Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę nad tą wersją żeby je uprościć do bólu.Skoro na noc i z dna.Wiadomo że na zaczepach trochę tego zostaje więc cena dobra to by była niska.Tak w granicach 17-18 zł/szt a może i do 15stu się uda zejść.Na boki biała farba odlblaskowa,czarny grzbiet jakieś duże oko 3D i można z tym jechać.

...ale serce mam dobre.Dzisiaj dograłem obciążenie w małych ZZ'Rapkach.Niebawem będą.Taka seryjka na początek.Może hologram+kalkomania.Zobaczę.

attachicon.gifP1150113.JPG

Woblery na nocne łowy-"oranie dna"-tu nie ma co się cackać z designem.

attachicon.gifP1150114.JPG

Tomek te male to najpierw do mnie,ja uwielbiam te konstrukcje.

Niech Boska reka nad nimi trzyma piecze,he he.

Dla Ciebie jest specjalnie duże pudło Plano i tam lądują woblery.Będą duże,małe,średnie.Kilka gratisów.

Tez mam takie Planko,he he.W sumie to kilka takich mam ale nad wode zabieram tylko kilka sztuk,wobkow.Jedno takie mam wlasnie z wobami od Ciebie,chociaz po probie lowienia Leviathanami zanderow z dna troszke opustoszalo,niestety.Jednego sandalka fajnego na Levka cyknalem ale wobkow pare stracilem w karczach.

Tomek nie zapomnij dorzucic kilku sztuk ZZ tow z ostatniego szalu,opalizacji.

Płocia.Teraz łączenie połówek,uzupełnienie ubytków,szlifowanie i polerka.Następnie forma i pierwsze odlewy.

attachicon.gifP1150123.JPGattachicon.gifP1150120.JPGattachicon.gifP1150126.JPGattachicon.gif

P1150125.JPG

Tomek a Plocia to ile bedzie mierzyc,no i w jakiej wadze bedzie startowac.

O wyglad to nie pytam ,odstawiona bedzie na maxa.

Pytam bo bym moze ja zwodowal ,jak ja juz ukonczysz,mam dla nie zbiornik ze zlymi rybkami.

Taka alternatywa do bolkow ,jak zawieje mocno na Wiselce,to smigam na zamkniete sadzawki,i lowie te zle rybki...

To jest wob jak dłoń.Tymczasem wyj......m płoć i jazgara też bo mnie wk.Choć ten ostatni ma jeszcze szanse.Płoć do bani muszę załatwić jakiegoś następnego trupa na odbitkę.

He he.Lubie duze przynety ale tym to bym musial rzucac z katapulty,zeby kija nie zlamac.

Pisz dokladnie o jakiego trupa Ci chodzi ,bo juz chcialem wyjsc na miasto i cos dla Ciebie zalatwic,moze by sie znalazl jakis fajny kolo z nielubianej prze Ciebie i moja zone formacji ale po chwili ... mysle sobie przeciez Jemu chodzilo o trupa ryby.

Cholera jasna,znowu myslalem nie o tym co trzeba,a szkoda zrobilbym to za free,he he.

Kombinuj z tymi odlewami,moze w koncu cos wyjdzie,tylko mniejsze truchlo wybieraj,to i ja sie pociesze.

No nie wiem Tomy , czy są jeszcze jakieś inne koncepcyjne bariery , których nie pokonałeś . Dawno , dawno temu , trochę podobne rzeczy robił Bagley , ale moim zdaniem nawet do pięt nie dorastają twoim wzorom .. :)

Sprawność masz perfekcyjną .

Dzięki za opinie.Nie lubię utartych szlaków dlatego robię coś innego tzn.pewnie dlatego.Wtedy jest to ciekawe i są wyzwania.To tak jak z porównaniem małżeństwa do polowania np.Seks przedmałżeński to podchody,starania,bajery itd.a seks w małżeństwie to jak świniobicie-przyrównując.Będzie powrót do muchy ale klasycznie aftm 4-5 {żaden switch} i suchar.Muchy też zacznę robić gąbka może jakieś nóżki,skrzydła sam będę odlewał.

Ruskie Pampuchy w wersji biała ryba.To na Wiśle powinno rządzić.Uszczelnienie sterów i finito.Tyle że nie są na sprzedaż.

post-46714-0-16991400-1386757686_thumb.jpgpost-46714-0-59943000-1386757708_thumb.jpgpost-46714-0-99685600-1386757728_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1