Kuballa44 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Psssst. *tajemniczy szept*Z tymi ciernikami to dobry towar. Aż kłuje w oczy. Niektórzy pomyślą że mam jakieś zboczenie na punkcie tej ryby, ale ja po prostu mam wrażenie że to może być najlepsza przynęta na kropkowańca. Cierniki... Wszystkie bedą moje! MOJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zobaczymy do przynęty to mu jeszcze daleko.Będę się starał.Odlałem ich trochę do testów starczy.Napewno coś z tego będzie.Ukleja Monster na Bolenie też już niedługo w fazie testów.To jeszcze nie ta jakość odlewu ale to potem zostanie odlana z innego materiału który da się polerować i dopiero forma docelowa.Najpierw testy pracy co to z tego wyjdzie.Próby malowania,opalizacji itd....Teraz zabieram się za tego Okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tomek powiedz mi, czemu Twoje ukleje są takie kanciate ? Bo Raptorki mają ładny brzunio. A ta ukla ze zdj powyżej w tle ją widać ma płaski brzuch . To ważne, aby pracował jak należy ? Od czego to zależy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Nie wiem ale chyba jakieś przekłamania na foto wyszły,choć ja nie widzę kanciatego brzucha.Ta ukleja powyżej to połówka i brzuch będzie raczej okrągły [taki jak w żywej rybie].Ten kant to może fragment płetwy piersiowej.Generalnie zmierzam w kierunku woblerów do złudzenia zbliżonych oryginałowi.Jak się uda wcześniejsze wszystkie wzorki przestana być produkowane,a jak się uda z replikami całkiem odejdę od woblerów.Żyć mam z czego Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Haha całkiem odejdę od woblerow Juz widzę te pielgrzymki boleniowcow pod Twoja chatę i protesty. To tak jakby komuś dostęp do wody odciął :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Boleniówki robi sporo ludzi.Wątpię żeby ktoś tęsknił.Może na początku.Potem by zapomnieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Czolem Tomy .Pewnie juz widziales ale wkladam .http://www.youtube.com/watch?v=5ki-DK7So34 pozdrtermos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Widziałem ale jakość tych odlewów jest fatalna.Patent z lodówką jest najprostszy ale nie dobry.Silikon co prawda zastygnie ale i tak będą dziury bąble,wypryski itd.Na tyle dużo że poprawki zajmują zbyt wiele czasu.Coś tam zatuszować można ale nie aż tyle.Jak na tą chwilę moim mentorem w tym temacie jest Lesiewicz - kolega z tego forum.Teraz robię Okonia ale z braku odpowiedniego materiału będzie to rzeźba przestrzenna-obraz jak zwał tak zwał.Poćwiczę trochę malowanie.Może coś niedługo wstawię. Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tomek pierwsze zdj. z ostatnio dodanych Twoich te zdj. z ciernikami. Prawy górny róg, leży jakaś ukleja i ma płaski brzuch. O to mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 A! te drewniaki.No to są jerki.Dobrze chodzą z takim brzuchem to nie zmieniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) E tam pusto ja siedze do rana Tomi zrob cos naprawde konkretnego, a nie bawisz sie w jakies 35g zabaweczki dla malych dzieci Takie 35g przynety to mozesz na swoje bolki robic. Zrob cos co ma moc i no najmniej 80g. O jakims 200g trollingowcu nie wspomne Proszę bardzo.Taki Styknie?Idę płetwy odlewać. To nie ten materiał co trzeba ale jak na 1 raz to jest w miarę.Trochę uzupełnień polerowanie i powinno być na 4rkę.!!!OKOŃ NA WZÓR BYŁ KUPNY!!! Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tym otwartym pyskiem będzie wodę zabierał.. trzeba mocnego kija pod to uszykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tak na serio to będzie jedna z ryb w mojej rzeźbie przestrzennej.Taki obrazek 2metry/1metr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Fajny! W końcu zaczynasz rozmawiać moim językiem Czekam na wynik końcowy Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Paczka dziś dotarła i wszystko jest jak zwykle wspaniałe Tomku,- dziękuję bardzo !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Arek daj spokój.To ja dziękuję za zainteresowanie. Okoń w ataku na Ciernika. Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tomy napisz cos wiecej o tej rzeźbie przestrzennej , temat bardzo ciekawy, rozumiem ze rybek bedzie wiecej bo jak widze ile juz imitacjirobisz to "materiału" Ci starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ładnie ładnie Tomek Odlewy genialne ale i tak coś czuję że z boleniówek nigdy nie zrezygnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 No już mi tęskno do woblerów,do drewna itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Haha Wiedziałem...pracuj pracuj z boleniowcami Ja już sobie nawet zrobiłem miejsce w pudle na Twoje jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jak już tego dużego okonia ogarniesz, to ja takiego zamawiam z otwartą gębą i zaczepem w pysku. Jak nic nie będzie brać (jak zwykle) to zaczepiamy riperka do okonia i holujemy. Węda się gnie i papa się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Tomku,dla Ciebie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Bony'M był lepszy.Zwłaszcza Rasputin.ZZ"Rap7 dla KrystWolfa-parę może zostanie na giełdę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 To już mogę przedstawić moje nowe dzieło.Ciernik długość 5cm waga 4,5g.Praca drobny X.Stabilnie będzie,odskoki na boki za sprawą niezbyt dużego ciężaru.Fajnie przy podbiciach.Wobler dość lotny pod casta też się nada.Jest też wersja bez sterowa-praca drobne V w opadzie lusterkowanie waga bez sterowca 7gram.Wstawiam surówkę.Dojdą ciapki,prążki itd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ładnie.Jakbyś jeszcze 3 ciernie dodał, to już Ciernik jak żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi