Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Raptor8 wersja bezsterowa połowiła już Bolenie.Cieszę się bo wobler robiony na wyczucie  i w sumie nie zdążyłem go przetestować.Teren bardzo trudny i nie było możliwości na zrobienie innych fotek.Tak od siebie dodam że-napewno mniej szkodzi rybie położenie na trawie i szybkie foto niż certolenie się ze statywem,pozowaniem.samowyzwalaczem itd.a już w trudnym terenie i w pojedynkę to sobie nie wyobrażam żeby to było bez szkody dla ryby.

post-46714-0-94611200-1369216850_thumb.jpgpost-46714-0-34934000-1369216866_thumb.jpgpost-46714-0-09960800-1369216885_thumb.jpgpost-46714-0-94636900-1369216901_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

RapStick-i są konkretne  :)

:D czas na Leviathany i tyle w temacie Boleniówek.Raptor7,Raptor8,Rapstick,Leviathan8,Leviathan10,Leviathan12 i będzie dość.No jeszcze ZZ'Rap ale to już taki transparentny,Sieczka no i...no i to się chyba nigdy nie skończy.Silikon dotarł biorę się za gumy.

:D czas na Leviathany i tyle w temacie Boleniówek.Raptor7,Raptor8,Rapstick,Leviathan8,Leviathan10,Leviathan12 i będzie dość.No jeszcze ZZ'Rap ale to już taki transparentny,Sieczka no i...no i to się chyba nigdy nie skończy.Silikon dotarł biorę się za gumy.

Własnie chciałem podpytać o Levki z żywicy :) .Gumy też ciekawy temat.

No Leviathan8 z żywicy już połowił Bolenie.Parę postów wstecz wstawiłem.To taki Raptor8 bez steru.Żeby się nie myliło to przyjmuje nazwę Leviathan.Nad 12stką się zastanawiam ale taka 2gniazdowa forma nie zaszkodzi.Gumy :) no jest to temat bardzo ciekawy i co najważniejsze-całkowicie nowy dla mnie.Jak mnie wciągnie to będzie dużo wzorów.Kurde i trzeba będzie wędki zbroić pod nie.

Edytowane przez Tomy

No Leviathan8 z żywicy już połowił Bolenie.Parę postów wstecz wstawiłem.To taki Raptor8 bez steru.Żeby się nie myliło to przyjmuje nazwę Leviathan.Nad 12stką się zastanawiam ale taka 2gniazdowa forma nie zaszkodzi.Gumy :) no jest to temat bardzo ciekawy i co najważniejsze-całkowicie nowy dla mnie.

Żeby być w Twoim wątku na bieżąco,to trzeba by innych nie czytać :D chyba najbardziej żywy na całym forum. :) Także też łatwo coś przeoczyć;drewno,żywica,guma...OMG :blink:  :D

Czasu na rybki chyba mało