiem tak-zrobię dla gościa i dla Ciebie z dobrym rabatem(100%) Taka pierwsza żeby zobaczyc co i jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Toś mnie rozbroił powiem szczerze.Miałem paskudny dzień.Bardzo paskudny.Trzymka chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Mam nadzieję , że rozbrojenie to pozytywne.Dostaniesz foremke na poprawe nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Tomku ... te raptorki z czarnym grzbietem to te dla mnie ? Pytam bo się już doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Twoje już są dalej.Jeszcze 2razy klar,stery i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jasna sprawa.no to "gitarka"...krótko,zwięźle i na temat,to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 no to "gitarka"...krótko,zwięźle i na temat,to lubię a niech chciałbyś Raptorków 7mek bo mi się tu Maniek66 rozmyślił.Dwa są wolne na ukończeniu jak coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi