krystiano1981r Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Moja tajna broń - Tomek je podrasował - nadał im charakter i urodę . Dobra robota! szkoda,że już przestała być tajna... pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Nareszcie coś pod moje jazie. DR i SDR - już czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 To są woblerki innego producenta ja tylko je domalowałem.Będzie coś takiego w moim wydaniu od A-Z ale imitacja Jazgarka.Okoń to takie raczej małe wyzwanie designerskie.Darek jak Ty chcesz łowić Jazie na taki kaliber i Ci będą tam brały takie jak sądzę pod 7dych to szukaj działki dla mnie tam koło siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Myślę, że i bez takich jazi byś pokochał to miejsce i rzekę Podeślę kilka fotek jakie mam widoki z okna, bo Wisełkę i jej dobrodziejstwa trochę poznałeś. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 To są woblerki innego producenta ja tylko je domalowałem. Gdybym miał coś takiego zrobić, to pewnie zaschły by mi na raz wszystkie farby, a pędzle gdzieś zginęły lub przynajmniej połamały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 RapStick'i ukończone.Po wodowaniu.Fotki w aucie bo zaczęło prać deszczem.W realu moim zdaniem lepiej wypadają.Konkretne fotki będą jak się pojawi słońce o ile w ogóle to nastąpi w tym roku.Uzbrojenie bardzo konkretne zarówno kółko łącznikowe jak i Kotwica nr 6. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Pięknie wyszły - bardzo realistyczne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Pięknie wyszły - bardzo realistyczne malowanie.zdecydowanie się przyłączę do opinii...a kotwy wyglądają naprawdę mocarnie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ooooo poznaję mojego to ten....najpiekniejszy Wyszło MEGA Tomek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ooooo poznaję mojego to ten....najpiekniejszy Wyszło MEGA Tomek!!!nieeee ten to jest mój,Twój jest ten drugi.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ooooo poznaję mojego to ten....najpiekniejszy Wyszło MEGA Tomek!!! nieeee ten to jest mój,Twój jest ten drugi.... pzdr A dla mnie ten najłowniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Janusz,przez Ciebie Tomek musi jeszcze co najmniej jednego łownego robić a miał już odpocząć... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Ja się szykuje do skoku i może to być jedyne 10sztuk bo ryzyko jakieś tam jest zawsze.Janusz dla Ciebie jest Raptorek ze sterem przeznaczony.Też skończone jutro jadę po kotwy,kółka potem nad wodę luknąć na pracę ewentualnie ustawić i wreszcie leci do Ciebie.To mi się tak podoba że no ciężko. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Tomek szczur w kolorze jest ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja się szykuje do skoku i może to być jedyne 10sztuk bo ryzyko jakieś tam jest zawsze.Janusz dla Ciebie jest Raptorek ze sterem przeznaczony.Też skończone jutro jadę po kotwy,kółka potem nad wodę luknąć na pracę ewentualnie ustawić i wreszcie leci do Ciebie.To mi się tak podoba że no ciężko. Waarrriattt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 RapStick'i ukończone.Po wodowaniu.Fotki w aucie bo zaczęło prać deszczem.W realu moim zdaniem lepiej wypadają.Konkretne fotki będą jak się pojawi słońce o ile w ogóle to nastąpi w tym roku.P1100861.JPGP1100859.JPGP1100860.JPGP1100866.JPGUzbrojenie bardzo konkretne zarówno kółko łącznikowe jak i Kotwica nr 6.P1100827.JPGP1100828.JPGMega malowanie. Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) No tak ale Feather Lite nie nadaje się do produkcji masowej i zostanie bardziej jako Hand Made.Wchodzę teraz w pianę Foam it.Woblery z żywicy będą jako wersję limited edition i niekoniecznie się będą powtarzać.Forma z silikonu może zapewnić taką ilość detali niestety dość szybko się "spala" pod poliuretanami i do jej skasowania będzie szedł wzorek.To zostawiam sobie dla siebie.Pianki,silikony itd.to już nie ja będę robił ale pod moim ścisłym nadzorem.Zajmę się projektowaniem nowych przynęt żeby chłopaki miały co robić no i może wreszcie będę miał czas żeby ruszyć temat odlewania ryb w naturalnych rozmiarach.Marzy mi się Boleń na półkę taki 80+ Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 No tak ale Feather Lite nie nadaje się do produkcji masowej i zostanie bardziej jako Hand Made.Wchodzę teraz w pianę Foam it.Woblery z żywicy będą jako wersję limited edition i niekoniecznie się będą powtarzać.Forma z silikonu może zapewnić taką ilość detali niestety dość szybko się "spala" pod poliuretanami i do jej skasowania będzie szedł wzorek.To zostawiam sobie dla siebie.Pianki,silikony itd.to już nie ja będę robił ale pod moim ścisłym nadzorem.Zajmę się projektowaniem nowych przynęt żeby chłopaki miały co robić no i może wreszcie będę miał czas żeby ruszyć temat odlewania ryb w naturalnych rozmiarach.Marzy mi się Boleń na półkę taki 80+ Jak takiego zowię to Ci przyślę Hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Malowanie patyków powalające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 tomy jakbyś się nudził i narzekal na brak inspiracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Najbardziej mnie zaciekawił ten biały proszek .Dobra jadę po kotwy i kółka zbroję i co nieco jutro pojawi się na giełdzie.Szału nie będzie jeśli chodzi o ilość ale zawsze coś.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 stadko jak marzenie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Tomy wylądowałeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Nie ale już wszystko jest praktycznie załatwione.Klamki muszę skończyć co by Pawła nie zostawić na lodzie .Prace w toku.Idzie super Opalizacja na brzuchu silver bullet mocny odblask ale nie lustro bardziej matowe aluminium....no i reszta fotek.Teraz lakier bezbarwny i efekt będzie całości za ok.3-4dni. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 No no , ale dajesz Tomek z tymi klamkami . Jak chcesz sobie polatać to daj jedną klamkę nad głowę , to mewy same porwą Ciebie w powietrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi