Tomy Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no i wylazło coś naprawdę fajnego.... Boleniowe będą już z formy wychodzić perłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Boleniowe będą już z formy wychodzić perłowe.nie ma innej rady,trzeba to opatentować i sianko kroić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Tu taka migawka.To nie te barwniki jeszcze ale te właściwe już są w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 tak jakby już z brokatem ta masa była...?może to przynieść nadzwyczaj dobry efekt na wobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 tak jakby już z brokatem ta masa była...?może to przynieść nadzwyczaj dobry efekt na wobie... To jest barwnik na tej masie nałożony.Najbardziej to chyba ja sam czekam na nowe Raptory,ale dobrze spokojnie i pomału.Jest czas na dogranie wizualne na maxa tych konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no ciekawe jak to wyjdzie.... jedno jest pewne,na pewno szybko się o tym przekonamy... ale te hooligansy w nowej szacie też "daja radę"... Nie ma co,na Oderca trzeba przetestować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 No to masz go o de mnie w prezencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 i jak tu z takim Tomym nie robić interesów...?grzech pomyśleć... Dzięki wielkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Tomku widzę ze tak się spieszyłeś żeby przetestować tą foremkę ze nie zaopatrzyłeś mrówy w drucik Ale luzik w tą żywicę równie dobrze można wklejać oczka skręcane trzyma nie gorzej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Nie dałem stelaża bo to jest odlew z którego będzie robiony dopiero ten właściwy a z niego forma wielogniazdowa.Zastanawiam się czy ładować stelaże czy wkręty jeszcze nie jest postanowione.Wkręty trzymają jak głupi drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezessa Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam . Gdzie i za ile można kupić żywice Feather Lite ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Tomy, woby doszły. Napisze krótko - masz Ty chłopie fach w ręku! Piekielnice przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Dzięki bardzo Soja.Polecam się na przyszłość.Teraz zaczynam z żywicami,silikonami i piankami ale z drewna nie rezygnuje.Zamiast lakierów bezbarwnych/poliuretanowych wdrażam żywicę do lakierowania.Dorwałem idealną do tego celu.Warstwa bardzo twarda ale zarazem elastyczna na zginanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Boleniowe będą już z formy wychodzić perłowe. genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jakbyś potrzebował jakieś wzory do formy to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Przyznam że chodzi mi to po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Raptor New Design tak mniej więcej będzie wyglądał tylko dużo dokładniej.Boki perła tak jak na fotkach w realu przechodząca z niebieskiego w zielony,minimalnie różowy,no jak na żywej uklejce w słońcu. Mrówa pierwsze warstwy kolorków.Wersji kolorystycznych będzie 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ładno tu ładno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Oj... rośnie apetyt na sprawdzenie tej mróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Mrówa pierwsze warstwy kolorków. Wersji kolorystycznych będzie 7. P1070920.JPGP1070921.JPG Kurde, zbankrutuję żeby wszystkie mieć :/ Tomy, chyba się udało - już pierwsza wychodzi kozacko RAPTOR MISTRZOWSKI! Edytowane 10 Lutego 2013 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 mrówa!mrówa to jest to.... a jak siedem różnych wzorów kolorów,to znaczy,że się załapałem na prawie wszystkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) mrówa!mrówa to jest to.... a jak siedem różnych wzorów kolorów,to znaczy,że się załapałem na prawie wszystkie.... Powolutku.Krystian wiesz jak coś pójdzie z wzorkiem po bandzie to Pampuchy Floatery dostaniesz.Myślę że będzie ok.bo już korpus ze sterem pływał ale wole na zimne dmuchać bo to różnie być może.Powodzenie tej konstrukcji jak na tą chwilę oceniam na 90%. Edytowane 10 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) no te 90% to mnie uspokoiło w 100%... ale tak na poważnie wiem co jest pięć i wiem,że wobas z pod Twojej ręki musi wyjść do klienta,w 100% jak najbardziej ok... Edytowane 10 Lutego 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) Nie zapeszajmy.No to się dzisiaj pobawiłem 2.30 w sumie rano.Nowy Design Raptorów.Różne ułożenia względem światła.Lakier trochę złagodzi przejścia ale powinno być ok.Wersja niebieska perła. Oświetlenie szczątkowe Oświetlenie normalne różne ułożenia i kąty padania światła. Okeślenie nowy design tyczy się oczywiście opalizacji łuski. Edytowane 11 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Raptorki pierwsza klasa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi