Tomy Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) dziś było blisko. ładna ryba siadła mi na pomarańczową makrelkę, niestety, dwa bujnięcia na kiju i żegnaj charlie.Kurna a już miałem odbijać jabola .Jak była reakcja to już dla mnie sukces bo nie mam pojęcia o tym gatunku.Pomysł mam na malowanie makreli ale to wstawię jak już skończę. Edytowane 26 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Hmm.. co do skrzydełek to mógłbyś również spróbować czegoś takiego: Zrobiłem to dawno temu i to tak troche na "odwal się" jakby to trochę ulepszyć to mogłoby wypalić ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 ...ale co to jest za materiał?Kurna ta mucha domowa mnie wykończy.Proporcje ma jakieś takie z czapy,ciężko to wyrzeźbić w glince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Niebawem co nieco nowości.P1140928.JPGP1140926.JPGportowe sandacze już czekają na nie,- mam nadzieję, że z rodźiawionymi pyskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Leviathany11 po opalizacji.Między innymi dla KarolaKrause.P1140910.JPGP1140911.JPGKarol. Zaje....... Haaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Materiał to nic specjalnego, opakowanie z żyłki team dragon wycina się odopwiedni kształt, nożykiem robi rowki, zamalowuje markerem i rozmazuje ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Niebawem co nieco nowości.P1140928.JPG P1140926.JPGO kuzwa Tomy!!!!!Szok! Pod jaka rybę dedykowany jest ten wobek jaka to ma pracę? Chce go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Mówisz i masz.Reszta na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Trochę drewienek -ZZ'Rap10 i ZZ'Rap9.ZZ'Rap85 opalizacja w masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Co to za szpachla Tomek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 samochodowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Pampuch Ultra Light. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Te UL to ile w przeliczeniu na gramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Te UL to ile w przeliczeniu na gramy?2gramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Raczki po testach.Fajnie chodzą .BenzinRealistic&Life Edytowane 28 Listopada 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Znajda sie jakies dwa raczki dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Do miesiąca będą dostępne.Mam nadzieję że kijanki,żabki,koniki polne,mrówy i końskie muchy też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Trzeba bedzie zaczac iszczedzac na te male zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Te realistyczne raki wyglądają niesamowicie......... realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Te realistyczne raki wyglądają niesamowicie......... realistycznie Sam jestem tym zaskoczony .Handlowa wersja będzie ze sterem ale dla siebie zrobię też bez.Mocno dociążone do kulania po dnie/opadu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Tomaszu zawstydziłeś mnie ilością gratisów chyba nie zasłużyłem .Piękne dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 E tam parę osób dostało więcej niż było zapłacone.Ten taki kurdupel brzydki to jest mini jerk.Działa na Bolki oj działa.Opisz mi wrażenia po zwodowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Te realistyczne raki wyglądają niesamowicie......... realistycznie Wracając do tematu.Realistycznych jeszcze nie zacząłem robić.Masa musi mieć pod to kolor cielisty lekko różowy-taka cera ala świński blondyn.Na to szpryca pod kątem od tyłu-lakier czarny i dopiero na to opalizacje w odpowiednich kolorach wtedy będzie R&L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 I łowienie będzie obarczone ryzykiem Przyjdzie jakiś nawiedzony z Ochrony Środowiska i wlepi mandat za wrzucanie do wody amerykańskich raków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Raczki po testach.Fajnie chodzą chodza po dnie, czyli tonace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi