krystiano1981r Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 dawaj tylko na priv podaj kosztorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Dobra.Zmieniło się w międzyczasie ale damy radę .Spróbujemy coś pędzlami wyczarować. Edytowane 5 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dobra.Tym czasem lecą Leviathany.Raptory L.C i ZZ'RapyP1070629.JPGP1070630.JPGP1070628.JPG Nowa łuska w Stingerach sandaczowych i maluchy w wygniatanej łusce w trakcie P1070631.JPGP1070647.JPG Leviathany 12 na ukończeniu. P1070637.JPGP1070644.JPGSiema TOMO.Zaszalałeś z tym designem -pozytywnie jestem w szoku!!! Wydaje mi się ze kiedyś już coś podobnego zmajstrowałeś, ale teraz to już jest konkret . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Za czarny ten ogon za bardzo zachodzi na boki. Bolek może cuś podejrzewać Ja bym zrobił subtelne przejście z czarnego w coraz jaśniejszy grafit. Kozak by był na moje rapki Dobra.Tym czasem lecą Leviathany.Raptory L.C i ZZ'RapyP1070629.JPGP1070630.JPGP1070628.JPG Nowa łuska w Stingerach sandaczowych i maluchy w wygniatanej łusce w trakcie P1070631.JPGP1070647.JPG Leviathany 12 na ukończeniu. P1070637.JPGP1070644.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Spinnerman to początek malowania-tło-. Łuska i inne różne takie i będzie jak trzeba.. Edytowane 5 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 haha mam te same z Lidla dzisiaj kupiłem, nie dało się przejść obojętnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 o ja głupi ladaco wybaczcie Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Kombinuje teraz z utwardzaniem balsy.Następny wzorek boleniówki wymaga zastosowania tego drewna.Na fotce korpus jaziówki DR po utwardzeniu. Edytowane 6 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 mój ci on będzie...? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Twoje są Pampuchy L.C.Ten będzie malowany pędzlami,ręcznie.Będzie polewka z Tomy'ego oj będzie. Edytowane 6 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Pewnie są już teraz lepsze środki ale kiedyś utwardzałem balsę pokostem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ale dało się potem malować i lakierować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) jeśli to pytanie do mnie to odpowiedź brzmi - tak. Pokost prawie całkowicie wsiąkał w balsę. Edytowane 6 Lutego 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Twoje są Pampuchy L.C.Ten będzie malowany pędzlami,ręcznie.Będzie polewka z Tomy'ego oj będzie. Tomy no co ty znając twój kunszt to pewnie koparka nam opadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Maluje sobie taką rybkę fantazyjną.Pierwszy raz z pędzlami to nie spray czy aero.Napewno tą pastę perłowa wykorzystam do Boleniówek.Tym czasem maluje tego DR'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Będzie polewka z Tomy'ego oj będzie. hehe, nie ma się czego bać rybki najlepiej ocenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Mniej więcej sobie nałożyłem szkic. Potem naniosłem pierwsze kolorki.Teraz do lakieru zabezpieczyć to co już jest i jutro dalej działam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Nie no Tomy , jak na pierwszy ( nie licząc tanatokosmetologii ) raz to jest super...oby tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) ja bym dał płetwę ,oko i koniec -normalnie fajny taki ale ładnie Edytowane 6 Lutego 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Ogólnie to całkiem fajna zabawa.Efekt finalny za ok.tydzień.Efekt perłowego brzuszka na 100% wykorzystam w seryjnych Raptorkach a jednego spróbuje pomalować całego pędzelkami.Jak tylko będzie wolna chwila temat będę zgłębiał bo mi się spodobało. Edytowane 6 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Tym czasem trzeba robić zapasy na sezon. Taka mała partyjka z wieczorka. ....a w niej takie bączki Long Cast 3cm 6g ----i nowa boleniówka testowa "SOBOTA" 8,5cm 14g. Edytowane 6 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Tomku Ty to się w tańcu nie pie... hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jutro odpalam nową suszarnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Tym czasem trzeba robić zapasy na sezon. P1070716.JPG Taka mała partyjka z wieczorka. P1070719.JPG ....a w niej takie bączki Long Cast 3cm 6g P1070722.JPG ----i nowa boleniówka testowa "SOBOTA" 8,5cm 14g. P1070720.JPGTomek ta "SOBOTA" to komuś na "wielkim kacu" może się bardzo źle kojarzyć... zwłaszcza w niedzielę Edytowane 6 Lutego 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) No to trudno,należy z umiarem .To chyba najlepszy kawał :D . w weekend jumpreza i lukam na silikony.Próbek od groma może coś przypasuje pod moje gumy i odlewamy pierwsze robale.Trzymaj kciuki.Jeszcze trochę i Jaziory.Moja psina już gotowa do sezonu. Edytowane 6 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi