Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Robię Jaziówki.Muchy,żaby,raczki.No dobra Płoć-Jerk model testowy.Jeszcze daleko do tego do czego chcę dojść w tym segmencie ale krok po kroku.

Jest to model testowy.W finalnym będzie grubszy stelaż,forma będzie dopracowana na tip top itd.

post-46714-0-06126800-1387473229_thumb.jpgpost-46714-0-78201900-1387473247_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Tomy, co ty zachorowałeś? Otwieram codzienną lekturę a tu dupa :).Dobrze, że Lesiewicz się nie ociąga to jest czym oko nacieszyć.

Haha o tym samym pomyślałem. Ze Tomy albo chory albo pijany gdzieś leży.

Płoć-Jerk model testowy.Jeszcze daleko do tego do czego chcę dojść w tym segmencie ale krok po kroku.

Jest to model testowy.W finalnym będzie grubszy stelaż,forma będzie dopracowana na tip top itd.

No no Tomy z niecierpliwoscia czekam na wersje finalna :-) nie napisałes ile to ma cm i jaka waga?

E tam pusto :D ja siedze do rana :P

Tomi zrob cos naprawde konkretnego, a nie bawisz sie w jakies 35g zabaweczki dla malych dzieci :)

Takie 35g przynety to mozesz na swoje bolki robic. Zrob cos co ma moc i no najmniej 80g. O jakims 200g trollingowcu nie wspomne :)

B)

Spoko, spoko. Główny fanbase Tomek ma w ojczyźnie, a tu 80 gr to do ogłuszania ryb, a nie ich łowienia służy :lol: :lol: :lol: A tak poważnie, myślę, że długość odpowiednia, pod większość polskich zębaczy (które wbrew obiegowej teorii, nie zawsze jedzą kąski równe połowie swej długości ;) ). Masa dla mnie nie ma znaczenia. No, może coby "Zośki" mi nie połamała  :P