Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Rzeczywiście ciężki temat z takim jerkiem ,gdzieś tam widziałem że można zrobić nawet takie na rzekę :-). Moja żonka natomiast mówi mi czasem tak : "co się tak miotasz ,denerwujesz weź wędkę i idź sobie porzucaj" :-)

Złoto mam w domu :-)

Edytowane przez Kielo

Tomku dobrze prawisz ;)

Jak kobita za miła to znaczy że pan Jasio już w ogródku :lol:

Swoją drogą to wszystko w życiu Tomku robisz rewelacyjnie :P Pociecha piękna lecz wobki jeszcze piękniejsze :D

Jednej rzeczy tylko nie zazdroszcze przyszłemu zięciowi - teścia  B) Musi chłopaczyna mieć się na baczności :lol:

Tomku kiedy mozna się spodziewać ZZ i Leviatanów 10???

Tomku dobrze prawisz ;)

Jak kobita za miła to znaczy że pan Jasio już w ogródku :lol:

Swoją drogą to wszystko w życiu Tomku robisz rewelacyjnie :P Pociecha piękna lecz wobki jeszcze piękniejsze :D

Jednej rzeczy tylko nie zazdroszcze przyszłemu zięciowi - teścia  B) Musi chłopaczyna mieć się na baczności :lol:

Tomku kiedy mozna się spodziewać ZZ i Leviatanów 10???

Karol masz na giełdzie twórców ZZ'Rapki.dostępne od ręki.Coś popieprzyłem z liczeniem i po wysyłkach został komplecik.Leviathan 10 za ok.tydzień.Teraz trochę takich działam.

post-46714-0-47858000-1359977947_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

.....mam troszkę latek i wiem jedno że jak kobita jest zbyt dobra to trzeba zacząć uważać. :D

attachicon.gifP1070608.JPG

Zgadzam się z Tomkiem w 100 %.

Bo jak kobieta cię sama na ryby zachęca, to albo szykuję ci niespodziankę albo nie może na ciebie więcej patrzeć.

Suma summarum i tak, i tak masz przerąbane ;)

zapisuje się na te pampuchy z dworcowym ;)