KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) maek7 ,ryba fajna ,trochę nie spinningowa ,ale hol pewno fajny był.Ile ma ten Twój Leviathan mini , i jak pływa ? jak duży ?Jak dziś dzwoniłem do Tomka żeby mi zrobił małego ZZ ta vel Leviathana to mówił że zrobi ,ale jak będzie chodził to nie wie To Ciebie pytam he he he he ,to może da radę zrobić takiego samego ,no może podobnego ,byle fajno śmigał. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 nie wiem ile to ma bo jak na złość zapodziałem linijke ale mniej więcej tak to wygląda Uploaded with ImageShack.us Tomy może coś dopowie jak tylko sie wydostanie z lochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No i przymierzam się do malowania na Sandaczyka i nic ,no nic.Biała plama.Bez dopalacza nie pójdzie Zuch jest dzielny, dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Tak to jest Lev 6stka była taka króciutka seria.Maek jeszcze mi go zważ i napisz ile w gramach ma.To są jaja jakieś.No cyrograf podpisałem na łowność moich wobków ale mowa była o Boleniach,Jaziach i Kleniach.Pewnie w promocji Lucyfer dorzucił Kraby i Amury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 9,5 gr bez kotwic i tak przy okazji poproszę 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzięki maek7 ja chcę trochę więcej takich cusiów i new ukleja design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Lev 11 i ZZ'Rapka po wstępnym wodowaniu.Oj będzie z tego coś fajnego.Dobra tera różowe dymiące okulary i maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Tomy walczysz dzielnie jak japoński żołnierz! Tylko żebym nie musiał czytać jutro w wiadomościach, że expolodowała piwnica u pewnego znanego rekodzielnika Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez maek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Tomek, z tymi bezsterami odwalileś mega wielką robotę. Są za.....te, a możliwości ich zapodania jest nieskończona ilość! Kawał dobrej roboty!!!!!!!!2szt 8BS LC dla mnie koniecznie! Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez WOBLER-W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Tomy walczysz dzielnie jak japoński żołnierz! Tylko żebym nie musiał czytać jutro w wiadomościach, że expolodowała piwnica u pewnego znanego rekodzielnika tak jak nie wychodzi rzuty nożem pomagają no i do nory nikt nie wchodzi bo zarobić można w czółko a to 300g kosy.Jak tam laleczka jakaś z Tobą teraz siedzi to jej powiedz że niżej mogę pokazać po przelaniu na konto odpowiedniej kwoty bo mi brakło na pracownię. Tomek, z tymi bezsterami odwalileś mega wielką robotę. Są za.....te, a możliwości ich zapodania jest nieskończona ilość! Kawał dobrej roboty!!!!!!!! 2szt 8BS LC dla mnie koniecznie!Dzięki Macieju.Naprawdę trochę się nagłówkowałem nad tymi BS'ami i cieszę się że doceniłeś i widzisz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) tak jak nie wychodzi rzuty nożem pomagają no i do nory nikt nie wchodzi bo zarobić można w czółko a to 300g kosy.Jak tam laleczka jakaś z Tobą teraz siedzi to jej powiedz że niżej mogę pokazać po przelaniu na konto odpowiedniej kwoty bo mi brakło na pracownię. No co ty! Moja baba boi sie Ciebie jeszcze bardziej niż Twoja! A nawet Cie nie zna... Potrenujemy razem Shaolin Style jak wpadne w niedziele po sumie Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez maek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) W piwniczce chcę zrobić taki pokój a w nim Akwarium parę tysięcy litrów z Boleniami.Ta boi się oj jak ona się mnie boi.Cała mądrość "bab" to to że udają głupie. Maek ćwiczę telekinezę i działa.Kartki poruszam.Samego mnie zatkało. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Smużaki na 2014r-do tego będę dążył aby tak wyglądały.Długość ok.3-3,5cm waga myślę że 3g się upchnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 haha Tomek na tym ostatnim zdjeciu to wyglądasz jak Wanderlei silva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wydrukuję sobie to zdjęcie i będę dzieci straszył jak nie będą się słuchały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Kurna sam się wystraszyłem jak rano zobaczyłem te fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nie Ty jeden :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Smużaki na 2014r-do tego będę dążył aby tak wyglądały.Długość ok.3-3,5cm waga myślę że 3g się upchnie. cicada.jpgTomek u nas cykad nie ma . Zrób pasikonika - tego jest dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Za chudy jest koń polny.Mój smużak będzie duży.Taka cykada może imitować ćmę,bąka,chrabąszcza itd.Będzie wstręciucha na optykę i to musi działać na klenie.Skrzydła z Crystal Clear.Ma być tak jak na obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Znając Ciebie będzie tak wyglądać. Oleix zrobił kiedyś bardzo podobnego karalucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Tak ale u mnie te robale to musi być szybka robota.Dłubał przy jednym nie będę.Koszty są w materiałach wystarczające.No i powtarzalność 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 no i bardzo dobrze po co sobie roboty dokładać , lubię większe smużaki więc gdy tylko wyjdą znajdę miejsce dla paru poprzednie mrówa jak dla mnie zbyt fantazyjne chodź znając producenta to łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Łowne,łowne.Choć ja nie lubiłem nimi łowić.Dla mnie za małe.Po ukończeniu pracowni zbieram na drukarkę 3D.Taki mam zamiar.Jadę niedługo oglądać co i jak i może zajmę się produkcją wzorków pod formy jak i samych form.Trzeba iść do przodu a ceny są już całkiem ok.i sprzęt w zasięgu ręki. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Cykadki w ofercie ma kazdy japonski producent. Mialem swojego czasu Megabassa Siglett i smith Bissen, fajne wabiki i co najwazniejsze bardzo lotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Cykadki w ofercie ma kazdy japonski producent.No ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi