Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek,ty się nie wygłupiaj..! :o przecież ten Zander nawet ja na "kotwie" bez ruchu będzie stał przy dnie to musi coś w niego piznąć....! :ph34r: ostrzegam Cię,nie chciej być lepszy od matki natury bo zaczną Cię posądzać o jakieś "Woodoo" czy inne czary mary... :o ;) :D

• Like 1

Wielkość 11cm waga 23gramy.Praca przy ściąganiu-wolne tempo poosiowa migotliwa,szybsze tempo S-ka.Dość łatwo wychodzi do powierzchni.Bardzo mocne lusterkowanie w opadzie-czasem czuć na kiju.Przy podbiciu odchodzi zakosami.Bardzo dobrze to wygląda zwłaszcza  podbicie,wobler daje w bok i od razu puszczenie w opad,To samo poderwanie z dna.Może być ciekawie.Ogólnie wobler ma spore możliwości.

Ok.Hooligansy się rumienią do fotki.Są jeszcze wersje specjalne kryte rybią łuską ale to musi być gotowe żeby pokazać.Parę ciemnych z mocną opalizacją.

attachicon.gifP1140223.JPGattachicon.gifP1140224.JPGattachicon.gifP1140225.JPGattachicon.gifP1140227.JPGattachicon.gifP1140228.JPGattachicon.gifP1140229.JPG

Rybki na Bolenie.

attachicon.gifP1140246.JPGattachicon.gifP1140239.JPGattachicon.gifP1140236.JPG

Opalizacja to perła niebieska,to tylko kilkaset złotych za litr farby.

Wracając dziś z bolków zobaczyłem jak na starorzeczu szczupły gania drobnicę, nie mając żadnych przynęt po za boleniowymi założyłem Raptora8 BS i zacząłem jerkować.

W trzecim rzucie na wodzie ok 1 m zaliczyłem piękne branie szczupaka, który niestety po widowiskowej świecy zrobił mi pa pa, więcej brań co prawda nie miałem ale Raptor świetnie sprawdzi się jako Jerk :)