Tomy Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Chyba tak .Następne Bolenie na Raptory tym razem zasmakowały w lipowych 6stkach. Klamki skończone lepsze foty pyknę nad wodą. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Klamki są przepiękne , to na pewno będą prawdziwe kilery ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Klameczki wyszły śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Dzięki właśnie je zbroję.Żadnych półśrodków kotwy i kółka górna półka. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Klameczki Tomek pierwsza liga.Pozdrawiam. Nie żle wyglądają z takimi to teraz nie ma lipy Edytowane 17 Czerwca 2013 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jak by co, to ja podtrzymuję że dwie klameczki dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Tomek trzymaj dla mnie dwe klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ładne ryby Panowie, graty, Tomek super przynęty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 No i po testach.Woda wielka jeszcze ale praca klamek jest ogień.Nie mogło zabraknąć klasycznego malowania ale to tylko 4sztuki i na tym koniec.Co jakiś czas będzie 10sztuk do wzięcia i będą szły mniej więcej w takim designie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Lewiatanki też będziesz robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Na wszystko przyjdzie czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 No to ja się pisze na dwie klamki Prosze mnie wpisać w pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 To i ja Tomku ze dwie bym przygarnął Ładne są po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wymiatasz. Tomy jesteś taki nasz polski japończyk Wykończenie wobków, design i ogólne wrażenie jak przy rękodziele japońskim. A takie zbrojenie, już choćby tylko wizualnie to kolejny smaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wpisał bym się na dwie klamki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Klamki - czyste piękno i elegancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja również bym się na 2 klameczki zkusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ok.Nie ma problemu Panowie ale to z następnej partii bo ta już rozplanowana dawno.Dzisiaj gadam z Pawłem i co m-c powinno trafić na jerka z 10-20sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Widziałem na All Twój tuning RH85 i mam dwa spostrzeżenia. Zastawiam się czy przy takiej ilości lakieru ten wobler pod względem pracy ma jeszcze coś wspólnego z oryginałem.W drugiej sprawie to już nie domysł ale pewność. Po usunięciu przedniego oczka zdemolowałeś stelaż i to górne oczko większa ryba wydrze bez problemów bo z jednej strony trzyma się tylko na pianie. To poważny błąd Tomy. Chyba muszę na stronie sklepu zamieścić info., że nie odpowiadam za jakość tunningowanych egzemplarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Tymon trafne spostrzeżenie.To też niedługo będzie moja konstrukcja z oczkiem w łebku.Ten Twój wobler został tak zabezpieczony a drut w ten sposób odcięty a potem zespolony z przodu że jak wyjmie ryba to ze środka to znaczy że z oczkiem z przodu też wyciągnie,w co wątpię.Na stronie u siebie możesz sobie bazgrać co tam chcesz to i tak jednorazowa historia.Pamiętaj tylko o jednym-jest akcja jest reakcja. BamboBait. Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczykij88 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 I ja z wielka checia wzial 2 klameczki jak juz beda dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Będą,będą z Pawłem można się dogadać to też razem będziemy je działać w kooperacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Widzę, że moje wątpliwości potraktowałeś jako atak. Rozumiem, że oczko z przodu przeciąłeś, skręciłeś i wepchnąłeś do środka a dziurę po tym zabiegu zaszpachlowałeś. Niezła kombinacja. Oby nie odpadła przy czołowym z kamieniem przed czym zabezpiecza m.in. oczko które usunąłeś. Edytowane 18 Czerwca 2013 przez tymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Widzę, że moje wątpliwości potraktowałeś jako atak. Rozumiem, że oczko z przodu przeciąłeś, skręciłeś i wepchnąłeś do środka a dziurę po tym zabiegu zaszpachlowałeś. Niezła kombinacja. Oby nie odpadła przy czołowym z kamieniem przed czym zabezpiecza m.in. oczko które usunąłeś.E...no gdzie tam jaki atak.Zderzak mu założę .No! i z tego co piszesz wynika że jak jest oczko przednie w oryginale a rybę złowisz zapinając za oczko na grzbiecie to jak ta ryba będzie większa wciągnie oczko z przodu do środka-ja w takie coś nie wierzę Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jest zasadnicza różnica w wytrzymałości stelaża z zatopionymi końcami w ołowiu a stelażem otwartym gdzie jeden koniec się trzyma w pianie 90. Taka piana to nie lipa, w którą wystarczy wkręcić oczko na klej i się trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi