Tomy Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Chyba deczko przesadziłem z tym prażeniem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Pychotki Chyba deczko przesadziłem z tym prażeniem . P1130495.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Udało się w 100%. Joker to co ma detale to jest odlew ale z żywicy,która tania nie jest.Ceny na stronie swoją drogą.Ceny na Jerkbaicie i kolegów swoją.Drewno stoi u mnie pod znakiem zapytania.To zależy.Jak dam radę z wędkami i sam ukręcę coś ponadprzeciętność,jak dam radę z odlewami "żywych" ryb.Drewno odpuszczę.Plan jest taki:-Woblery Boleniowe-1.Raptor6BS2.Raptor8BS3.Raptor10BS-Wędki-Raptor MRaptor H-Odlewy ryb-Wszystkie rodzime gatunki.No taki plan ale kurna ja nie mogę siąść na dupie tylko wymyślam.Mi się już wszystko kojarzy z wobkami.Proszę!Nowy materiał-nowe wyzwania P1130494.JPG Zapytałem wyłącznie dlatego, że przy poszczególnych modelach nie ma informacji o użytym materiale. Patrzyłem na twoją stronę z pozycji klienta, który z pewnością zada sobie takie pytanie. off topMam identyczny talerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Mam identyczny talerz ...........a ja mam cały komplet no i co?he!no! .Na jednym leżą pestki a tu reszta. a ten to mój "ulubieny" hehe ale jaja Edytowane 30 Września 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Popracowałem sobie dzisiaj troszeczkę.Po kolei:Pestkowiec .Doprawdy mi chyba w dekiel pizło że bawię się z takim czymś.Powrót Hooligans.Bedzie to chyba jedyny mój mały wobler.Bardzo uniwersalny-Kleń,Jaź,Okoń,Pstrąg.Maxymalnie stabilny tak więc pobawić się w tym wodzie za bardzo nie da ale robotę robi sam i porządnie.Design dla nich przewiduje powalający Raptory8BS mój faworyt na tą chwilę u mnie nr1 przy Rapowaniu.Tło pod malowanie/opalizację.Jak wyżej mniejsza wersja BS 6,5cm.Też tło pod malowanie i opalizację choć już tak by mogło zostać.Ale nie zostanie.DAREK FOR YOU za tydzień będziesz na nie łowił.To takie co nie co,na chwilę obecną o de mnie dla Ciebie za to:http://www.tomysbait.pl/newsy/my-own-way-to.aspx Edytowane 30 Września 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Tomek zarezerwuj mi hooligana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) W imieniu Tomka... Na stronie pojawił się nowy artykuł Darka Warchockiego (dzięki!), zapraszam! Strona będzie często uzupełniania więc warto zaglądać na... Edytowane 30 Września 2013 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Strona wygląda super . Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dodano do zakładek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Tomi Twoje przynęty powalają realizmem :-) chyba trzeba bedzie zamówić kilka szt ;-)Stronka fajna, ale proponuję zmienić czcionkę, ta którą używasz nie ma PL znaków i jak się przyjrzysz dobrze wszystkie PL literki są odrobinę inne i większe :-)Pozdrawiam Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Melek u mnie są PL znaki i wszystkie jednakowe i jest ok.Zależy pewnie od przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Na androidzie mam tak jak pisałem wcześniej, a na chromie tak jak na załączonym obrazku czcionki się różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 U mnie lapku Firefox powiększa nieco polskie znaki diakrytyczne, jak u Milupy, ale na androidzie i Chrome (sgs4), wszystko wygląda schludnie, tak jak powinno. Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Na operze też luz w safari gra i trąbi...pozdro i strona malinowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Nowa strona super! Wreszcie podąża urodą za wobkami Brakuje mi tylko opisów przynęt - przydało by się coś więcej na ich temat - tak jak było na starej. Myślę że z czasem się pojawią... Co do polskich liter - u mnie też występuje ten efekt (najnowszy Chrome). Na stronie użyty jest font 'Open Sans' ciągnięty z Google Fonts - wygląda na to że niektóre przeglądarki sobie z tym nie radzą, albo jest jakiś drobny problem z kodowaniem polskich 'krzaczków'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Sprawa polskich znaków została rozwiązana, dziękuję za uwagę Edytowane 30 Września 2013 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Co znaczy odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.Dołączy jeszcze Piotr Maj [Maek] jak się wykuruje.Skrobnie co nie co od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dokładnie - błyskawiczna reakcja. Perfekcja musi być - jak w Twoich wobkach!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Wiesz że zrobiłem to dla Ciebie bezinteresownie, Strona wygląda nieziemsko, pełen profesjonalizm. Dziękuję Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Wiem Darku i dlatego to doceniam,a jak bardzo to zobaczysz w 2014r.Teraz na tyle ile mogę to się odwdzięczę.Twoje Leviathany10 po wstępnej opalizacji. Koledzy którzy czekają na Hooligansy.Będzie wypas w kierunku realistic&life.Dla nikogo nie braknie tego modelu w 2014r a praca was zaszokuje.Co prawda prosta jak budowa cepa ale wyjątkowo stabilna o bardzo dużych drganiach.Uciekałem od takich rozwiązań ale skoro lubicie na nie łowić no to będą. Raptor6BS po opalizacji ZZ'Rap8 i 9 praktycznie na gotowo.Jedynie dosuszanie zostało.Na fotce są woblery tak samo pomalowane i opalizowane-tak samo-widać różnice przy kącie padania światła przy czym ta niebieska perła lubi przejść w różową i zieloną. A!byłbym zapomniał-NEWS-BamboBait.Fajnie pracujący mały stick na Bolki z bambusa jak sama nazwa wskazuje.Przewiduje dla niego dość ciekawy design.Co do materiału to jest potencjał napewno będzie jeszcze smużak kleniowo/jaziowy ale jeszcze nie wiem jaki.Połączenia z piórami może-zobaczę. Kuuurde!!!Jeszcze jedno zapomniałem.Szklaczek półprzezroczysty.Ciężko by to było złamać. Edytowane 2 Października 2013 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Opalizacje na sandaczu pokazują jak dobrze już opanowałeś ten sposób nakładania lakierów. Jestem pod nieustannym wrażeniem. Z "Szafy" jesteś zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Z szafy "tak se" słabo jednak grzeje.Dam do środka kaloryfer.Taka na maxa dogrzewanie zrobię z metalowego kubła na śmieci.Dam tam jakiś grzejnik albo lampy.Najwyżej piznie i już nie będę miał problemu z pomysłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 A na stole czysta niech nam żyje całe Trzysta. Pędzisz Tomy bez hamulców. Ale gdy wiatr w żaglach to po co przystań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 A na stole czysta niech nam żyje całe Trzysta. Pędzisz Tomy bez hamulców. Ale gdy wiatr w żaglach to po co przystań.Z czystą skończyłem parę lat temu jak dostałem zawiasy za strażników miejskich.Odszkodowanie do dziś śni się po nocach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No!wreszcie uspokoiłem ten wzorek.Praca teraz jest jak trzeba.Opad-lusterkowanie,ściąganie-bardzo stabilny lekko merda zadkiem przy przyspieszeniu wchodzi w s-kę wszystko w pozycji poziomej,przy podbiciu jedzie ślizgiem to w prawo to w lewo,lubi przy tym zanurkować lub zaoczkować.Piekielnie dalekosiężny 8,5cm na gotowo będzie 18g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi