Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Jersey tu dla Ciebie się robią ZZ'Rap10.Teraz trzeba im wrzucić jakąś panterkę i zobaczymy czy w morzu się sprawdzą.

post-46714-0-91995300-1383735512_thumb.jpg

ZZ'Rap9 Jerk.Biorę się za nie.Myślę że 2014 będzie bardzo owocny w bolki za sprawą tej konstrukcji.Bedzie jeszcze mniejszy model. 6,5cm.

post-46714-0-12026100-1383736276_thumb.jpg

Leviathany dla mistrza Maeka.Wersja specjalna na zamówienie.Lżejsze.Gdzieś tam ma miejscówkę i takie mu trzeba.

post-46714-0-49699600-1383736370_thumb.jpg

Takie tam rybki Raptor6

post-46714-0-62742400-1383736413_thumb.jpgpost-46714-0-87290100-1383736429_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Gustowny patyk Tomek,- jednym słowem skromność i elegancja,- brawo :)

A tymczasem u mnie woda w górę, ryby do portów powchodziły i cała rzesza  :P baranków okupuje doki łupiac gumami po dnie (na pusto)

że pewnie już nawet gdzieś wstrząsy zarejestrowali a sandacze górą sobie chodzą i................ZZ 9 zbierają i to jak!!!!!!!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Edytowane przez Rheinangler

Gustowny patyk Tomek,- jednym słowem skromność i elegancja,- brawo :)

A tymczasem u mnie woda w górę, ryby do portów powchodziły i cała rzesza  :P baranków okupuje doki łupiac gumami po dnie (na pusto)

że pewnie już nawet gdzieś wstrząsy zarejestrowali a sandacze górą sobie chodzą i................ZZ 9 zbierają i to jak!!!!!!!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

No do Ryogi mi najbardziej pasuje taki styl.Ona też nie "krzyczy".Przelotki pójdą Fuji SiC w ramkach gun smoke czy jak to się tam pisze. 

Łapałeś już siódemką? Jak się sprawuje?

Zbroją się.Jeszcze nie łowiłem ale Dienekes łowi i może tu wpadnie to dopowie.Na oko 4rka mnie powaliła 7mka trochę taka parówa ale to może być mylne.Testy nad wodą pokarzą co i jak.Przy okazji-woblery w drodze :)

Potem jeszcze dojdą kijki na blantach od Krzysztofa 2,30m i 2,40m w jednym kawałku. 

Edytowane przez Tomy

Jersey jak mi wstawisz tu fotę z Trotką na tą konstrukcje to Makrela będzie jak żywa.Kwestia sprowadzenia odpowiednich barwników i folii.To co jest to zrobione po łebkach na prędkości ale śledzie do których właśnie siadłem to już będą wypasione. :) Spokojnie będą w folii ale kusi tutaj temat skóry bo ryby dostępne w sklepach a preparowanie mam opanowane w 100% malowanie zwłok to też nie jest obcy temat dla mnie.Dobra stare dzieje ale fach dobry tylko trzeba się często resetować i rok mi starczył.

Edytowane przez Tomy

Zbroją się.Jeszcze nie łowiłem ale Dienekes łowi i może tu wpadnie to dopowie.Na oko 4rka mnie powaliła 7mka trochę taka parówa ale to może być mylne.Testy nad wodą pokarzą co i jak.Przy okazji-woblery w drodze :)

Potem jeszcze dojdą kijki na blantach od Krzysztofa 2,30m i 2,40m w jednym kawałku. 

No to na pewno będą odlotowe  :D

Właśnie na 7mce jest kijek na Bolenie w miejscach gdzie przyłowy wąsatych są dość częste.Powiem tyle że jakoś mam szczęście to takich przyłowów i jka siądzie to na sprzęt boleniowy nie ma szans tego wyciągnąć.Szkoda nawet kija katować.Tu fotka z takiego zdarzenia,tylko czekam kiedy linka pierdzielnie.

post-46714-0-08833700-1383982877_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy