maku79 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 dzieci będą się uczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 graty Tomek za łowne wobki i fajne ryby... a mikruski nadal w lesie... ech te ryby... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Mikruski u mnie są zawsze na szarym końcu.Hooligansy w opalizacji to już polecą do Anglii ale jeden dzień łowienia nimi jest dla mnie Boleniowe Klamki Paweł&Tomek myślę że tydzień i powinny być na gotowo.Water Monitor.Dzięki Arku muszę zobaczyć tą pracę na własne oczy.Wtryskarkę już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Tomy, jak coś wyczarujesz to bym się uśmiechnął o takiego Monitorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 wczoraj pierwszy raz testowałem mrówy Tomyego jestem pod wrażeniem tej przynęty. Praca super.. szukałem minusów i nie znalazłem.. wyrabiała nawet przy ekspresie.. bajka wobek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Tomy, jak coś wyczarujesz to bym się uśmiechnął o takiego Monitorka.Mocno się do tego już przymierzyłem,więc na 100% wcześniej czy później będą wydmuszki z transparentnych materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Jak oglądam Twoje woby to poważnie zastanawiam się nad hodowlą Jedwabników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terier123 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Jak odłożę trochę grosza to zamówię mniejszego Raptora albo coś na kształt tych 4cm rybek co ostanio wystawiłeś dołożę je do nagrody za pierwsze miejsce w zawodach spinningowych na Ropie ;D ludziska na pewno się ucieszą zwłaszcza, że frekwencja zawsze dopisuje! ;D ale najpierw trzeba coś zaoszczędzić ;> budżet licealisty jest ograniczony xd ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Hehehe znam ten ból. W czwartek musiałem iść po Hooligansa na środek Świdra. Nie sądziłem, że taki głęboki jest...przelało mi się do spodniobutów ale wyciągnąłem Edytowane 1 Czerwca 2013 przez mako150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jak oglądam Twoje woby to poważnie zastanawiam się nad hodowlą Jedwabników Wszystkie te żywice co teraz robię to dalej hand made.Szykuje się dopiero do produkcji.Formy CNC,aero itd.Tylko to trochę czasu zajmie i pochłonie dość znaczne ilości gotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tomek nie zapomnij o moich spasionych Raptorach z drewienka i z żywicy też dopakuj,zobaczymy jak to będzie drgać.O Klameczkach nie wspominam,nie dość ,że intryguje mnie kształt przez co i praca, to jeszcze Twój design.Przydadzą się jak woda zmieni swój rozmiar i głębię smaku he he,może w końcu będą zajadać się przynętami te panie z wyższej póki.Zdrówka Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zapomnieć nie zapomnę.Następny tydzień skoki spadochronowe z dużego pułapu.Jak walnąć to maxa.Zobaczymy bo już męczę ten temat długo.Kluby mnie nie interesują jedynie sprzęt militarny.Może się wreszcie uda.Wziąłbym kamerkę ale kumpel mi mówił że mogę zapeszyć a to jest jednorazowe przeżycie wtedy.Jak by co to moja Żona ma zeszyt w którym są zamówienia itd.nikt poszkodowany w razie czego nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Zapomnieć nie zapomnę.Następny tydzień skoki spadochronowe z dużego pułapu.Jak walnąć to maxa.Zobaczymy bo już męczę ten temat długo.Kluby mnie nie interesują jedynie sprzęt militarny.Może się wreszcie uda.Wziąłbym kamerkę ale kumpel mi mówił że mogę zapeszyć a to jest jednorazowe przeżycie wtedy.Jak by co to moja Żona ma zeszyt w którym są zamówienia itd.nikt poszkodowany w razie czego nie będzie. To żona też struga...? Edytowane 2 Czerwca 2013 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zapomnieć nie zapomnę.Następny tydzień skoki spadochronowe z dużego pułapu.Jak walnąć to maxa.Zobaczymy bo już męczę ten temat długo.Kluby mnie nie interesują jedynie sprzęt militarny.Może się wreszcie uda.Wziąłbym kamerkę ale kumpel mi mówił że mogę zapeszyć a to jest jednorazowe przeżycie wtedy.Jak by co to moja Żona ma zeszyt w którym są zamówienia itd.nikt poszkodowany w razie czego nie będzie. Tomek ...HAHO,czy HALO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) To żona też struga...? Nie ale wyślę jak by czasem była kicha lub kalafior.Maluchy Gejsza po opalizacji przed kryciem klarem. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Nie ale wyślę jak by czasem była kicha lub kalafior.To rób Tomo zapasy żartuję oczywiście. Tu możemy się pośmiać ale tam na górze to poważne sprawy są. Tam trzeba mieć jaja hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wszystkie te żywice co teraz robię to dalej hand made.Szykuje się dopiero do produkcji.Formy CNC,aero itd.Tylko to trochę czasu zajmie i pochłonie dość znaczne ilości gotówki. Tomek a oglądałeś juz jakieś folie holo pod gumy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Nie a masz jakiś link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Nie a masz jakiś link? Właśnie miałem nadzieje że masz już jakieś które możesz polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felo Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Siemanko Tomek,tu http://www.noviplast.pl/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=2 kupisz folie opalizujące i holo ,kupuje u nich materiały do scenografii i mają duży wybór tego shitu z Itali . .zadzwoń i pogadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 To rób Tomo zapasy żartuję oczywiście. Tu możemy się pośmiać ale tam na górze to poważne sprawy są. Tam trzeba mieć jaja hej !No robię,robię.Nawet jak coś to świat się nie zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Przerabiałem kalafiora i to był pikuś w porównaniu do komina termicznego w który wpadłem. Zamiast do ziemi to walnąłem lot turystyczno - krajoznawczy Adrenalinka skacze. Nie wiedziałem tylko że masz jej deficyt Tomku. Pozdrawiam i trzymaj się uprzęży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Jakoś będzie .Taka mała ciężarówka o bardzo mocnej i stabilnej pracy.Bardzo lotny wobler.Jutro zabieram się za Jaziowe DR'y i SDR'y Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jakoś będzie .Taka mała ciężarówka o bardzo mocnej i stabilnej pracy.Bardzo lotny wobler.P1100822.JPGP1100823.JPGP1100825.JPGJutro zabieram się za Jaziowe DR'y i SDR'yTomek,DR-y to te obiecane mikruski będą...? jak tak to już się nie mogę doczekać... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Moja tajna broń - Tomek je podrasował - nadał im charakter i urodę. Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi