Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Robię Jaziówki.Muchy,żaby,raczki.No dobra Płoć-Jerk model testowy.Jeszcze daleko do tego do czego chcę dojść w tym segmencie ale krok po kroku.Jest to model testowy.W finalnym będzie grubszy stelaż,forma będzie dopracowana na tip top itd. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 ...i model testowy Happy Fly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Te Raptorki to chyba dla siwypike. Zresztą znasz moje gusta Tomku. Niezła ta opalizacja. Co do jerków to dobrze że etap ganiania za szczupakami mam za sobą. Nie dawałyby mi spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 A ja tkwię na tym etapie i ani myślę ruszać dalej Ta płoć wygląda obiecująco i będzie, mam nadzieję, jednym z 2 podstawowych wabii w 2014 r. W moim arsenale, rzecz jasna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Brakuje ogona Tak byłaby idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Z tej żywicy fajnie by wyglądał ale byłby za słaby.Ster można z niej odlać 2 milimetrowy jest wystarczająco mocny ale ogon przez promienie które go osłabiają za słaby.Zobaczymy może w wersji finalnej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Mam nadzieję, że będzie - wymienny, gumowy. Dla zębaczy, co lubią sobie skubnąć, nim zakąszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 O!Można by to z silikonu machnąć albo dobrze zrobiony chwost na tylnej kotwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Płoć się wędzi.Raptor6 [sieczka] po kolorkach w tle ZZ'Rap7.Żabki.Dojdą oczka jakieś i tak będzie wyglądała mnie więcej opcja podstawowa.Wypasione też spróbuje zrobić ale to w wolnej chwili. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Chwost nawet bardziej do mnie przemawia - przy postojach pomiędzy podszarpywaniem włosie albo pióra mogłyby dodatkowo wabić, podczas, gdy sylikon będzie biernym ozdobnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Tomek,ze dwie żaby do moich muszek mi dołóż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Okiey,Okiey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Tomek,ze dwie żaby do moich muszek mi dołóż.... Będzie Ciernik.Chyba wyjdzie kozacko.Mi już całkiem odpierdzieliło na dekiel. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Tomy, co ty zachorowałeś? Otwieram codzienną lekturę a tu dupa .Dobrze, że Lesiewicz się nie ociąga to jest czym oko nacieszyć.Haha o tym samym pomyślałem. Ze Tomy albo chory albo pijany gdzieś leży. Płoć-Jerk model testowy.Jeszcze daleko do tego do czego chcę dojść w tym segmencie ale krok po kroku.Jest to model testowy.W finalnym będzie grubszy stelaż,forma będzie dopracowana na tip top itd.No no Tomy z niecierpliwoscia czekam na wersje finalna :-) nie napisałes ile to ma cm i jaka waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Ja nie pije żadnego alkoholu. .Płoćka ma 12cm i waży 35gram ale to się może zmienić.Obciążona jest na chybił trafił.No i trzeba to odbić w innym materiale. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Pusto coś na jerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 E tam pusto ja siedze do rana Tomi zrob cos naprawde konkretnego, a nie bawisz sie w jakies 35g zabaweczki dla malych dzieci Takie 35g przynety to mozesz na swoje bolki robic. Zrob cos co ma moc i no najmniej 80g. O jakims 200g trollingowcu nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Spoko, spoko. Główny fanbase Tomek ma w ojczyźnie, a tu 80 gr to do ogłuszania ryb, a nie ich łowienia służy :lol: A tak poważnie, myślę, że długość odpowiednia, pod większość polskich zębaczy (które wbrew obiegowej teorii, nie zawsze jedzą kąski równe połowie swej długości ). Masa dla mnie nie ma znaczenia. No, może coby "Zośki" mi nie połamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dienekes i to by wypadało zmienić. W PL nie ma rynku na przynety. W EU jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Mi tam starcza.Trochę w Polsce trochę za miedzą sprzedaje.Wybić na miarę dużych firm się już nie wybije bo jestem za stary na to i za biedny.Łeb mnie chyba też nie puszcza.Ile to człowiekowi jeszcze zostało 15-20 sezonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Już dawno temu życzyłem Tomkowi, aby rozszerzył działalność i zaatakował inne rynki. Nie chciałbym jednak, aby o ziomkach zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Tomy masz sie wybic i juz! A jak juz będziesz wielki i obrzydliwe bogaty będziesz zabierał swojego ziomka Melka na szczupale na Alaske itp. No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja nie pije żadnego alkoholu...A wierzyłem że te inspiracje mają jednak jakieś "głębsze dno" - niestety moje domniemania legły w gruzach.Tomy później skrobnę Ci coś na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ....bo mają ale alkohol dla mnie jest bez sensu i nie daje kopa do działania.Pozornie tylko po litrze jest werwa ale pusta.Po tym się tylko człowiek nagada co to by nie narobił.Rano jest jednak inaczej,już nie jest tak kolorowo i prosto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dokładnie,najlepsze pomysły powstają w oparach dymu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi