Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Można zrobić półprzezroczyste.Ten ma położone.Ja tak trochę z rezerwą podchodzę do takich dodatków.Fajnie to wygląda ale na rybach różnie może być,może się złamać,może odpaść itd.Pokazówkę zrobię na 100% tym czasem skupiłem się na wersjach handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tomi polecam cierniki pomalować tak:Czarny grzbiet opalizujący na zielono. Boki na srebrno i też żeby opalizowały na zielono. Dodatkowo czerwoną brodę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 ZZ"Rap7 dla KrystWolfa-parę może zostanie na giełdę.P1150539.JPGP1150536.JPGP1150538.JPG Nie wiem czy dużo zostanie ,co je moje, to je moje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tomy tworzysz historię lurebuildingu. Tego jeszcze nikt nie robił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tomi polecam cierniki pomalować tak:Czarny grzbiet opalizujący na zielono. Boki na srebrno i też żeby opalizowały na zielono. Dodatkowo czerwoną brodę.Pozdrawiam.Myśle ze Tomy ma juz plan jak go pomalowac zeby dobrze wyszedł, ale mnie zadziwia (chyba nie tylko mnie) jedno, jak mozna w takim tempie tworzyctyle przynęt, ja tego nie ogarniam, sam czasem coś tam dłubie dlatego wiem ile czasu i poświęcenia to kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Trochę Robali i raczków teraz robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tomek mrówy dla mnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tomek,- BS 6 dziś odczarował wodę jest w nim moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ciernik świetny, chociaż ja bym go widział bardziej w ciemnych barwach A jak idą prace nad zz'jerk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Maniek ten Ciernik jest niepomalowany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Manniek było pite 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dajcie Mańkowi spokój jest noc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Maniek tak wygląda ciernik który widzi otwartą paszcze bolenia czy innego zjadacza cierników - też byś zrobił się taki blady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ups...mała wtopa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Happy Fly.Testowy-gotowy.Powinien dawać radę na letnich Kleniach i Jaziach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dostałem paczkę,przed chwilą dosłownie ...Wszystko jak zawsze ale jak mi zrobisz ZZ-tkę w designie jak tego malucha co mi dorzuciłeś ,to będę wdzięczny .8-mki oczywiście ,chociaż kilka .I nie wysyłaj mi już takich maluchów ,bo przestanę łowić bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 ZZ"wyszły super.Jeszcze jedna warstwa klaru.Ten lakier co teraz stosuje jest dużo twardszy.Prawie jak żywica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Tomek mrówy dla mnie ??Tak Sebo Mrówy wszystkie dla Ciebie.Proponuje jeszcze raczki,żabkę na próbę i z dwie muchy.Ciernik świetny, chociaż ja bym go widział bardziej w ciemnych barwach A jak idą prace nad zz'jerk ? ZZ'R85 gotowe a ZZ'R65 zleciłem zrobienie formy bo sam już nie ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 ZZ"wyszły super.Jeszcze jedna warstwa klaru.Ten lakier co teraz stosuje jest dużo twardszy.Prawie jak żywica.No to luks,ale zrób mi w takim designie jak ten maluch, identycznym.Jak nie w normalnym trybie, to chociaż z okazji dnia dziecka ,toć młodziutki jestem Mam taką dziurę w powalonych drzewach,tam troszkę dziwne barwy mają te rybki.Zrób nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Tak Sebo Mrówy wszystkie dla Ciebie.Proponuje jeszcze raczki,żabkę na próbę i z dwie muchy. Tomek nawet nie proponuj tylko do paczki wkładaj Edytowane 23 Grudnia 2013 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Byś nie myślał o odlewach to karpia na Wigilijnym stole Tomku proponuję. Wesołych Świąt życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 No.Rodzina ze mną tym razem pojechała po ryby bo na poprzedniej wigilii wybrałem się z kumplem.Najarali my się i wszystko wypuścili. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 No.Rodzina ze mną tym razem pojechała po ryby bo na poprzedniej wigilii wybrałem się z kumplem.Najarali my się i wszystko wypuścili. Hehe :lol: To mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Nowe zabawki a w sumie narzędzia pracy-dotarły.Dwa patyki na Bolenie pod moje jerki.Ubrane w komponenty Fuji,przelotki Fuji Sic od góry do dołu. Lżejszy X-Zoga 4kg będzie sparowany z Ryogą 1016,cięższy X-Zoga 7kg z Ryogą 2020.Wykonanie Fishing Art.Projekt mój-stonowany.Znudziły mi się coś ostatnio kolorowe sprzęty.Przymiarka no i ciągnie nad wodę!!!Jutro dobry czas na spacer żeby zrzucić nieco wigilijnych kilogramów. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Raptor8BS-ukończona seryjka.Jutro jadę nad wodę-lepsze fotki zrobię. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi